Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαθηματα στην αυτονομια παραδιδει μονο η sony. Και ας φορτιζει σε 3 μερες :P

Ταχεια φόρτιση ελπιζω να γνωριζετε οτι χαλαει πιο γρηγορα η μπαταρία ε...

Στο θεμα μας. Το επομενο μου κινητο λεω να ειναι samsung.. Μεχρι και το s4 μου αρεσαν πολυ..

Μετα εχασα την μπαλα.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το 3D-Force touch, κατά τη γνώμη μου, είναι αρκετά χρήσιμο και χαίρομαι που δεν θα μείνει exclusive χαρακτηριστικό των iphones. Όσο και να φαίνεται "βαρετό" και σαν μια πράξη απελπισμού για εξέλιξη της τεχνολογίας, μπορεί να αλλάξει την εμπειρία gaming στις φορητές συσκευές και να κάνει πιο γρήγορα ενέργειες που βαριόμαστε να κάνουμε (π.χ. το peek σε κάποιο link στο safari)

Άχρηστο δεν είναι, αλλά θα γίνει πολύ χρήσιμο αν δοθεί στους προγραμματιστές η επιλογή να το χρησιμοποιήσουν System-Wide. Τότε θα κάνει παπάδες. Πιστεύω στις επόμενες εκδόσεις του Android να υποστηρίζεται Native τέτοια οθόνη στο SDK. 

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ αυτή η αγορά δε θα ικανοποιήσει κανένα καταναλωτή πραγματικά. Θέλαμε καλύτερες κάμερες τις βάλανε θέλαμε γρήγορα κινητά χωρίς κολλήματα τα φτιάξανε, θέλαμε καλύτερες οθόνες τις βάλανε. Όμως για να πετύχουν κάποια πράγματα σωστά χρειάζεται να κόψουν από κάτι άλλο. Ένα τέλειο κινητό με όλα τέλεια θα στοίχιζε και τα αντίστοιχα χρήματα. Δε καταλαβαίνω πραγματικά τι άλλο ζητάμε από ένα κινητό και δε γίνεται; Σε κάθε μοντέλο από κάθε εταιρεία ενσωματώνεται και ένα χαρακτηριστικό από ζήτηση χρηστών και πάλι παράπονα. Μακάρι όλες οι αγόρες των συσκευών να ακούγανε τόσο πολύ τις ανάγκες των χρηστών τους όσο αυτή των κινητών.

Δημοσ.

Ταυτότητα η htc λεει ο ένας, αντιγράφει την Apple ο άλλος. Το οτι το iPhone 6 είναι copy/paste του htc one και το iOS 8+ έχει κατακλέψει οτι υπάρχει στο Android δεν μας απασχολούν

Δημοσ.

Απλά παιδιά....Εάν έχω να δώσω 200€ για κινητό,εντάξει,θα πάρω Samsung...Εάν έχω 800€ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ Samsung!!Θα πάρω iPhone.....Τέλος!!!!

Στάλθηκε απο το iPhone 6s μου....

Δημοσ.

Απλά παιδιά....Εάν έχω να δώσω 200€ για κινητό,εντάξει,θα πάρω Samsung...Εάν έχω 800€ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ Samsung!!Θα πάρω iPhone.....Τέλος!!!!

Αν έχω 200€ θα πάρω Motorola ή Huawei αν έχω 800€ θα πάρω ένα High-End LG/Huawei/κλπ με 400€ αλλά όχι Samsung και με τα ρέστα ένα iPad.

Δημοσ.

επειδή υπάρχουν ατομα με την δικια σου λογική ειναι ένας απ τους λογους που ειναι τόσο ακριβα τα μηλοφωνα,και γι αυτό ανεβασε και τις τιμες η samsung.

Eπειδή νομίζουν πως αν δώσουν τα περισσότερα,θα πάρουν το καλύτερο.

Δημοσ.

Ο καθένας έχει δικά του κριτήρια για το τι θεωρείται ακριβό και τι φθηνό. Δεν είναι όλες οι τσέπες ίδιες. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω και πότε δε το κατάλαβα γιατί πρέπει να υπάρχει σύγκριση πάντα όταν μιλάμε για Samsung με την Apple συγκεκριμένα και αντίστοιχα με τα Apple με τα Samsung. Το ερώτημα μου είναι απλό γιατί να επικροτούμε μια κόντρα 2 εταιρειών απλά και μόνο για να χαμε να λέγαμε; Το κάθε ένα έχει συγκεκριμένα πράγματα που προσφέρει και κάθε χρήστης το επιλέγει με δικά του κριτήρια.

Δημοσ.

Το ερώτημα μου είναι απλό γιατί να επικροτούμε μια κόντρα 2 εταιρειών ?

To να επικροτεις την κοντρα 2 εταιριών ειναι καλο για σενα(ως καταναλωτη),γιατι δημιουργει ανταγωνισμο μεταξύ τους και αρα καλυτερο τελικο αποτελεσμα για όλους μας.

Ο φανμποισμός ειναι αλλο θεμα ^^

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαχα τα θελει και η Samsung.Μολις έδωσε στην Apple αλλο ενα πάτημα για μηνυση και ενα βήμα πιο κοντά προς τη χρεοκοπία της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...