portman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα σε ολους τους φιλους ενδιαφερομαι για ενα μεταχειρισμενο κινητο μεσω του ιnsomnia και εχω καταληξει σε 2 αλλα μου φαινονται παρα πολυ ιδια και δεν ξερω που να καταληξω... lg g3s λευκο στα 120 lg magna στα ιδια χρηματα εχει καποιο εμπειρια και απο τα 2? φυσικα με ενδιαφερει αυτο που κολλαει λιγοτερο και εχει καλυτερη καμερα, οπως και μπαταρια. ευχαριστω πολυ
tomvrs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη τα ειχα και τα δυο κινητα πανω κατω στα ιδια ειναι να ξερεις! Τραβαει λιγο καλυτερη selfie το magna αλλα θεωρω εξωτερικα πιο ομορφο το g3s. Απο κολληματα επισης τα ιδια μερικες φορες τα εχουν και τα δυο
2.1Ohm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Με λίγα παραπάνω (150 ) μπορείς να πάρεις από αγγελία meizy m2 note (ελληνικό όχι κινεζικο) που είναι η μερα με την νύχτα με αυτά που αναφέρεις! Κάνε λίγο υπομονή και μάζεψε τα! Επισεις πας και σε Moto g( κλτρα 2rd-3rd Gen) η σε κάποιο Lumia πχ 640! Όλες οι παραπάνω επιλογές είναι μακράν καλύτερες και είναι μωλις 20-30€ πάνω και μερικές και καθόλου!
talonaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μια φορά να ζητήσει κάποιος κάτι και να απαντήσετε χωρίς να λέτε συν τόσα λεφτά η μπορείς να πάρεις από Κίνα. Μερικοί έχουν πολύ πλάκα εδώ μέσα και γελάω κάθε φορά. Έχω να προτείνω το.. G 4. Κάνε λίγο υπομονη και μάζεψε τα και θα αποζημιωθεις από το αποτέλεσμα.
portman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 σας ευχαριστω για τις απαντησεις το g4 το εχω " Talonaras" εχεις δικιο... ειναι κινηταρα ψαχνω για ενα δευτερο και ειμαι μεταξυ των 2 που ανεφερα επισης εχω ταβανι σε αυτα τα χρηματα μαξιμουμ 120 ευρω. σε κατι κινεζικο δεν θα πηγαινα και οχι επειδη ειμαι κομπλεξικος αλλα επειδη 2 φορες την εχω πατησει, επιλεγω συνειδητα λοιπον lg που και μου αρεσουν και ειναι κορυφη στο θεμα αντιπροσωπειας. οποιος αλλος μπορει να βοηθησει... παρακαλω
2.1Ohm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μια φορά να ζητήσει κάποιος κάτι και να απαντήσετε χωρίς να λέτε συν τόσα λεφτά η μπορείς να πάρεις από Κίνα. Μερικοί έχουν πολύ πλάκα εδώ μέσα και γελάω κάθε φορά. Έχω να προτείνω το.. G 4. Κάνε λίγο υπομονη και μάζεψε τα και θα αποζημιωθεις από το αποτέλεσμα. ΑΑΑ ναι δλδ δν μπορει να γινει λιγο κρατη και να μαζεφτει το αστρονομικο ποσο των 20 ευρω.. ΠΛΑΚΑ εχεις νμζω.. Επισης το lumia 640 παιζει απο 120+/- ευρω (τα πιο πολλα πιο κατω ειναι) οπως επισης και το moto g 2rd -3rd ειναι απο 100-140 ευρω οποτε θα μπορει να βρει κατι ΠΟΛΥ ΚΛΤΡΟ σε αυτα τα λεφτα! Προτεινα 4 κινητα και εσυ λες βλακειες για 1 το οποιο ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΚΙΝΑ! Ερχεται ΕΠΙΣΗΜΑ απο public η eshop! Αμα δν σου αρεσει σταματα να διαβαζεις φορουμς! Αυτα τα κινητα αξιζουν αυτα θα προτεινουμε στους συμφορουμιτες μας να παρουν!
talonaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Εχοις δίκιο με σινχωρεις. Καλά κάνετε και προτινεται. Καλι σινεχοια Εχοις δίκιο με σινχωρεις. Καλά κάνετε και προτινεται. Καλι σινεχοια
2.1Ohm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Τα καραγκιοζιλικια "φιλαρακι" αλλου!Πριν πεταξεις την εξυπναδα σου ρωτα κ λιγο τι παιζει!Πρωτον γραφω απο ενα xperia tipo (με λουκανικοδαχτυλα αντε γραψε εσυ σε αυτο!)Δευτερον εχω δυσλεξια αμα ξες τι ειναι αυτο παρολα αυτα εκτος απο την ορθογραφια ολα τα αλλα τα καταφερνω χωρις κανενα προβλημα!Αντε πανε τωρα στην γειτονια σου να κανεις τον μαγκακο!Αμα θες να γραφεις σοβαρα(οσο κ αν ειναι εφικτο αυτο απο ατομο του επιπεδου σου) συνεχισε να μας διαφωτιζεις με τις υπεροχες συμβουλες σου!
portman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 παιδες χαλαρωστε λιγο ευπροσδεκτες ειναι ολες οι απαντησεις... αλλες περισσοτερο μεσα στο θεμα και αλλες οχι... δεν υπαρχει λογος να γινομαστε ετσι φιλε 2.1Ohm δεκτες εν μερη οι αποψεις σου με την εννοια οτι : καλα ολα αυτα που λες και ισχυουν αλλα πχ στα windows mobiles εχω εγω αλλεργεια... και να μου το χαριζαν οσο καλο και αν ειναι δεν μου κανει, επισης οταν λεω οτι θελω να δωσω μεχρι 120 σημαινει ΜΕΧΡΙ 120 με την λογικη σου μαζευω σιγα σιγα απο 20 ευρω και σε 2-3 χρονια παιρνω κινηταρα που εχει 1000 ευρω (ειναι ακυρο λοιπον) αν εχεις καποια προταση ΜΕΧΡΙ 120 χωρις windows και με μια σωστη αντιπροσωπεια στην ελλαδα τοτε ειμαι οοοοολος αυτια. φιλικα παντα ετσι ευχαριστω
2.1Ohm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δες καλα τι γραφω!Προτεινα και motorola!Aμα δεις σε αγγελιες πανε στα Motorola και ψαξε για moto g 2rd-3rd gen!Εχω δει αρκετα απο 100 (2rd gen) και 3rd απο 130!
tomvrs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα εγω μονο ημουν εντος θεματος!! Οπως σου εγραψα και σε pm τα συν και τα πλην τους οποτε διαλεγεις και παιρνεις!!
portman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 ωραια φιλε μου εκτος απο την εναλλακτικη που προτινεις και σ'ευχαριστω πολυ (θα το δω το motorola) εχεις καποια εμπειρια απο τα 2 κινητα που αναφερω στο θεμα να μου πεις τη γνωμη σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα