adi32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχουν καμία σχέση με 3D αυτά τα γυαλιά που λέμε εδώ. Για θέαση 360 μοίρών είναι. Πιστευα οτι ειναι κατι σαν το παλιο viewmaster
letom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πιστευα οτι ειναι κατι σαν το παλιο viewmaster Απ' ό,τι έχω καταλάβει είναι σαν αυτό: Βάλε να παίξει και πάτα στα βελάκια πάνω αριστερά στην οθόνη του βίντεο. Απλώς αντί να πατάς βελάκια, γυρνάς το κεφάλι σου και γυρνάει και η εικόνα μαζί.
andreasece Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Άλλο το 360, άλλο το 3D. Eπειδή έχει διαφορετική εικόνα σε κάθε μάτι, έχεις τη δυνατότητα να δεις και 3D. Έχω δει αρκετές ταινίες 3D με cardboard από ebay των 3€. Mε μία Site: τέτοια εφαρμογή, βλέπεις όποια 3D ταινία θες.
kraken92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις μου ήρθε μήνυμα απο ACS για παραλαβή. Ήρθαν σήμερα το πρωί αλλά δεν με βρήκαν. Edit: Γράψτε λάθος, για άλλο προϊόν ήταν.
mikemart Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 μου ηρθε σημερα, δεν εχει μαγνητακι και ειναι αρκετα μικρο δεν χωρεσε το xiaomi redmi note 2 ουτε το mls iqtalk spicy! 1
funbreaker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 μου ηρθε σημερα, δεν εχει μαγνητακι και ειναι αρκετα μικρο δεν χωρεσε το xiaomi redmi note 2 ουτε το mls iqtalk spicy! Το ότι δεν έχει μαγνητάκι είναι καλό ή κακό? Πόσες in είναι αυτό που δεν χώρεσε?
d_gkal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 μια φωτο; δε το χωραει;;;;;; δε προσαρμοζεται καπως;
kraken92 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 μου ηρθε σημερα, δεν εχει μαγνητακι και ειναι αρκετα μικρο δεν χωρεσε το xiaomi redmi note 2 ουτε το mls iqtalk spicy! Σε ποια περιοχή μένεις;
mikemart Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σε ποια περιοχή μένεις; ειμαι απο Αλεξανδρουπολη ,επισης δεν εχει τρυπα μπροστα για την καμερα , ουσιαστικα ειναι μονο για βιντεο. ΥΣ Δυστυχως δεν βρισκω πως να επισημάνω φωτογραφιες
kraken92 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 ειμαι απο Αλεξανδρουπολη ,επισης δεν εχει τρυπα μπροστα για την καμερα , ουσιαστικα ειναι μονο για βιντεο. ΥΣ Δυστυχως δεν βρισκω πως να επισημάνω φωτογραφιες Πήγαινε κάτω δεξιά που λέει "Περισσότερες Επιλογές Απάντησης", και θα σε πάει σε πλήρης editor. Κάτω κάτω έχει επισύναψη Αρχείων. Μπορείς να κάνεις και drag and drop.
mikemart Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 μια συγκριση με το 1ο μοντελο της google
diplo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ήρθε και σε εμένα ένα.Περιοχή Καλλιθέα, Αθήνα.Είναι για κινητά μικρότερα από 5 ίντσες.Προσπάθησα να βάλω ένα elephone p7000 και ένα Cubot $200 και δεν έμπαιναν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα