Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος εχουν χαλασει τα 3 πληκτρα στο κατω μερος και δεν εχω κουμπι επιστροφης. Εχω παραγγειλει νεο κινητο android (οχι samsung) και θελω να ξερω πως μεταφερω ολες μου τις επαφες, εφαρμογες και τα παιχνιδια στο νεο, μεσω Η/Υ προφανως. Εχω κανει ενα backup με το Smartswitch αλλα νομιζω δουλευει μονο με Samsung(;) Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως λεει και ο τιτλος εχουν χαλασει τα 3 πληκτρα στο κατω μερος και δεν εχω κουμπι επιστροφης. Εχω παραγγειλει νεο κινητο android (οχι samsung) και θελω να ξερω πως μεταφερω ολες μου τις επαφες, εφαρμογες και τα παιχνιδια στο νεο, μεσω Η/Υ προφανως. Εχω κανει ενα backup με το Smartswitch αλλα νομιζω δουλευει μονο με Samsung( ;) Ευχαριστω

Αμα εχει NFC ειναι πολυ πολυ ευκολο! απλα τα ακουμπας το ενα με το αλλο !

Επεξ/σία από 2.1Ohm
  • Like 1
Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος εχουν χαλασει τα 3 πληκτρα στο κατω μερος και δεν εχω κουμπι επιστροφης. Εχω παραγγειλει νεο κινητο android (οχι samsung) και θελω να ξερω πως μεταφερω ολες μου τις επαφες, εφαρμογες και τα παιχνιδια στο νεο, μεσω Η/Υ προφανως. Εχω κανει ενα backup με το Smartswitch αλλα νομιζω δουλευει μονο με Samsung( ;) Ευχαριστω

Ολα θα μεταφερθουν αυτοματα εαν βαλεις τον ιδιο λογαριασμο google

Δημοσ.

Ολα θα μεταφερθουν αυτοματα εαν βαλεις τον ιδιο λογαριασμο google

Μπορεί να μν έχει αποθυκευμενες τις επαφές στο g account

Με το nfc νμζω περνάν όλα και το set up που έχεις στην αρχική και δν χρειάζεται να τα κανεις όλα από την αρχή!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ, πιστευω οτι με εναν απο τους 2 τροπους θα γινει. Αυριο πιανω στα χερια μου το νεο κινητο και θα ενημερωσω!

Δημοσ.

Για να επανελθω, NFC δεν εχει η νεα συσκευη και απο το  google account δε μπορω να βρω τροπο. Επανεγκατεστησα καποιες εφαρμογες που ειχα ηδη και το μονο που θελω τωρα ειναι οι επαφες μου. Καποιο προγραμματακι για Mac που να κανω "copy/paste" παιζει;

Δημοσ.

Ευγε φιλε marmarasm! Κατεβασα μια παρομοια εφαρμογη λογω οτι αυτη που προτεινες ηθελε root. Τουλαχιστον το τηλεφωνο τωρα επανηλθε στο 95% της χρησης του. Το υπολοιπο 5% ειναι το αριστερο πληκτρο settings που δεν το εχω ουτε τωρα. Καμμια ιδεα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...