maxmin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ψαχνω για αεροψυξη για 4770Κ, που προς το παρον θα κλοκαρω στο turbo mode 3.9 GHz και προσεχως να φτασω στα 4.4 GHz, και δε θελω να δωσω πανω απο 50 το πολυ 60 ευρω. εχω κοιταξει τις παρακατω, τυχον προτασεις για κατι αλλο δεκτες Noctua NH-D9L Noctua NH-L9x65 CoolerMaster Hyper 212 EVO Thermalright Macho 120 Rev.A Be Quiet Shadow Rock 2 Be Quiet Shadow Rock Slim Thermalright HR-02 Macho Rev.B Be Quiet Pure Rock Το κουτι δεν εχω ιδεα ποιο ειναι γιατι ειναι παλιο. MoBo ASUS Z87-A CPU i7 4770k RAM GSkill Ripjaws F312800cld7 GBXM GPU ASUS GTX 760 αν θυμαμαι καλα οταν μετρησα το κουτι δεν πρπει να χωραει πανω απο 120 ΜΜ Fan Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2015 από maxmin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peter_pan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Πες και ποιο είναι το κουτί που πρόκειται να στεγάσει τη μελλοντική σου αερόψυξη για να δούμε αν χωράει να περάσει τη πόρτα. Και αν θες, λες και μητρική και μνήμες για να τα μελετήσουμε όλα λίγο καλύτερα και να μην έχεις εκπλήξεις αργότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Εγωπαντως θα πήγαινα στην Bq Shadow rock 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δες και Cryorig ή Thermalright True Spirit 140 αν χωράει στο κουτί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxmin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 bump ενημερωθηκαν τα στοιχεια hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5071255/Raijintek-Nemesis.html?keyphrase=raijintek+nemesis Δες και αυτή. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και στα 4.2 του 6700K δεν έχω δει πάνω από 52 βαθμούς σε Full load (με τα fans στο manual στα 50% ή και λιγότερο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα