gyiama Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 εδω και λιγο καιρο αντιμετοπιζω το εξης προβλημα με τα win10. καθος βρισκομαι κανονικα στο ιντερνετ καποια στιγμη πεταει οτι δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ. απο οποιοδηποτε browser. αυτο που πρεπει να κανω ειναι το εξης. να παω στις ρυθμισεις του προσαρμογεα δικτύου ν αποατησω απενεργοποιηση - ενεργοποιηση και επανερχονται όλα κανονικα. μετα από μια δυο μερες μπορει να το κανει παλι σε ασχετο χρονο. ένα ακομα περιεργο που συμβαινει ειναι ότι εχω έναν ασυρματο εκτυπωτή στο δικτυο μου. αν ανοιξω το υπολογιστη και καποια στιγμη ανοιξω τον εκτυπωτή γι ανα εκτυπωσω κατι,στελνοντας την εκτυπωση μου εμφανιζει το μηνυμα ότι ο εκτυπωτης δεν είναι on line. αν κανω επανεκκίνηση τον υπολογιστή τοτε μπορω και εκτυπωνω κανονικα. ταυτόχρονα όμως όταν εμφανιζει το παραπανω μηνυμα αν στειλω εκτυπωση από καποιο ταμπλετ κινητο κλπ ο εκτυπωτης δουλευει κανονικα. γι αυτό και εστιαζω ότι και τα δυο προβλήματα παραπανω οφείλονται στην καρτα δικτυου!
extace Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δοκιμασε να απεγκαταστησεις τον driver της καρτας δικτυου και να τον ξαναεγκαταστησεις. Ισως διορθωθει το προβλημα. Αλλιως υπαρχει περιπτωση να εχει θεμα συμβατοτητας ο driver με την εκδοση των windows 10, οποτε ψαξε για καποια ποιο καινουργια εκδοση του driver.
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε το εξής: -Δεξί κλικ στη σημαία κάτω αριστερά και πήγαινε "Διαχείριση συσκευών" -Βρες τον προσαρμογέα δικτύου και κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες -Πήγαινε στην καρτέλα "Διαχείριση ενέργειας" και ξετικάρισε την επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας. 1
GangMW Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω απο προχθές που έκανε ενα update η Microsoft ! Ελυσε κανένας το πρόβλημα η πάμε για καινούργια κάρτα δικτύου ;
Bakxos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. ότι και να έχω κάνει δεν έχω βρει λύση και τα έχω κάνει όλα. δεν ξέρω έχω φτάσει στα όρια μου με αυτη τη βλακεία.
extace Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια στειλτε τα αναγνωριστικα υλικου της καρτας δικτυου και λειτουργικο μηπως μπορεσουμε να βοηθησουμε....
gyiama Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 δυστυχως τα εχω κανει ολα τα παραπανω και δεν εχει γινει τπτ. οπως ανεφερε ο φιλος πιο πανω ολα αυτα αρχισαν να συμβαινουν μετα απο update της Microsoft που εγινε πριν λιγο καιρο. πιο πριν δουλευαν όλα μια χαρα. δυστυχως η καρτα μου δεν εχει drivers ειδικα για win10 διοτι είναι παλια. αυτή είναι η καρτα μου η οποια είναι onboard Atheros L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Controller PCI\VEN_1969&DEV_1048&SUBSYS_82261043&REV_B0
draculias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο θέμα εδώ και ημέρες (μετά από αναβάθμιση από 8.1 σε 10, πιο πριν δεν υφίστατο κάποιο πρόβλημα) Μία στιγμή είμαι στο δίκτυο με ethernet μετά από 10-15 λεπτά μου βγάζει limited ή no internet access... Στο troubleshoot problems, μια θα μου βγάζει default gateway not available, άλλη το ethernet cable might be broken ή να κάνω plug το ethernet cable στο laptop ενώ είμαι κανονικά plugged.... Δεν διορθώνεται με κάποια συγκεκριμένη ενέργεια, μια θα μου πετύχει με troubleshoot problems με reseting ethernet adapter (αλλά όχι πάντα), άλλες φορές μετά από reboot (αλλά όχι πάλι πάντα...) Σερφάρισμα απλό να διαβάσω νέα, (yahoo.gr, contra.gr). Δοκιμές με Moziila, Chrome. Ιούς/malware δεν έχω, σύμφωνα με AVG & Malware Bytes full. Ούτε issues με Ccleaner. Τέλος κανένα app compatibility πρόβλημα μετά το upgrade σε 10. Το πρόβλημα είναι αποκλειστικά στην ενσύρματη σύνδεση. Ασύρματα no problem! Επειδή πάντα το κουμπώνω μέσω giga switch (και μετά στο ρούτερ), δοκίμασα και απευθείας στο ρούτερ και με extra ethernet καλώδιο, τίποτε. Να σημειώσω πως οποιαδήποτε άλλη συσκευή (laptop ή pc) συνδέονται κανονικά, ασύρματα & ενσύρματα (είτε απευθείας σε ρούτερ, έιτε μέσω switch). Επίσης, (όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω) την επιλογή για power save την έχω μονίμως unchecked, όπως και ότι η κάρτα δικτύου είναι up to date από drivers. Κατά κάποιον τρόπο νομίζω ότι μου κάνει μόνο του disable το ethernet adapter. Μα να την παθαίνω από ethernet σύνδεση και όχι από τα κλασικά θέματα του wireless? Ήμαρτον. To laptop είναι το Dell Inspiron 7737 Στο device manager/network adapters βγάζει: Intel® Dual Band Wireless-N 7260 και Realtek PCIe GBE Family Controller (αυτή έιναι η audio card, σωστά? εάν ναι, πρέπει να βρίσκεται εκεί?) Μια βοήθεια όποιος γνωρίζει! Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Η realtek είναι η κάρτα δικτύου (ethernet) και όχι η κάρτα ήχου. Πήγαινε εδώ και πάτα detect drivers να δεις μήπως βρει τίποτα ή κατέβασε τον driver αυτόν.
draculias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι από το Dell Updater Tool στο laptop δεν βρήκε κάτι σχετικό (γενικότερα δεν βρήκε τίποτε...) για ενημέρωση. Θα το κατεβάσω σπίτι το απόγευμα και βλέπουμε απο κει και έπειτα. Σε ευχαριστώ micos000
draculias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το λοιπόν: έχω βάλει εδώ και καμιά ώρα το update στον ethernet controller και δείχνει να ανταποκρίνεται χωρίς διακοπές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το installed updater της Dell με ενημερωνε ότι όλα είναι up to date ενώ δεν είναι. Μάλιστα το update που είπες και περασα επιτυχώς είναι october 2015, ενώ στο device manager έδειχνε όλα οκ με τελευταίο update.....Μάιος 2015 Anyway, όλα δείχνουν να προχωράνε ομαλά και εφόσον συνεχίσει έτσι, είμαστε ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ micos000
draculias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μυστήριαι δες λες τίποτε... Δυστυχώς η χαρά μου κράτησε λίγο φίλτατε... Άρχισε μετά από λίγο πάλι τα γνωστά με limited ή no internet access... Αρχίζω και χάνομαι πάλι. Πέρα από τα καλώδια utp και τα switch & router που ΔΕΝ φταίνε, να επισημάνω πως και η θύρα LAN στο laptop δεν έχει κάποιο πρόβλημα (να πεις ότι ζορίστηκε ή χτυπήθηκε κάπου για παράδειγμα). Κάτι που είδα βέβαια στο site της Dell ίσως ρίχνει φως (και) στην περίπτωσή μου εδώ Αν και από ότι καταλαβαίνω αφορά μάλλον μόνο το wireless, που σε εμένα λειτουργεί υποδειγματικά... Καλημέρα.
rfc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγω δεν εχω δει ποτε κατασκευαστη να εχει τα τελευταια drivers...............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα