kaniska Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Kαλησπέρα, είμαι χρήστης windows από την εποχή του lg optimus 7 και εδώ και 2 χρόνια κάτοχος lumia 925. Δεν έχω παράπονο από το κινητό μου μέχρι στιγμής. Είναι πολύ εύκολο, γρήγορο και βγάζει φοβερές φωτογραφίες. Έκανα ένα λάθος και έβαλα windows 10 preview και από τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα...Πολλά προβλήματα.. Πήρα λοιπόν την απόφαση να αλλάξω κινητό. Έχω βάλει ως όριο τα 400 ευρώ και θέλω από το κινητό μου τα εξής: - Nα έχει μεγάλη μπαταρία.Να βγάζει 2 μέρες με μέτρια χρήση. - Να έχει πολύ καλή κάμερα. Λόγω της δουλειάς μου χρειάζεται πολύ καλή κάμερα. - Να μην είναι πλαστικούρα. Θέλω δηλαδή να έχει μια ωραία αίσθηση. - Να είναι απλό και εύχρηστο.Δεν είμαι τύπος που φτάνω το κινητό στα όρια ούτε ξέρω και ούτε θέλω να μάθω να το σκαλίζω.Δηλαδή root , custom rom κλπ δεν ξέρω τι είναι και δεν θέλω να μάθω. Με τα windows ήμουν υπερευχαριστημένος αλλά πλέον δεν βρίσκω συσκευή της προκοπής με windows. Το 930 δεν μου αρεσει όσο για το 950 πολλά τα λεφτά και από κατασκευή και design δεν μου άρεσε καθόλου από κοντά. Τα iPhone δεν μου αρέσουν. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
nikos1982 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 αν βαλεις το προγραμα αναβαθμίσεις της microsoft μπορεις να το επαναφέρεις στην 8,1 που ειχες πριν και να ειναι μαι χαρα το κινητο παλη. 1
kaniska Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 φίλε έχω δοκιμάσει τα πάντα πίστεψε με δεν γίνεται. Και σε forum βρήκα και άλλους με το ίδιο πρόβλημα. Το κινητό δεν βγάζει ούτε μισή μερα μπαταρία. Και χρειάζομαι κινητο άμεσα.
kaniska Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Το είδα και δεν μου άρεσε. Δεν κοιτάω τις δυνατότητες που όντως έχει αλλά σαν συσκευή , σαν αίσθηση στο χέρι δεν μου άρεσε. Μου φάνηκε κάπως φτηνό. Δεν μου έκανε κλικ κοινώς. Ένα Motorola ας πούμε το x play μου άρεσε περισσότερο. Δες το LG G4.
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Kaniska μπορείς να τα γυρισεις στα 8 με το πρόγραμμα Windows Phone Recovery Tool!
Beerloah Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δες το LG G4. Αυτό. Από τα πιο value for money smartphone!
kaniska Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Kaniska μπορείς να τα γυρισεις στα 8 με το πρόγραμμα Windows Phone Recovery Tool! Φίλε έχω αγανακτήσει. Και τι δεν δοκίμασα. Ούτε με αυτό τα κατάφερα. 1
soteras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 εγω στο 530 ειχα βαλει τα 10 αλλα βρηκα στο νετ ενα εργαλειακη που περασε πάλι την εκδοση μαμας
kaniska Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 εγω στο 530 ειχα βαλει τα 10 αλλα βρηκα στο νετ ενα εργαλειακη που περασε πάλι την εκδοση μαμας Αν είναι το windows phone recovery tool εμένα δεν μου έκανε δουλειά. Μήπως μπορείς να μου πεις ποιο είναι;
soteras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Το εξαχνα πολυ ωρα και ειχα βρει μια εφαρμογουλα της νοκια που σου εκανε ξανα εγκατασταση το λογισμικο ολο ασε να κανω μια ερευνα παλι
kaniska Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Το εξαχνα πολυ ωρα και ειχα βρει μια εφαρμογουλα της νοκια που σου εκανε ξανα εγκατασταση το λογισμικο ολο ασε να κανω μια ερευνα παλι Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Beerloah Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλό είναι, αν η συζήτηση επικεντρωθεί στο πως μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα λογισμικού, να συνεχιστεί εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/61-mobile-software/ Ο τομέας smartphone, δεν είναι για συζητήσεις mobile software. Φιλικά πάντα.
kaniska Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλό είναι, αν η συζήτηση επικεντρωθεί στο πως μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα λογισμικού, να συνεχιστεί εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/61-mobile-software/ Ο τομέας smartphone, δεν είναι για συζητήσεις mobile software. Φιλικά πάντα. Έχεις απόλυτο δίκιο. Όπως είδες και από το πρώτο post ήμουν σαφής ότι ψάχνω κινητό. Βέβαια έπειτα η κουβέντα πήγε άλλου. Θα παρακαλούσα τον soteras να μου στείλει pm όσο για την αναζήτηση κινητού για μένα συνεχίζεται ανεξάρτητα της τύχης του lumia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα