Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο το πιο ακριβο γραφει ''GLX''.

Κοιτα αν θυμασαι σου ειχα προτεινει το Berlin αλλα ειχες στενο budget. Προσωπικα αν ειχα καρτα σαν την δικη σου κατω απο ενα τροφοδοτικο της ποιοτητας του Berlin και τιμη γυρω στα 70-75 ευρω δεν θα επαιρνα.Αλλα θεωρητικα δεν πρεπει να εχεις προβλημα και με αυτο που ειπες.

Απλα για να ειμαστε σωστοι δεοντολογικα,δεν ειναι σωστο απο τεχνικη αποψη να αγοραζεις καρτα γραφικων που κανει γυρω στα 200+ ευρω και τροφοδοτικο των 45.Αυτο απλα δεν στεκει.Εγω ειμαι συνηθως που λεω και επιμενω οτι δεν πρεπει να αγοραζουμε πιο ακριβα απο οτι εχουμε αναγκη αλλα εσυ πηγες στο αντιθετο ακρο. Το τροφοδοτικο ειναι το πιο σημαντικο εξαρτημα του υπολογιστη.

Τελος παντως ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην υπαρχει προβλημα στο εξης. :)

θα επερνα το evga 500w αν το ειχαν διαθεσημο αλλα ισως ηταν που βιαζομουν κιολλας για να μην καψω και τπτ με αυτο που ειχα γιατι το pc το δουλευει και ο αδερφος μου και μενει πολλες ωρες ανοιχτο..ελπιζω να πανε ολα ομαλα και να μην εχω θεμα..απλα απο οτι φανηκε ηταν θεμα software..τον λογο δεν τον εχω καταλαβει ακομα παντως..

Δημοσ.

Παρένθεση αλλα το τροφοδοτικό είναι τελείως της πλάκας. Καλύτερα να κάνεις οικονομία και έπαιρνες κάτι καλύτερο ακόμα και με 20 ευρω διαφορα

Δημοσ.

Απλά έχω μείνει λίγο πίσω στον χορό και ρώτησα στο φορουμ αν αξίζει το συγκεκριμένο στην τιμή αυτή και μου ειπαν Ναι παράλληλα κ με κάποιες άλλες προτάσεις πιο ακριβες φυσικά..αλλά θεώρησα πως η zalman είναι μια επώνυμη εταιρία..τελοσπαντων ο υπολογιστής από χθες δουλεύει άψογα και με λίγο oc τον επεξεργαστή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...