Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ψάχνω να αγοράσω κάποιου είδους ηχοσύστημα, ώστε να βελτιώσω λίγο την ποιότητα του ήχου μου.
Προς το παρόν ακούω από τα ηχεία της τηλεόρασης (LG 47LM640)

Δεν θέλω κάτι το τρομερό, απλά λίγο καλύτερο ήχο, με προσθήκη ίσως subwoofer.
Το βασικό είναι το κόστος, δε θα ήθελα να πάω πάνω από 200-250 

Ένα soundbar θα κάνει δουλειά πιστεύετε; Ή καλύτερα κάτι σε 2.1;
Για 5.1, εκτός του ότι δε μπορώ να πάρω κάτι αξιοπρεπές σε αυτά τα χρήματα, δε θα ήθελα να μπλέξω με πολλά καλώδια στο χώρο

Ευχαριστώ πολύ,

Γιώργος

Δημοσ.

Γράφω εδώ να μην ανοίγω νέο θέμα. Λοιπόν, έχουμε κάτι ηχεία JBL E80 και παρελκόμενα Harman με ενισχυτή Pioneer VSX 523. Γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ποιότητα αλλά επειδή ο άντρας είναι άρρωστος με το θέμα, θέλει να πάρουμε ακόμα καλύτερα ηχεία. Οπότε μπήκαν αγγελία τα JBL και ψάχνουμε τώρα για νέα.

Είδα Κάτι Q-Acoustics 2050i με πολύ καλές κριτικές, όπως έχω ακούσει καλά και για τα Klipsch. Η χρήση θα είναι σχεδόν αποκλειστικά για ταινίες και εκεί που κολλάω εγώ είναι μήπως είναι υπερβολή τα ηχεία των 600 ευρώ. Σημείωση πως δεν βάζουμε πολύ δυνατά τον ήχο για να μην ξυπνήσουμε το μωρό. Οπότε θα καταλάβουμε κάποια διαφορά ή να κινηθούμε χαμηλότερα?

Δημοσ.

Γράφω εδώ να μην ανοίγω νέο θέμα. Λοιπόν, έχουμε κάτι ηχεία JBL E80 και παρελκόμενα Harman με ενισχυτή Pioneer VSX 523. Γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ποιότητα αλλά επειδή ο άντρας είναι άρρωστος με το θέμα, θέλει να πάρουμε ακόμα καλύτερα ηχεία. Οπότε μπήκαν αγγελία τα JBL και ψάχνουμε τώρα για νέα.

Είδα Κάτι Q-Acoustics 2050i με πολύ καλές κριτικές, όπως έχω ακούσει καλά και για τα Klipsch. Η χρήση θα είναι σχεδόν αποκλειστικά για ταινίες και εκεί που κολλάω εγώ είναι μήπως είναι υπερβολή τα ηχεία των 600 ευρώ. Σημείωση πως δεν βάζουμε πολύ δυνατά τον ήχο για να μην ξυπνήσουμε το μωρό. Οπότε θα καταλάβουμε κάποια διαφορά ή να κινηθούμε χαμηλότερα?

Εφόσον μιλάμε για ταινίες, σε χαμηλή ένταση, πας σε Klipsch.

Πολύ καλά για home cinema χρήση ( αν όχι τα καλύτερα ), ανοίγουνε πολύ soundstage, και κυριότερο, παίζουνε καθαρά από πολύ χαμηλές εντάσεις ( όταν άλλα ηχεία είναι "μουντά" - "θολά" στις χαμηλές μέχρι και μεσσαίες εντάσεις και ανοίγει καθαρός ήχος από τις μεσσαιουψηλές και δυνατότερα ).

Με τον ενισχυτή που έχετε θα παίζουνε και σούπερ ελέω ευαισθησίας που έχουνε τα Klipsch.

Τα Q Acoustics που λες είναι λίγο πολύ το αντίθετο από τα Klipsch.

Σε χαμηλές εντάσεις είναι "θολά" σαν να ακούς "φθηνιάρικο" ηχείο, από μεσσαίες πρός υψηλές εντάσεις αρχίζουνε και δίνουνε καλό ήχο.

Ένα ζευγαράκι Klipsch RF-42 II είναι just ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...