vsl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Θελω να παω σε 1 στριπτιτζάδικο,μου εχει λειψει,αλλα λογω ελεψεις χρηματων δεν μπορω Ποια ειναι η δικια σας αποψη για τα στριπτιτζάδικα; Πατε καθολου;τωρα η στο παρελθον; Και τσάμπα πας στο στριπτιτζάδικο, με πρόσκληση. Βέβαια αν θες χορούς κτλ αλλάζει το πράγμα. Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ πάντως, μόνο για τη φάση πάω. Επίσης χορό δεν παίρνω γιατί θα νιώσω ότι με βασανίζουν. Έχω έναν καμένο φίλο που χαλάει και 50ευρω σε χορούς. Δώσε 20 καλύτερα να γαμήσεις να σου φύγει και η καύλα. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εχετε δοκιμασει να εχετε κ κοπελες στην παρεα;;Οταν περναμε φιλες μαζι καναμε διαφορετικο χαβαλε αλλα μιλαμε για φοιτητικες καταστασεις,πλεον δεν πανε,βασικα πλεον κανεις μας δεν παει.
j0hnn1e Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Θα δώσω και το παρόν σήμερα σε αυτό το γενναίο τοπικ
hliastsek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Θα δώσω και το παρόν σήμερα σε αυτό το γενναίο τοπικ Καλησπερα και καλη βραδια
lepaterious Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τι περίεργο σας έχει συμβεί έτσι νυχτιάτικα? Θυμάμαι παλιά όταν ειμουν φοιτητής γύρω στις 4 το πρωί ο γείτονας γύρισε τύφλα και άρχισε να δέρνει την γυναίκα του στην σκάλα μετά την έβαλε μέσα στο ασανσέρ και συνέχιζε να την δέρνει! Μόλις πήρα τους μπάτσους να έρθουν να τον μαζέψουν, μου λέει ο μπάτσος στο τηλέφωνο είναι γνωστή περίπτωση αυτός και αν συνεχίσει να την δέρνει να τους ξανακαλέσω! 1
vsl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δε θα συμμετέχω πολύ σήμερα γιατί με κούρασε χθες η stavi. Το ίδιο βλέπω και στον hliastek. Μας έκανε πιο ώριμους το χθεσινό. Βλέπουμε με άλλο μάτι πλέον τη ζωή. 2
hliastsek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δε θα συμμετέχω πολύ σήμερα γιατί με κούρασε χθες η stavi. Το ίδιο βλέπω και στον hliastek. Μας έκανε πιο ώριμους το χθεσινό. Βλέπουμε με άλλο μάτι πλέον τη ζωή. Μετα το χθεσινο ξυπνησα το απογευμα και ενιωσα λιγο παραπάνω... ανθρωπος. Ασε που οταν τελειωσε (η συζήτηση), αναψα τσιγαρο.... 1
Στεφανος123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ελπιζω να μη πεινατε,γτ πριν ενα 2ωρο τσιμπισα μια απλη κρεπα. 3
SpirosKerkyra Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 ΠΩ! μας κατέστρεψες και σήμερα επειδή ήμουν εκτός σπιτιού αρκετές ώρες την έβγαλα με μια πίτσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις