κκρκ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω να βρω ενα τέτοιο app και δεν μπορώ με τίποτα . εχω δοκιμάσει gosms κ την εφαρμογή για adroind 4.4 κ υποστηρίζουν κ τα δυο 70 ελληνικούς χαρακτήρες
isay Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 το gosms εχει ρύθμιση για unicode (εχω καιρό να το χρησιμοποιήσω οπότε δεν θυμάμαι την ακριβή ρύθμιση) που υποσηρίζει 160chars. Εναλλακτική λύση είναι να εγκαταστήσεις το greek keyboard https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard&hl=enστο οποίο επιλέγεις sms και υποστηρίζει τους 160chars. 1
saruman123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω να βρω ενα τέτοιο app και δεν μπορώ με τίποτα . εχω δοκιμάσει gosms κ την εφαρμογή για adroind 4.4 κ υποστηρίζουν κ τα δυο 70 ελληνικούς χαρακτήρεςΓια το gosms εχω δωσει οδηγο στην εννοτητα "Υποστηριξη sms 160 χαρακτηρων"Και μην ανοιγεις ιδια ποστ με το ιδιο θεμα
κκρκ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Οκ , το καταλαβαινω αλλα στο προηγούμενο δεν πηρα καποια απαντηση που να με λυσει το προβλημα. τωρα ειμαι οκ αφου διαβασα τον οδηγο.
l3ft3r1s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Και το handcent υποστηρίζει τη σχετική λειτουργία.
d_gkal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Και το handcent υποστηρίζει τη σχετική λειτουργία. πιστευω ειναι η καλυτερη επιλογη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα