ChrisN.S. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το αφήνει ο ταχυδρόμος ή έρχεται ειδοποίηση για παραλαβή από το ταχυδρομείο? Το αφήνει σαν απλό γραμματάκι
parlapipas25 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Επειδη δεν εχω καταλαβει,με αυτα τα γυαλια βλεπεις οπως στο samsung vr η καμια σχεση;
kalodrei Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το αφήνει σαν απλό γραμματάκι παλι καλα εχω βαρεθει να πηγαινω ταχυδρομειο
gamanos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Επειδη δεν εχω καταλαβει,με αυτα τα γυαλια βλεπεις οπως στο samsung vr η καμια σχεση; Σαν φιλοσοφία ναι. Σαν υλοποίηση καταλαβαίνεις και μόνος σου.
kaliakman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει βρε παιδιά ένα χαρτόνι με "φακους" είναι με κόστος ούτε 2 ευρώ τι περιμένατε κανα oculus?? Επίσης για να μπορείς να δεις και να να μην έχει φαινόμενα όπως κάποιοι από πάνω με ζαλάδες το κινητό πρέπει να είναι το ελάχιστο 1080p(που και αυτό είναι πάλι minimum)
funbreaker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το παρέλαβα κι εγώ. Έχω ένα τηλέφωνο 5.5" και ένα 5". Δεν χωράει καν το 5". Η οθόνη χωράει αλλά συνολικά το τηλέφωνο όχι. Αν κόψω το χαρτόνι για να χωρέσει θα υπάρχει πρόβλημα λέτε?
Xander Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 θα υπάρχει πρόβλημα λέτε? τι πρόβλημα? να καταστεί άχρηστο? αφού και τώρα άχρηστο σου είναι αφού δεν χωράνε τα κινητά σου. κάντο και αν δουλέψει δούλεψε αλλιώς το πετάς, έτσι και αλλιώς τσάμπα ήταν. από τις περιγραφές των περισσοτέρων πάντως μου φαίνεται ότι έχει φτιαχτεί συγκεκριμένα για iphone 4,4s άντε και το 5άρι. 1
james01gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 τα παρέλαβα εχθές απλό δέμα. τα έφτιαξα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη. πάντως πρέπει να είνια κάτι πολύ λεπτό για να χωράει. το galaxy a3 πάντως δεν το χωράει εκτός και εάν αρχίσουμε να κόβουμε για να μοντάρουμε.
funbreaker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το έκοψα και τώρα χωράει ένα 5" κινητό που έχω. Δεν ξέρω όμως με ποιο app να το δοκιμάσω. Δοκίμασα 1-2 apps αλλά δεν μου δίνουν στερεοσκοπική όραση, μάλιστα μου ζήτησαν να σκανάρω κάποιο QR code.
Xander Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το έκοψα και τώρα χωράει ένα 5" κινητό που έχω. Δεν ξέρω όμως με ποιο app να το δοκιμάσω. Δοκίμασα 1-2 apps αλλά δεν μου δίνουν στερεοσκοπική όραση, μάλιστα μου ζήτησαν να σκανάρω κάποιο QR code. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.samples.apps.cardboarddemo&hl=el
funbreaker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.samples.apps.cardboarddemo&hl=el Ήταν το πρώτο που δοκίμασα και δεν δούλεψε.
gamanos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δοκιμασε το οικοσύστημα του homido για εφαρμογή, από όπου θα σου προτείνει εφαρμογές. Εχουν γραφτεί και κάποιες δοκιμασμένες στην ενότητα των gadgets -σε θέματα vr.
funbreaker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Βρήκα μία που δούλεψε. Χάλια η ανάλυση, φαίνονταν τα pixels. Μα γιατί άλλες δουλεύουν και άλλες οχι?
orck Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν μου εχει ερθει τιποτα. Ακυρωνω το αυτοκινητο VW που εχω παραγγειλει. 4
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Και να σου'ρθει παλι θα το ακυρωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα