Thanos1972 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα σας κυριοι και κυριες. Επεσαν στα χερια μου καποια πραγματακια και θελω λιγο την βοηθεια σας για να δουμε μπας και βγαλουμε ακρη. Η μια ψυχτρα ειναι αυτη: Xigmatek Οπου νομιζω οτι ειναι αυτη Xigmatek Aegir.εαν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει?επισης να πω οτι δεν εχω το mounting bracket οποτε οταν επιβεβαιωθει η ψυχτρα εαν μπορει καποιος να βοηθησει να βρουμε ενα ειτε καινουργιο ειτε μεταχειρισμενο για 1155-1150-1151 socket. Η αλλη ψυχτρα ειναι αυτη Thermalright : Οπου εχω την εντυπωση οτι ειναι η Thermalright ultra extreme rev a (αυτη με τα 52 fins γιατι η rev c εχει 48). δεν εχω Mounting bracket (αυτο που εχει πανω πρεπει να ειναι για amd) και θελω και γιαυτην για τα socket 1156-1155-1150-1151. απο την thermalright λενε οτι κανουν αυτα τα 2 Kits TRUE BTK VX BTK II ξερει κανεις που μπορω να τα βρω μεταχειρισμενα η καινουργια??? εδω μια φωτογραφια και με τις 2 μαζι? τελος ειναι και αυτα για υδροψυξη οπου εχω την εντυπωση οτι ειναι τα blocks για το cpu και την gpu απο αυτο το κιτ. Swiftech H20-220 Apex Ultra+ Liquid-Cooling System Review αυτα εχουν καμια χρηση η μπα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ωραιοι ειστε ρε μπορει καποιος να επιβεβαιωσει οτι οντως οι ψυχτρες ειναι αυτες που αανφερω πιο πανω?η λεω βλακειες? Edit: κανεις εεεε??????αλητες....... :ph34r: Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2015 από Thanos1972 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα