Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Την ειδα χτες, το 3D οκ αλλα η ταινια τιποτα ιδιαιτερο. Προσωπικη αποψη δεν αξιζει τα λεφτα της για σινεμα. 3
overpower Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 5 ταινιες θα υπαρχουν τελικα, και στην 2η θα παιζει ο depp τον Gellert Grindelwald. Θα εχουμε σιγουρα και τον double-door. Και απο ποστερ με collin εχουμε συνδεση με deathly hallows. Θα παω μαλλον να την δω και εγω μεσα στην επομενη εβδομαδα
pouakaltsa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Να μας πεις και αν σου άρεσε, αν αξίζει να τη δούμε. Θα προτιμούσα να ήταν μια συνέχεια από τα προηγούμενα και όχι άλλη ιστοριά..
armin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Παιδια πηγα χθες να την δω. Ειμαι τρελος φαν των Χαρι Ποτερ,τα διαβαζα απο τα 5 μου.Τις ταινιες δεν τις αγαπουσα τοσο,αλλα φυσικα και αυτες ειχανε μια ιδιαιτερη θεση στη καρδια μου,ειδικα η 3η και η 7η. Δεν μπορω να πω οτι περιμενα πολλα απο τον David Yates επειδη ποτε δεν μου αρεσε το στυλ και την ατμοσφαιρα που εφερνε στο συμπαν του Χαρι Ποτερ. Αλλα τετοια απογοητευση δεν την περιμενα μπορω να πω.Ο τονος της ταινιας ηταν τελειως λαθος,η τλχστον σσχετικα με αυτο που περιμενα εγω να ειναι. Η ταινια τουλαχιστον στο πρωτο μισο της σε καποια κομματια πηγαινε πολυυυυ αργααα.Επιασα τον εαυτο μου να χασμουριεται σε ταινια Χαρι Ποτερ! Ολοι οι χαρακτηρες ηταν παντελως αδιαφοροι για εμενα,εκτος απο τον Κολιν Φαρελ.Ειδικα την συμπρωταγωνιστρια,δεν αντεχα να την βλεπω,και υποτιθεται οτι επρεπε να ειμαι και με το μερος της...πφ. Τα "fantastic beasts" δεν με εντυπωσιασανε,εκτος απο τον μικρουλη που του αρεσουνε τα κοσμηματα,αυτος ειχε φαση πραγματι. Αλλα κατα τη γνωμη μου το μεγαλυτερο προβλημα της ταινιας ειναι οτι δεν ηταν επικεντρωμενη. Στην ουσια υπηρχανε 3 διαφορετικες πλοκες,που εξελισσονταν παραλληλα.Οταν ειχαμε αρχισει να ενδιαφερομαστε για την μια,τσουπ,μας λεγανε για κατι αλλο. Τελοσπαντων της βαζω ενα γενναιοδωρο 6/10. 6
Apoll Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Την είδα σήμερα. Η αίθουσα κατάμεστη από ενήλικες και πάνω (12Α είναι το rating εδώ). Ωραία ταινία αν σας αρέσει ο κόσμος του Χάρι Ποτέρ, και δύο ώρες πέρασαν πολύ γρήγορα. Λίγο αργή στην αρχή όπως ειπώθηκε παραπάνω. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 μέτριο προς συμπαθητικό, δε με χάλασε overall oι ταινίες harry potter δε μάρεσαν-αδιάφορες μάλλον, γιατί μικρός διάβαζα τα βιβλία που οκ, δν είχαν καμία σχέση πλην των πολύ βασικών + δεν με ένοιαζε να τα οπτικοποιήσω αλλού πέρα από το μυαλό μου σε αυτό πήγα μόνο και μόνο γτ το σενάριο ήταν της Ρόουλινγκ 3 άτομα, και οι τρείς φίλοι των βιβλίων, η πρώτη αντίδραση στο φινάλε ήταν πανομοιότυπη: 100 φορές να το είχε γράψει σε βιβλίο καλύτερα παρά σενάριο για ταινία όπως και νάχει, ευχάριστο mindless δίωρο χωρίς απαιτήσεις
PaRaNo1d Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μου αρεσε πολυ εμενα. Τελικά ποσες ταινιες θα υπαρξουν;
isim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Την είδα σήμερα. Η αίθουσα κατάμεστη από ενήλικες και πάνω (12Α είναι το rating εδώ). Ωραία ταινία αν σας αρέσει ο κόσμος του Χάρι Ποτέρ, και δύο ώρες πέρασαν πολύ γρήγορα. Λίγο αργή στην αρχή όπως ειπώθηκε παραπάνω. ^ Ακριβως οτι λεει ο Apoll. Ωραιο παραμυθακι περασαν ευχαριστα οι δυο ωρες 1
overpower Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 *Dumbledore, δεν είναι διπλόπορτα Ε ΟΧΙ.
Scullbag Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Και εμένα μου άρεσε Πολύ περισσότερο απ' όσο υπολόγιζα. Μπήκα με αρκετά μαζεμένες τις ελπίδες μου στην αίθουσα, και αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι στην αρχή ψάχνονταν ακόμα η ταινία, δεν ήξερε ακριβώς τι ήταν και πως να πει αυτά που θέλει να πει, ήταν πολύ καλή.Θα συμφωνήσω ότι δεν έχει μεγάλη οικειότητα με τον Harry Potter σαν αίσθηση (εκτός από τη μουσική, epicness), αλλά προσωπικά νομίζω πως μπορείς να έχεις Harry Potter χωρίς τον Harry Potter, δεν μπορείς όμως να έχεις Harry Potter χωρίς το Χογκουαρτς.Όπως και να 'χει, ήταν πολύ καλό το FBAWTFT. Και συμπάθησα τον πρωταγωνιστή πολύ περισσότερο από τον Harry
*nenya* Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 *αξιζε για το νιφλερ *αντε και για καναν διαλογο με την ξανθια κ τον χοντρουλη μαγκλ *ο πρωταγωνιστης εχει καποια παθηση βρε παιδια; (οσον αφορα το κενο βλεμμα του, σαν τυφλος) *τραβηξαν την διαρκεια απ'τα μαλλια οποτε ηρθε και η βαρεμαρα σε μερικες σκηνες *δεν ενθουσιαστηκα (εχοντας διαβασει ολα τα βιβλια της σειρας Harry Potter ειχα πολυ πιο high exectations, καθως αναφερουν και το Fantastic Beasts που το διδασκονταν στο Hogwarts στην φροντιδα μαγικων πλασματων) *πηγα να την δω μονο και μονο για να ξαναμπω στον κοσμο της μαγειας...αλλα δεεεν με ταξιδεψε :/ *εβλεπα mixed reactions γυρω μου, αλλα ουτε εναν ενθουσιασμενο οπως τοτε πχ εποχη του Goblet of Fire κλπ. 1
mike299 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Την είδα χθες, αν και δεν είμαι fan του Harry potter, είδα ευχάριστα τις ταινίες και με εξαίρεση το Deathly Hallows 1, τις ξαναβλέπω αν τύχει στην τηλεόραση. Η συγκεκριμένη είναι από τις πιο αδιάφορες, βαρετές ταινίες που εχω δει. Ακόμα και στο τέλος που ξεκινάει η δράση, είχα λιώσει τόσο πολύ που ούτε με ενδιέφερε τι έβλεπα μπροστά μου. Ούτε και στην γυναίκα μου δεν αρεσε που είναι πιο μεγάλη fan του harry potter και μεγάλη fan του Redmayne. Τι να περιμένεις όμως από μια ταινία που η καλύτερη παρουσία της ήταν ο Colin Farrell. Από την άλλη, βλέπω να έχει λάβει καλές κριτικές και αναρωτιέμαι αν εχω αρχίσει να γεροπαραξενεύω. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Eξαρτάται με τη διάθεση πας να τη δεις. Εγώ την είδα με παιδιά (είχαμε πάει οικογένειες) και είχε γούστο, γέλαγαν αυτά, "α" και "ω" με τα πλάσματα, πέρασαν όμορφα, καλά περάσαμε κι εμείς. Τώρα, αν καθίσεις να αναλύσεις τι βλέπεις... Άντρες με τα Μαύρα σε έναν κόσμο με μάγους, μετά σβήνουν και τις μνήμες των "Μαγκλς" που είδαν πράγματα που δεν έπρεπε να δουν. Γενικά, όμως, ούτε τα βιβλία μου άρεσαν, ούτε οι ταινίες της κυρίως σειράς. Τις είδα και μαζεμένες πρόσφατα και έπαθα Υπερποτερίωση. 2
Getta Robo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κυκλοφορησε χθες και την ειδα. Εχω παρακολουθησει τις Harry Potter ταινιες, οπου και οι δυο πρωτες ειναι πολυ καλες για το κοινο που απευθυνοντε. Παρακατω τωρα. Χοντρικα το fantastic beasts and where to find them θα ελεγα πως ειναι μαλλον μετριο. Δυστυχως περαν πολυ συγκεκριμενων και ελαχιστων εξαιρεσεων, ηταν εκτος ατμοσφαιρας. Οι διαλογοι και το λεξιλογιο, η συμπεριφορα των χαρακτηρων και οι κινησεις τους, δεν θυμιζαν ουτε ταινια βασισμενη στα 20ς ουτε και σε εβαζε σε εκεινη την εποχη. Αυτο το like και you okay που κοπαγαν καθε τρεις και λιγο ηταν παρα πολυ ασχημο. Η υποθεση μεν ξεκιναει μεχρι την πρωτη μια ωρα και κατι αρκετα καλα, αλλα περιπου απο το δευτερο μισο μεχρι και σχεδον το τελος την βρηκα πολυ βαρετη. Η κακη σκηνοθεσια στις σκηνες μαγειας, εκανε τα πραγματα ακομα χειροτερα. Τα θετικοτερα στη ταινια, τα ειδικα εφφε καθως και η πολυ καλη μουσικη της. Προφανως ειναι μια ταινια που απευθυνεται στους ορκισμενους φανατικους οπαδους του Harry Potter, και μεσα απο την ταινια φαινεται ξεκαθαρα πως θα επενδυσουν περαιτερω πανω σε νεες ιστοριες και γεγονοτα. Δεν θα ελεγα ομως πως ειναι μια αξιοπρεπη ταινια φαντασιας για ολους, παρα για πολυ συγκεκριμενο κοινο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα