SakafliaC Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ανάβει και δεν το πολυχρησιμοποιώ κιόλας το ac να πω την αλήθεια.
Dare-Devil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ανάβει και δεν το πολυχρησιμοποιώ κιόλας το ac να πω την αλήθεια. Ποιο μοντέλο AC έχεις;
Melissa_virus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 APC και ξερό ψωμί. Πριν χρόνια είχα UPS καθώς και το ups πάταγε πάνω σε ένα Trust με προστασία υπέρτασης και ασφάλεια. Σας πληροφορώ ότι πέρασε υπέρταση κανονικά απο το πολύπριζο και από το UPS με αποτέλεσμα να καεί το τροφοδοτικό, η μητρική, ο εκτυπωτής και το ρουτερ. Στο υποτιθέμενο πολύπριζο που υποτίθεται είχε ασφάλεια δεν έκανε τπτ... Καλά όσο για το UPS δεν φημίζονται ότι μόνο τους μπορούν να κάνουν κάτι εκτός και αν είναι online.από τότε παίρνω μόνο APC που με έχουν σώσει τουλ 3ς φορές από κεραυνό. Μια φορά και από υπέρταση που πέρασε από γραμμή του ΟΤΕ. κάηκε η ασφάλεια πάνω στο APC και όλα τα άλλα την γλύτωσαν. Ενώ σε άλλους ΕΛΙΩΣΕ το τσιπάκι του δικτύου πάνω στην μητρική και κάηκε και το ρουτερ τους την ίδια ακριβώς μέρα που έγινε η στραβή από τον ΟΤΕ.
Mpiftekis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Υπερταση απο γραμμη του ΟΤΕ? Ναι γίνεται από κεραυνό! Είναι "άμα σου τύχει" που λένε... 1
Melissa_virus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ναι όπως λέει και ο μπιφτέκις είναι να μην σου τύχει! το σταθερό τηλέφωνο/ασύρματο βέβαια δεν νιώθει σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά ρουτερ και μέσω λαν, στο πισι νιώθει κανονικότατα!
oneofthem Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Υπερταση απο γραμμη του ΟΤΕ? ο κεραυνός δημιουργεί πρόβλημα μέσα από κεραίες και τηλεφωνικές γραμμές ό,τι έχει συνδεθεί με αυτά, πχ υπολογιστής με τηλεόραση και τηλεόραση με κεραία ή υπολογιστής με ηχεία και ηχεία με τηλεόραση και τηλεράση με κεραία ή υπολογιστής ενσύρματα με modem και modem με τηλεφωνική γραμμή κτλ θα καεί κατά πάσα πιθανότητα για προστασία από κεραυνό χρειάζεται κάτι με ασφάλεια που θα καεί όταν υπάρξει τόσο μεγάλη αύξηση τάσης, είτε είναι πολύπριζο είτε ups είτε οτιδήποτε για προστασία από διακυμάνσεις από το δίκτυο της δεη χρειάζεται ένα πολύ καλό τροφοδοτικό για τον υπολογιστή με μεγάλες ανοχές ενώ αν υπάρχουν άλλες συσκευές φθηνές τότε καλός/ακριβός σταθεροποιητής τάσης αν κάποιος τα θέλει σε μία συσκευή ή δεν ξέρει τι χρειάζεται ή αν χρειάζεται ups τότε πάει σε ένα αξιόπιστο/ακριβό ups το οποίο είναι πιθανό πάλι να μην σταθεροποιεί πολύ καλά στην αθήνα μάλλον ένα καλό πολύπριζο είναι αρκετά καλή επιλογή ενώ τα υπόλοιπα είναι overkill αν μιλάμε για τα μοντέλα που καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις ενώ δεν κάνουν δουλειά αν δεν τις καλύπτουν όλες το πρόβλημα όταν είσαι προτατευμένος νομίζω πως παραμένει όμως, με τις καταιγίδες ενώ θα έχεις προστασία, κάθε φορά που θα έρθει καταιγίδα καίγεται η ασφάλεια όπου και αν είναι αυτή άρα σε μια μέρα που θα πέσουν 2, 3 κεραυνοί που θα σε επηρρεάσουν, τότε θεωρητικά ή θα σταματήσεις να λειτουργείς τις συσκευές ή θα τις λειτουργείς χωρίς προστασία ή θα χρειάζεσαι άλλες δύο καινούργιες συσκευές (ή να αλλάξεις την ασφάλεια δυο φορές), έτσι δεν είναι; 1
lak10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 εγω ταλαιπωρηθει πολυ απο κεραυνους και εχω ξοδεψει και πολλα χρηματα για συσκευες που καηκαν πλεον εχω συνδεσει μεχρι και το switch στο ups για να μην περασει ο κεραυνος απο το ethernet. μεχρι και την κεραια της τηλεορασης σε πολυμπριζο ασφαλειας apc για τα οποια πληρωσα συνολο 160 ευρω (πηρα 4) αλλα ξερω οτι θα τα βγαλουν τα λεφτα τους μιας και εχουν εγγυηση εφ ορου ζωης. εχω ταλαιπωρηθει και απο no name ups τα οποια κατεστρεφαν τις μπαταριες τα αντικατεστησα με accupower ups τα οποια ειναι πολυ καλα ειχε ενα ο αδερφος μου το οποιο εχει φαει πολλες διακοπες ρευματος εδω και ενα χρονο και δειχνει να αντεχει 1
Nath2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω καλό πολύμπριζο. https://www.skroutz.gr/s/6230953/APC-PMF83VT-GR.html Και αυτό https://www.skroutz.gr/s/6196449/APC-PM6U-GR.html Τι διάφορες έχουν;
Dare-Devil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω καλό πολύμπριζο. https://www.skroutz.gr/s/6230953/APC-PMF83VT-GR.html Και αυτό https://www.skroutz.gr/s/6196449/APC-PM6U-GR.html Τι διάφορες έχουν; To πρώτο έχει 8 θύρες sucko προστασία κεραίας τηλεόρασης (ομοαξονικό καλώδιο) και προστασία για δικτυο ethernet. (Το έχω) Το δευτερο 6 sucko kai 2 usb για φορτιση κινητών .
Nath2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 To πρώτο έχει 8 θύρες sucko προστασία κεραίας τηλεόρασης (ομοαξονικό καλώδιο) και προστασία για δικτυο ethernet. (Το έχω) Το δευτερο 6 sucko kai 2 usb για φορτιση κινητών . Άρα για υπολογιστή την ίδια δουλειά κάνουν;
Dare-Devil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Άρα για υπολογιστή την ίδια δουλειά κάνουν; Nαι . Για μένα προτίμησε αυτό με τις 8 σουκο . Kαλύτερα απο το να έχεις 6 σούκο και 2 θύρες μόνο για usb φορτιση
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονια σε ολους! Επανερχομαι.Επειτα απο μια αναδιοργανωση των ‘ηλεκτρονικων’ μου, εχω πλεον ενα (ακομη) ups σε αχρησία.(οχι αχρηστία!).Δηλαδη, δεν το χρειαζομαι για τα computers & peripherals.Οπως ειπα σε προηγουμενα μηνυματα, εβαλα πολυμπριζο προστασιας στο ψυγειο.Επειδη ομως δεν ειναι καιρος για πεταμενα λεφτα και εξτρα εξοδα, αναρωτιεμαι αν θα ηταν σκοπιμο να συνδεσω το ψυγειο στο εν λογω ups, οχι φυσικα για την….μπαταρια του, αλλα για το ‘κυκλωμα’ του ups που σταθεροποιει το ρευμα. Εξαλλου νομιζω οτι σταθεροποιηση κανει ακομη κι αν η μπαταρια καποια στιγμη τα παιξει.Τι λετε;
mentoras99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον, να ριξω το ψυγειο στο διαθεσιμο πλεον ups μου, ή οχι;
lak10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον, να ριξω το ψυγειο στο διαθεσιμο πλεον ups μου, ή οχι; οχι δεν μπορει το ups να το σηκωσει και δεν μιλαω για την μπαταρια μιλαω για την τροφοδοσια απο την δεη δεν ειναι τα ups για ψυγεια παρε καλυτερα ενα σταθεροποιητη τυπου relay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα