Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα μια βολτα απο media markt και publc χθες.

Ειδα το huawei p8 μου αρεσε πολυ απο εμφανιση. Μου ειπαν καλα λογια και για το g8 απλα δεν το ειχαν για να το δω.

Επαθα σοκ με το edge plus. Αν το επαιρνα νομιζω οτι θα το εβαζα για διακοσμητικο στο σπιτι. Επισης η οθονη του ηταν οτι καλυτερο εχω δει. Σπανια με εντυπωσιαζει κατι αλλα αυτο πληρωνεται..

Παμε παρακατω. Μου αρεσε πολυ το motorola x play . Καλη κατασκευη και μεσα στο οριο που εχω βαλει. Το x style δεν το ειδα. Ειναι πολυ ακριβο ομως. Αξιζει αυτη η διαφορα?

Το αστειο ειναι οτι το S6 edge plus ειναι οπως επρεπε να ηταν εξαρχης το S6 edge και S6 δηλαδη με 4gb ram και μεγαλυτερη μπαταρια λογω οθονης.Αλλα η Samsung δεν μασαει απο αυτα :P

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκανα μια βολτα απο media markt και publc χθες.

Ειδα το huawei p8 μου αρεσε πολυ απο εμφανιση. Μου ειπαν καλα λογια και για το g8 απλα δεν το ειχαν για να το δω.

Επαθα σοκ με το edge plus. Αν το επαιρνα νομιζω οτι θα το εβαζα για διακοσμητικο στο σπιτι. Επισης η οθονη του ηταν οτι καλυτερο εχω δει. Σπανια με εντυπωσιαζει κατι αλλα αυτο πληρωνεται..

Παμε παρακατω. Μου αρεσε πολυ το motorola x play . Καλη κατασκευη και μεσα στο οριο που εχω βαλει. Το x style δεν το ειδα. Ειναι πολυ ακριβο ομως. Αξιζει αυτη η διαφορα?

Tο moto x style ειναι αισθητα πιο δυνατο απο το play.

Το play θεωρω οτι δεν πολυαξιζει σε αυτα τα χρηματα, υστερει σε επεξεργαστικη ισχυ. Καλυτερα κοιτα κατι σε g3/g4, αν δεν θελεις να πας στα χρηματα του moto x style.

Αν και μονο το moto x play, style και τα nexus 5x/6p ειναι πραγματικα απλα στη χρηση. Τα lg g3/g4 ειναι λιγο υπερφορτωμενα σαν λογισμικο με πολλες επιλογες που μπορει να κουρασουν ενα χρηστη που θελει κατι απλο. 

Δημοσ.

Tο moto x style ειναι αισθητα πιο δυνατο απο το play.

Το play θεωρω οτι δεν πολυαξιζει σε αυτα τα χρηματα, υστερει σε επεξεργαστικη ισχυ. Καλυτερα κοιτα κατι σε g3/g4, αν δεν θελεις να πας στα χρηματα του moto x style.

Αν και μονο το moto x play, style και τα nexus 5x/6p ειναι πραγματικα απλα στη χρηση. Τα lg g3/g4 ειναι λιγο υπερφορτωμενα σαν λογισμικο με πολλες επιλογες που μπορει να κουρασουν ενα χρηστη που θελει κατι απλο. 

Όπως σας είπα προέχομαι από windows phone. Μιλάμε για ότι πιο απλό και γρήγορο. Θέλω επομένως ένα κινητό απλό που να τρέχει  και να μην κολλάει , να έχει πολύ καλή αυτονομία και κάμερα. Δεν με ενδιαφέρουν root κλπ πως τα λενε ούτε ξέρω.

Θέλω ομαλή μετάβαση. Και οπωσδήποτε gps οffline που πραγματικά στο lumia ήταν το καλύτερο του στοιχείο.

Το lg δεν μου άρεσε μου φάνηκε φτηνο στο χέρι.Μήπως να γύριζα το χρόνο πισω και να έπαιρνα lumia 925?

Δημοσ.

Αν θέλεις κινητό να μην κολλάει, απλό, χωρίς σκουπίδια πρόσθετες εφαρμογές, τότε πας ή σε Motorola ή σε Google Nexus, δηλαδή σε συσκευή Stock Android.

Στα λεφτά που διαθέτεις (400€), οι καλύτερες προτάσεις είναι αυτές:

Link.png Site: Nexus5x

και με κάτι παραπάνω: Link.png Site: MotoX Style

• Like 3
Δημοσ.

Όπως σας είπα προέχομαι από windows phone. Μιλάμε για ότι πιο απλό και γρήγορο. Θέλω επομένως ένα κινητό απλό που να τρέχει  και να μην κολλάει , να έχει πολύ καλή αυτονομία και κάμερα. Δεν με ενδιαφέρουν root κλπ πως τα λενε ούτε ξέρω.

Θέλω ομαλή μετάβαση. Και οπωσδήποτε gps οffline που πραγματικά στο lumia ήταν το καλύτερο του στοιχείο.

Το lg δεν μου άρεσε μου φάνηκε φτηνο στο χέρι.Μήπως να γύριζα το χρόνο πισω και να έπαιρνα lumia 925?

Moto X Play https://www.skroutz.gr/s/7314178/Motorola-Moto-X-Play-16GB.html

20151027111802_f00dfca4.jpeg

• Like 2
Δημοσ.

Oπως λεει ο ο φιλος πιο κατω, πας για nexus 5x ή moto x style.

To moto x style(επειδη ειναι πανω απο το budget σου) μπορεις να το βρεις στις αγγελιες του insomnia στα ~350€. Εχω δει κ αγγελιες στα 300€ για το moto x style..

Αν θέλεις κινητό να μην κολλάει, απλό, χωρίς σκουπίδια πρόσθετες εφαρμογές, τότε πας ή σε Motorola ή σε Google Nexus, δηλαδή σε συσκευή Stock Android.

Στα λεφτά που διαθέτεις (400€), οι καλύτερες προτάσεις είναι αυτές:

Link.png Site: Nexus5x

και με κάτι παραπάνω: Link.png Site: MotoX Style

• Like 1
Δημοσ.

350 και moto x style μεταχειρισμένο από μένα. Δεν θα το μετανιώσεις λεπτό. Το nexus το 5x θα περίμενα λίγο να το πάρω θα χάσει αξία μετα το Γενάρη.

Δημοσ.

Και από εμένα τρώει ψήφο το Moto X style. Κατά τα άλλα αν θέλεις κάτι καινούργιο που να έχει και τη μυρωδιά "καινουργίλας" τότε η αμέσως επόμενη λύση είναι το Huawei P8 βάση αυτών που ζητάς. Με καμιά από τις δυο προτάσεις δεν θα μείνεις παραπονεμένος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...