mitvagelis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον παιδια δεν ξερω τι φταει αλλα αγωρασα κοματια και συναρμολογησα πανω στον υπολογιστη μου και αυτος αντι να παει καλυτερα κολαει..εχω εγκαταστησει ολους τους drivers αλλα και παλι τιποτα..καμια ιδεα;; cpu:intel core 2quad q6600 gpu:δεν αγορασα ακομα αλλα πιστευω πως αυτο φταιει..το εχω συνδεμενο στην motherboard ram:2gb πιστευω πως και αυτο φταει επειδη εχω 64bit windows 7
SOAD1981 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 2 GB RAM ειναι οντως πολυ λιγα.η καρτα γραφικων παιζει ρολο αν πας να τρεξεις απαιτητικη εφαρμογη σε γραφικα (παιχνιδι και οχι μονο , εκει η onboard θα τραβαει απο την ραμ που ειναι ηδη λιγη)
chios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μας είπες τι δίσκο έχει;; αν έχει κρατήσει τον παλιό και είναι αργός πως θα πάει πιο γρήγορα;; Βάλε ραμ και ssd να απογειωθείς
mitvagelis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 εχω βαλει εναν western digital 1tb 7200strofes 64mb cache..και εγω αυτο πιστευω οτι φταει η ραμ
chios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κανε ένα τεστ στον σκληρό να δούμε ταχύτητα και βάλε για αρχή ραμ. http://www.hdtune.com/download.html
mitvagelis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ραμ φταει γιατι εβαλα τα 32bit που τα ειχα σε εναν αλλο σκληρο και πηγαινε μια χαρα...σας ευχαριστω
vision Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μας είπες τι δίσκο έχει;; αν έχει κρατήσει τον παλιό και είναι αργός πως θα πάει πιο γρήγορα;; Βάλε ραμ και ssd να απογειωθείς τα είπες όλα. Με άλλα 2Gb θα δει διαφορά αλλά όχι μεγάλη. Ο συνδυσμός και των 2 δουλεύει τρελλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα