Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με αυτά τα specs να υποθεσω οτι θα το δωσουν για κάτω απο 200 ευρω ετσι? 

Νταξ... ειρωνευομαι. Ολοι ξέρουμε οτι θα ζητά κοντα 5κατοστάρικα.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι εκτός από το α λα 6P εξόγκωμα (ΑΝ είναι πραγματικές οι εικόνες). Κράζατε για τα μπέζελς με το "άχρηστο" σήμα της HTC, πηγαίνει τα κουμπιά εκεί και κερδίζει χώρο οθόνης, ούτε αυτό σας αρέσει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα κρινω την εμφανιση (αλλωστε αυτο ειναι υποκειμενικο)....

αυτο που με μπερδευει ειναι αλλο, ειναι το κορυφαιο μοντελο της? ειναι καποια mid range συσκευη? τι ειναι τελικα? 2gb  ραμ για κορυφαιο νομιζω οτι δεν παιζει... ουτε καν σε κινεζικα.

οταν λοιπον αποφασισει η HTC  τι κατηγορια "χτυπαει" και δουμε και τις τιμες, τοτε μπορει να ασχοληθουμε.... μεχρι τοτε, δεν ειδα, δεν ακουσα....

Δημοσ.

Από το κακό στο χειρότερο...Τι στην ευχή έχουν πάθει εκεί στην HTC;! Στο παρελθόν έβγαζε πολύ όμορφες συσκευές!Αν συνεχίσει έτσι δεν την βλέπω καλά!

Θα συμφωνήσω. Ανέκαθεν θεωρούσα πως η htc τα δίνει για το σχεδιασμό ( + ποιότητα ) της συσκευής που προωθούσε. Είχε ένα στυλ ρε παιδί μου...

Δημοσ.

Θυμάστε κάποτε που η HTC ήταν γαμώ τις εταιρείες ; που έβγαζε τα τρελά τα windows phones με το stylus, το πιο τρελο τηλ παγκοσμιως ,το hd2 ,μετα android, το desire που το ήθελαν όλοι με το trackpad home button...

Που εφηυρε το ολο αυτο με το ημερολογιο και τον καιρο στη homesreen.

Ειχε πραγματικα τα επιθυμητα τηλεφωνα ,πιο πολύ από ότι η samsung τώρα, είχε και ποιότητα.

Πως καταφερε και βγαζει πια τα πιο ασχημα και μετρια τηλεφωνα ;

• Like 1
Δημοσ.

μ'αυτα και μ'αυτα, η htc νιωθω οτι διωχνει ακομα και τους πιο πορωμενους οπαδους της. απο το 2010 αγοραζω μονο htc (ενταξει, εχω μεινει στο OneX του 2012) και οταν βγηκε το Μ7 το λατρεψα. τοιδιο και με το Μ8.

μετα εβγαλε το Μ9, και καπου το πραμα χαλασε για μενα. πανεμορφο κινητο, με το καλυτερο κατα τη γνωμη μου UI αλλα η ολη κατασταση εμοιαζε πολυ στασιμη.

και εχει φτασει στο σημειο το Μ9 να μην το υπολογιζουν καν στις τοπ συσκευες για το 2015 σε πολλα reviews, και τον εαυτο μου να εχει κλειδωσει για αγορα του G4.

οπως ειπε και καποιος αλλος, λες και εχουν βαλθει να το κλεισουν το μαγαζι τους...κριμα

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ οτι το Μ7 είναι το καλυτερο κινητο που εχει βγαλει η HTC και ίσως το καλύτερο allarouder ακόμα και σήμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...