dieccast Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Γεια χαρά παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε! Έχω xperia Z2 και σκέφτομαι να πάω σε honor 7 δεν το χω δει από κοντά αλλά είδα hands on κτλπ και μου φαινεται τρομερό αξίζει? Θα ήθελα και γνώμες από κατόχους!
Beerloah Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σου φίλε καλές γιορτές και σε εσένα, Φαίνεται πάρα πολύ τίμιο smartphone για τα λεφτά του και έχει πολλή καλά speccs για την τιμή του. Σε review που παρακολούθησα, μου άρεσε η κάμερα, η απόκριση του λειτουργικού, αλλά και η οθόνη του. 1
arma1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Εγω στη θεση σου δε θα το επερνα, μπορεις με τα μισα λεφτα να παρεις κατι παρομοιο ,καλυτερα το p8 που εχει τα παντα ολα
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 ME τα μισα λεφτα;;379 εχει στο mediamarkt .Tι παιρνει με 190;;Γιατι το p8 ειναι καλυτερο;;Καλυτερο επεξεργαστη νομιζω εχει το honor,ιδια καρτα γραφικων,καλυτερη μπαταρια,απο καμερα περισσοτερα mp αλλα αυτο ισως να μην λεει κατι. Δεν ρωταω ειρωνικα απλα μ εκανε εντυπωση αυτο π εγραψες.. Οσον αφορα τον φιλο ts ναι πιστευω οτι αξιζει το τηλεφωνακι..Ποσα λεφτα διαθετεις;;Τι ακριβως ψαχνεις;;
arma1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 380 ευρω για ενα κινητο το οποιο δεν εχει NFC ; δινεις τοσα χρηματα για να εχεις τα παντα χωρις περιορισμους , με 190 ευρω παιρνει πανω κατω ενα κινητο σαν το honor 7 ,ποιο;; εχει πολλα, αν ιδικα δεν τον ενδιαφερει η φωτογραφικη μηχανη
BACK12345 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 με 190 ευρω παιρνει πανω κατω ενα κινητο σαν το honor 7 ,ποιο;; εχει πολλα, αν ιδικα δεν τον ενδιαφερει η φωτογραφικη μηχανη καποιο συγκεκριμενο ομως; γιατι και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο που εγραψες και στο σκρουτζ το εχει 330... τι παρομοιο θα μπορυσε κανεις να παρει με 165;
arma1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 http://www.everbuying.net/product1084651.html εχει και 200 ευρω στην τσεπη για τα Χριστουγεννα , φυσικα και υπαρχουν και αλλες προτασεις, γι αυτο σου λεω ,σαν αυτο υπαρχουν πολλα και δεν αξιζει τα 380 ευρω, 330 δε το εχουν
BACK12345 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/7448262/Huawei-Honor-7-16GB.html?from=most-popular&keyphrase=honor+7 330 στο σκρουτζ και δεν ξερουμε αν ο φιλος θελει/μπορει να παρει απ εξω 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Κ εγω δεν ηξερα οτι παιζει στο σκρουτζ,τωρα το ειδα.Το οτι δεν εχει nfc εναντι του p8 δεν το κανει απαραιτητα κατωτερο απο το p8 γιατι για καποιους ισως ειναι αχρηστο ενω στα υπολοιπα πιστευω ειναι ανωτερο το honor 7.Δεν ειναι για ολους η αγορα απο Κινα,εσυ καλα κανεις κ προτεινεις κινητα οικονομικα απο εξω αλλα δεν ξερουν ολοι να περνανε rom η να περιμενουν ποτε θα ερθει το τηλ σε περιπτωση βλαβης.Πολοι θελουν να παρουν κινητο κ να εχουν 2 χρονια εγγυηση απο εδω . 1
arma1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 τεσπα ,αποψεις ειναι αυτες και φυσικα δεκτες, προσωπικα δε θα εδινα 250 ευρω επιπλεον σε κατι που στην ουσια δεν δικαιολογει την τιμη του ,οσο για τον τροπο αγορας απ εξω οποιος θελει μπορει ,απλα ειναι τα πραγματα το οτι το NFC ειναι για καποιους αχρηστο αυτο δε σημαινει κατι
dieccast Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το Nfc μου ειναι αχρηστο φιλε arm1 ωστοσο thanks για την αποψη! 1.Δεν μπορω να αγορασω απο εξω(Κινα) οποτε αυτοματα περιοριζομαι ελλαδα! τα 330 ειναι πολλα αλλα αν το παρω θα δωσω το Ζ2 πρωτα.Αυτο που δεν ξερω ειναι αν αξιζει το honor 7 δηλαδη ειναι καλυτερο απο Ζ2?επισης ειδα και το huawei G8 το οποιο μαρεσε επισης! Θελω να δοκιμασω ενα καλο huawei πιστευτε αξιζουν? ή να μεινω με Ζ2 ? Το huawei είναι αξιόπιστος ο επεξεργαστής και ή gpu?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το G8 ειναι κατωτερο τηλ.Ειναι ενα πολυ καλο ομως τηλεφωνο της μεσαιας κατηγοριας με 32gb/3gb κ καλη ποιοτητα κατασκευης κατι που δυσκολα βρισκεις σε αυτην την κατηγορια.Γνωμη μ ζηταει πολλα για 330 οταν σε αυτην την τιμη παιζει το P8 k Honor 7.Εγω πιστευω πως το κινητο π εχεις ειναι μια χαρα κ θα σε καλυψει για τον επομενο χρονο σιγουρα εκτος κ αν το βαρεθηκες τρελα ή σου εχει βγαλει προβληματακια.Τα Huawei μια χαρα αξιοπιστα ειναι κ με καλους επεξεργαστες κ δεν εχω ακουσει προβληματα υπερθερμανσης κ τετοια,Απο gpu φορανε Mali-T628 δεν την λες κ τουμπανη αλλα θα σε καλυψει.AN ειναι καλυτερα απο το Ζ2 π εχεις τωρα δεν το ξερω αλλα πιστευω δεν θα δεις κ τρελες διαφορες ασε π σε καποια θεματα ισως να ξενερωσεις π αφησες το Ζ2 λογω μπαταριας κ αδιαβροχοποιησης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα