VagXal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά Μια βοήθεια!μόλις εγκατέστησα το zalman 600w και κάθε φορά που ξεκιναω η παιχνιδι μου βγάζει μπλε οθόνη ο υπολογιστής..δουλεύω με έναν Athlon x4 630 8gb ddr2 και palit gtx960...Μέχρι πριν μισή ώρα όλα λειτουργούσαν τέλεια μέχρι που έβαλα το zalman..κοίταξα τιςς συνδέσεις και όλα φαινοντε στην θέση τους.
Sheogorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ποσταρε μας φωτο να δουμε! Και αλλαξε τον τιτλο σε πιο περιγραφικο. 2
VagXal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Θα ποστάρω μόλις επιστρέψω σπίτι..3 συγκεκριμένα προβλήματα σε μπλε οθόνη μου βγάζει..από ότι googlαρα θέμα οδηγών λένε κυρίως..να πως έγινε αυτό;απλά τροφοδοτικό άλλαξα.. Και δεν μπαίνει στα στα Windows10 με τίποτα..μέχρι και όταν φορτώνω το boot φλασακι έστω για φορματ πάλι μπλε οθόνη..
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Παρακαλω να γινεται χρηση περιγραφικων τιτλων. /τιτλος διορθωθηκε 1
Gaming_alone Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Θα ποστάρω μόλις επιστρέψω σπίτι..3 συγκεκριμένα προβλήματα σε μπλε οθόνη μου βγάζει..από ότι googlαρα θέμα οδηγών λένε κυρίως..να πως έγινε αυτό;απλά τροφοδοτικό άλλαξα.. Και δεν μπαίνει στα στα Windows10 με τίποτα..μέχρι και όταν φορτώνω το boot φλασακι έστω για φορματ πάλι μπλε οθόνη.. το πιθανοτερο να ξεχασες κατι να συνδεσεις σωστα. δοκιμασε και το παλιο τροφοδοτικο, αν νομιζεις οτι τα κανεις ολα σωστα τοτε πισω εγγυηση, αλλαγη.
VagXal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Έκανα ρεσετ τον υπολογιστή από το repair των Windows..θα δω αν διορθωθεί το πρόβλημα κ θα ενημερώσω πάλι..θα δοκιμάσω κ το παλιό τροφοδοτικό..σαν να μην δίνει ρεύμα σωστό κάπου μάλλον..μόνο στα Παιχνίδια το κάνει..άλλαξα κ καλώδια στην τροφοδοσία της gpu αλλά τίποτα.
Silverage Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τσέκαρε αν εχουν κουμπώσει καλά. Το 4πινο του επεξεργαστή το έβαλες; Τα ανεμιστηράκια γυρνανε;
xaniared Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τσέκαρε αν εχουν κουμπώσει καλά. Το 4πινο του επεξεργαστή το έβαλες; Τα ανεμιστηράκια γυρνανε; Δε ξεκινάει το pc αν δε παιρνει ρευμα ο επεξεργαστης. Πιθανολογώ να υπάρχει πρόβλημα στη ρευματοδότηση της gpu και μόλις ξεκινάει το παιχνίδι να μην μπορεί να δώσει το παραπάνω ρεμα που χρειάζεται.. Έχεις πολύμετρο να πάρεις μέτρηση απο το 6πινο της gpu? Ποιο psu έχεις ακριβώς?
VagXal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4054792/Zalman-ZM600-LX.htmlαυτο εχω..μετα το ρεσετ ο υπολογιστής ξεκίνησε κανονικά..δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω σε παιχνίδι..θα σχολασω κ θα τον δοκιμάσω..και εγώ για κάποια σύνδεση λάθος κοίταξα αλλά όλα οκ..έχω αλλάξει κ αλλά τροφοδοτικά με την πάροδο του χρόνου αλλά τέτοιο πρόβλημα δεν έχω συναντήσει ξανά..και το τροφοδοτικό είναι ωρών.. Edit:Και το 4πινο του επεξεργαστή έβαλα και όλα τα ανεμηστηρακια δουλεύουν κανονικά.. 2
VagXal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Παίζωτ τόση ώρα battleftont και δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι μετα το ρεσετ...το μόνο που είδα ήταν λίγο αργό μπουταρισμα..
benign Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι η μεγαλη αποκλιση στις τιμες μεταξυ PC1 και e-shop : http://www.e-shop.gr/zalman-zm600-glx-dual-forward-power-supply-600w-p-PER.812248
VagXal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι η μεγαλη αποκλιση στις τιμες μεταξυ PC1 και e-shop : http://www.e-shop.gr/zalman-zm600-glx-dual-forward-power-supply-600w-p-PER.812248 Πλακα πλακα τωρα το ειδα και εγω αυτο..εδω και μια ωρα ολα δειχνουν φυσιολογικα...τι να πω..δεν καταλαβαινω τι μπορει να εγινε..
benign Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 To ένα είναι LX και το άλλο GMX Ναι εχεις δικιο το πιο ακριβο γραφει ''GLX''. Πλακα πλακα τωρα το ειδα και εγω αυτο..εδω και μια ωρα ολα δειχνουν φυσιολογικα...τι να πω..δεν καταλαβαινω τι μπορει να εγινε.. Κοιτα αν θυμασαι σου ειχα προτεινει το Berlin αλλα ειχες στενο budget. Προσωπικα αν ειχα καρτα σαν την δικη σου κατω απο ενα τροφοδοτικο της ποιοτητας του Berlin και τιμη γυρω στα 70-75 ευρω δεν θα επαιρνα.Αλλα θεωρητικα δεν πρεπει να εχεις προβλημα και με αυτο που ειπες. Απλα για να ειμαστε σωστοι δεοντολογικα,δεν ειναι σωστο απο τεχνικη αποψη να αγοραζεις καρτα γραφικων που κανει γυρω στα 200+ ευρω και τροφοδοτικο των 45.Αυτο απλα δεν στεκει.Εγω ειμαι συνηθως που λεω και επιμενω οτι δεν πρεπει να αγοραζουμε πιο ακριβα απο οτι εχουμε αναγκη αλλα εσυ πηγες στο αντιθετο ακρο. Το τροφοδοτικο ειναι το πιο σημαντικο εξαρτημα του υπολογιστη. Τελος παντως ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην υπαρχει προβλημα στο εξης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα