Tzini_Gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα εχω το Speedport Entry 2i εχω το συγκεκριμενο προβλημα οχι μονο με αυτο αλλα και με το προηγουμενο ρουτερ που ειχα.. λοιπον οσες συσκευες συνδεονται μεσω WIFI ειδικοτερα τα κινητα/ταμπλετ αργουν να φορτωσουν σελιδες,apps κτλπ..τι εννοω....π.χ. στην εφαρμογη του whatsup δειχνει οτι για να παρει ταχυτητα (εχω xposed wanam οποτε βλεπω τι γινεται) περνανε 10sec~ δοκιμες που εχω κανει ειναι το mode να το βαλω μονο ''n'' μιας και διαβασα πως αυτο υποστιριζει τις νεες συσκευες. το εκανα..φορτωναν ολα τα παντα σε κλασματα δευτερολεπτου...μετα απο 10 λεπτα παλι τα ιδια.... με λιγα λογια οτι mode και να βαλω στην αρχη πανε σφαιρα μετα ομως ξαναεχω αυτο το θεμα... προς το παρον αυτες ειναι οι ρυθμισεις μου...
corsair04 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα εχω το Speedport Entry 2i εχω το συγκεκριμενο προβλημα οχι μονο με αυτο αλλα και με το προηγουμενο ρουτερ που ειχα.. λοιπον οσες συσκευες συνδεονται μεσω WIFI ειδικοτερα τα κινητα/ταμπλετ αργουν να φορτωσουν σελιδες,apps κτλπ..τι εννοω....π.χ. στην εφαρμογη του whatsup δειχνει οτι για να παρει ταχυτητα (εχω xposed wanam οποτε βλεπω τι γινεται) περνανε 10sec~ δοκιμες που εχω κανει ειναι το mode να το βαλω μονο ''n'' μιας και διαβασα πως αυτο υποστιριζει τις νεες συσκευες. το εκανα..φορτωναν ολα τα παντα σε κλασματα δευτερολεπτου...μετα απο 10 λεπτα παλι τα ιδια.... με λιγα λογια οτι mode και να βαλω στην αρχη πανε σφαιρα μετα ομως ξαναεχω αυτο το θεμα... προς το παρον αυτες ειναι οι ρυθμισεις μου... έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ και το ίδιο modem ενώ με το lan δεν έχω θέμα το wifi αργεί απελπίστηκα μίλησα εχτές με τον ΟΤΕ και μου έκανε αντικαττασταση του εξοπλισμού 1
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 @corsair04 δεν νομιζω ναναι θεμα ρουτερ γτ και στο προηγουμενο παλι τα ιδια...και πιο παλια παλι τα ιδια σκατα και με τεχνικο που ειχα μιλησει μου ειχε αλλαξει το mode απο mixed και ολα που τα ειχε μου ειχε πει να βαλω μονο b+g αν θυμαμαι....αλλα εδω και 1 μηνα παλι τα ιδια....κατι με ρυθμισεις παιζει και απλα δεν ξερουν τι στν λουτσο γινεται αν παρεις νεο ρουτερ και σου ειναι οκ ποσταρε μια τις ρυθμισεις σου
mitsus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δοκιμασε να αλλαξεις καναλι. Βασικα δοκιμασε ενα-ενα, ολα τα καναλια
corsair04 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δοκιμασε να αλλαξεις καναλι. Βασικα δοκιμασε ενα-ενα, ολα τα καναλια τα ιδια σκατα είναι άσκοπο αυτό άλλα σε μένα διορθώθηκε το πρόβλημα μετά από εργοστασιακές ρυθμίσεις και αφού απεγκατεστησα από τις ρυθμίσεις του κινητοί (δίκτυο) ένα url για να μην εμφανίζει διαφημίσεις
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 εκλεισα το qos απενεργοποιησα και το ip6 και φαινεται να χει στρωσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα