Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Όπως είδες και από το πρώτο post ήμουν σαφής ότι ψάχνω κινητό. Βέβαια έπειτα η κουβέντα πήγε άλλου.

Θα παρακαλούσα τον soteras να μου στείλει pm  όσο για την αναζήτηση κινητού για μένα συνεχίζεται ανεξάρτητα της τύχης του lumia.

Από Android μονο στα galaxy θα βρεις την αισθηση που ψάχνεις λογω της ποιοτητας κατασκευης του.Απο μπαταρια δεν είναι καλα τα πραγματα λογω αναλυσης οθονης(βεβαια και το g4 που εχει 3000 μπαταρια και αυτό θεματα εχει)αλλα το πρόβλημα λυνεται ευκολα με ένα μικρο σε μέγεθος power bank(σε σχημα μπρελόκ για τα κλειδιά ξερω γω).Και γρηγορο κινητο είναι και πολύ καλη καμερα εχει.Είναι 30ευρω παραπανω από το budget σου αλλα αξιζει την υπερβαση.Περνας και μια βολτα από τα κοντινα public και το βλέπεις από κοντα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή (πολύ καλή βασικά) ποιότητα κατασκευής έχει και το Huawei P8 αλλά εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάποιο Sony Xperia Z3 αν μπορείς,μιας και έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και πολύ καλή μπαταρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλέ μου άνθρωπε πάρε moto x style και θα σωθείς. Έχω δοκιμάσει ότι μπορείς να φανταστείς. Το κινητό είναι ΑΛΛΗ φάση. Δυνατό εργαλείο με καθαρό λογισμικό και αν πας σε skin θα με θυμηθείς

Επεξ/σία από splashboogie
Δημοσ.

Το Z3 οντως είναι τιμιο κινητο και από πλευρας specs και από πλευρας μπαταριας,βεβαια είναι παλιο σχετικα μοντελο μονο αυτό με ξενερωνει προσωπικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Moto X Style.  Παρα πολυ καλη καμερα, απλο λογισμικο(σχεδον stock android) με χρησιμες εξτρα προσθηκες της motorola*, υπεροχη ποιοτητα κατασκευης.

Ειναι βεβαια λιγο πανω απο το οριο που εχεις βαλει.

Σε μεταχειρισμενο λιγοτερο απο ενα μηνα το βρισκεις στα ~350€(πχ  ενα παραδειγμα), πιθανως κ πιο κατω.

*Χρησιμες εξτρα προσθηκες της motorola:

Touchless Controls,Active Display/Active Notifications,Quick Capture, infrared sensors κλπ.

Εδω φωτο/gif με τις λειτουργιες στο προηγουμενο μοντελο moto x:

Active Display/Active Notifications:

active-display-moto-x.gif

Notifications4-crop1.gif

Active-Notifications.gif

This may be our favorite new software feature introduced in Moto X. Moto X has a Super AMOLED display. And unlike an LCD display, in which all of the pixels are either on or off, individual pixels can be fired up on SAMOLED. That’s where these “Active Notifications” come in.

When the phone’s simply resting, it’s not actually “sleeping.” You’ll see the time and a little lockscreen icon flash on every few seconds. That’s what Motorola calls “breathing.” It recognizes when you pull your phone out of your pocket and starts breathing. Or when you otherwise pick it up. And it’s smart enough to not do it in your pocket, or when the phone’s face-down. It’s black-and-white, and it uses less battery than waking up the phone with the power button, because only the pixels used to show the time are used, instead of waking the entire display. (Thanks, SAMOLED!)
This subtle, simple feature works great — and saves battery life.
Showing the time of day is just small potatoes, though. It’s notifications that really matter here. And the gist is that any app that uses notifications can show them on Active Display. First you get a little notification icon. E-mail, text message, Facebook, whatever. Tap, and you’ll see a preview of the notification either at the top or bottom of the display, depending on how much is going on. Some notification previews look cooler than others — Gmail can show thumbnails of the sender, for instance, while most others are straight text.

Touchless Controls (ενω το κινητο ειναι με κλειστη οθονη, πχ ακουμπησμενο στο τραπεζι ή στο αυτοκινητο, μπορεις με μια φραση να το "ξυπνησεις" κ να του πεις να παρει ενα τηλεφωνο/να παιξει ενα τραγουδι/ να σου πει τον καιρο/ να κανει search κατι κλπ. Ολα αυτα χωρις να πατησεις κανενα κουμπι στο κινητο, ουτε καν για να ενεργοποιησεις την οθονη.)

MotoXNLP.gif

infrared sensors

The new Moto X is equipped with four IR sensors on the front, which are there specifically to detect gestures and movement. Alarm going off, but not ready to get up? Simply wave your hand over to snooze it. Incoming call from that annoying neighbor? Do the same to silence it. You can also wave your hand to simply wake the phone up from sleep, which will prompt Moto Display by default. This lets you see the time and up to three notifications -- press and hold down on one to get a quick peek at what the notification is about. 

motothings.gif

3l7aBMR.gif

Quick Capture

”Quick Capture” is the name Motorola’s given to the shortcut of launching the camera app by twisting your write twice. It’s about the same motion as turning a doorknob. And we’ve found it surprisingly useful. On paper, it sounds silly. But in actuality, it’s great. And it works most of the time.

moto-x-twist.gif?itok=wGoQjNSP

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.

Kαι εγω συμφωνω με το moto x style!
Η σειρα Χ της μοτορολα ειναι η πιο πληρεστερη πιστευω!

Εχει στοκ ανδροιδ με προσθηκες που το κανουν κλτρο το κινητο και οχι αχρηστα feature!
Τρεχουν τελεια και εχουν πιο χαμηλη τιμη απο τν ανταγωνισμο!(μν βλεπεις Ελλαδα ακομα νωρις ειανι θα πεσει η τιμη του!)
Στο μονο που χανουν ειναι η καμερα αλλα τωρα ειναι μικρη διαφορα απο τις υπολοιπες ναυαρχιδες!

Δημοσ.

Moto X Style. Παρα πολυ καλη καμερα, απλο λογισμικο(σχεδον stock android) με χρησιμες εξτρα προσθηκες της motorola*, υπεροχη ποιοτητα κατασκευης.

Ειναι βεβαια λιγο πανω απο το οριο που εχεις βαλει.

Σε μεταχειρισμενο λιγοτερο απο ενα μηνα το βρισκεις στα ~350€(πχ ενα παραδειγμα), πιθανως κ πιο κατω.

*Χρησιμες εξτρα προσθηκες της motorola:

Touchless Controls,Active Display/Active Notifications,Quick Capture, infrared sensors κλπ.

Εδω φωτο/gif με τις λειτουργιες στο προηγουμενο μοντελο moto x:

Active Display/Active Notifications:

active-display-moto-x.gif

Notifications4-crop1.gif

Active-Notifications.gif

Touchless Controls (ενω το κινητο ειναι με κλειστη οθονη, πχ ακουμπησμενο στο τραπεζι ή στο αυτοκινητο, μπορεις με μια φραση να το "ξυπνησεις" κ να του πεις να παρει ενα τηλεφωνο/να παιξει ενα τραγουδι/ να σου πει τον καιρο/ να κανει search κατι κλπ. Ολα αυτα χωρις να πατησεις κανενα κουμπι στο κινητο, ουτε καν για να ενεργοποιησεις την οθονη.)

MotoXNLP.gif

infrared sensors

motothings.gif

3l7aBMR.gif

Quick Capture

moto-x-twist.gif?itok=wGoQjNSP

Ρε φίλε,συγγνώμη κιόλας αλλά μήπως παίρνεις μίζα απ'τη μοτορολα; Έχεις βάλει το ίδιο -πληρεστατο- λινκ σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις...
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε,συγγνώμη κιόλας αλλά μήπως παίρνεις μίζα απ'τη μοτορολα; Έχεις βάλει το ίδιο -πληρεστατο- λινκ σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις...

Ακριβως. Μετα απο 9299 μηνυματα στο φορουμ , αποκαλυφθηκε οτι τα παιρνω απο την μοτορολα.

Οτι εκανα ενα αναλυτικο ποστ , το οποιο το ξαναποσταρα σε thread(μαζι μαλιστα με προτασεις και εικονες και αλλων κινητων) που ταιριαζε δεν σου περασε απο το μυαλο, ετσι;

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβως. Μετα απο 9299 μηνυματα στο φορουμ , αποκαλυφθηκε οτι τα παιρνω απο την μοτορολα.

Οτι εκανα ενα αναλυτικο ποστ , το οποιο το ξαναποσταρα σε thread(μαζι μαλιστα με προτασεις και εικονες και αλλων κινητων) που ταιριαζε δεν σου περασε απο το μυαλο ετσι;

Σιγά, ούτε 9300 δεν έχεις στείλει! Οκ, σορρυ.
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το moto x style πάντως το διαφημίζω και εγώ και χωρις ΦΡΑΓΚΟ για το καλό του φόρουμ. Τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσει για κινητό. Σαν εμπειρία χρήσης το βάζω πάνω από s6 και 6s (ήταν και δύο πάρα πολυ καλά κινητα προφανώς). Είναι η φωτηνότητα της οθόνης, το καθαρό android, η εξαιρετική κάμερα , η αισθηση στο χέρι, δεν ξέρω εμένα προσωπικά με έχει αφήσει ΕΚΠΛΗΚΤΟ.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξες το Huawei P8? Μιάμιση μέρα μπαταρία κρατάει και έχει και από τις καλύτερες κάμερες αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

οντως στα τελευταια θεματα με κινητα και απο ενα τετοιο ποστ βλεπω

• Like 1
Δημοσ.

οντως στα τελευταια θεματα με κινητα και απο ενα τετοιο ποστ βλεπω

Διανα το πετυχες κ εσυ.

Ενδεικτικα σε αλλο θεμα ειναι η 5η στη σειρα επιλογη που προτεινω ,μετα απο προτασεις 2 lg, ενος samsung κ ενος huawei:

Εγω στη θεση σου θα κοιταγα για nexus 5x (θα εχει πεσει κοντα στα 300€ πιστευω τοτε) ή για ενα galaxy s6.

Αν κοιταγες για phablet, τοτε ενα nexus 6p (θα ειναι στα 400-450€) ή ενα g4 ή ενα moto x style.

Δημοσ.

Εκανα μια βολτα απο media markt και publc χθες.

Ειδα το huawei p8 μου αρεσε πολυ απο εμφανιση. Μου ειπαν καλα λογια και για το g8 απλα δεν το ειχαν για να το δω.

Επαθα σοκ με το edge plus. Αν το επαιρνα νομιζω οτι θα το εβαζα για διακοσμητικο στο σπιτι. Επισης η οθονη του ηταν οτι καλυτερο εχω δει. Σπανια με εντυπωσιαζει κατι αλλα αυτο πληρωνεται..

Παμε παρακατω. Μου αρεσε πολυ το motorola x play . Καλη κατασκευη και μεσα στο οριο που εχω βαλει. Το x style δεν το ειδα. Ειναι πολυ ακριβο ομως. Αξιζει αυτη η διαφορα?

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα μια βολτα απο media markt και publc χθες.

Ειδα το huawei p8 μου αρεσε πολυ απο εμφανιση. Μου ειπαν καλα λογια και για το g8 απλα δεν το ειχαν για να το δω.

Επαθα σοκ με το edge plus. Αν το επαιρνα νομιζω οτι θα το εβαζα για διακοσμητικο στο σπιτι. Επισης η οθονη του ηταν οτι καλυτερο εχω δει. Σπανια με εντυπωσιαζει κατι αλλα αυτο πληρωνεται..

Παμε παρακατω. Μου αρεσε πολυ το motorola x play . Καλη κατασκευη και μεσα στο οριο που εχω βαλει. Το x style δεν το ειδα. Ειναι πολυ ακριβο ομως. Αξιζει αυτη η διαφορα?

Είμαι πρώην κάτοχος του s6 edge plus. Eίναι φανταστικό σε εμφανηση φίλε σε καταλαβαίνω ειδικα η οθόνη όπως το είπες κοσμημα. Κοίτα το moto x style είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ αγορα που εχω κάνει ποτέ, μηλάμε για εμένα πάντα. Τρομερή κάμερα και οθόνη φοβερή αίσθηση στο χέρι και καθαρό android (πολυ μεγάλο πραγμα αυτό- είσαι και από windows δεν περιγραφετε ευκολα το πόσο ανώτερο felling έχει το στοκ android). Τα λεφτά τα αξιίζει σίγουρα, ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...