Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελω να παω σε 1 στριπτιτζάδικο,μου εχει λειψει,αλλα  λογω ελεψεις χρηματων δεν μπορω :cry:

Ποια ειναι η δικια σας αποψη για τα στριπτιτζάδικα; Πατε καθολου;τωρα η στο παρελθον;

Και τσάμπα πας στο στριπτιτζάδικο, με πρόσκληση. Βέβαια αν θες χορούς κτλ αλλάζει το πράγμα.

Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ πάντως, μόνο για τη φάση πάω. Επίσης χορό δεν παίρνω γιατί θα νιώσω ότι με βασανίζουν.

Έχω έναν καμένο φίλο που χαλάει και 50ευρω σε χορούς. Δώσε 20 καλύτερα να γαμήσεις να σου φύγει και η καύλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχετε δοκιμασει να εχετε κ κοπελες στην παρεα;;Οταν περναμε φιλες μαζι καναμε διαφορετικο χαβαλε αλλα μιλαμε για φοιτητικες καταστασεις,πλεον δεν πανε,βασικα πλεον κανεις μας δεν παει.

Δημοσ.

Τι περίεργο σας έχει συμβεί έτσι νυχτιάτικα? Θυμάμαι παλιά όταν ειμουν φοιτητής γύρω στις 4 το πρωί ο γείτονας γύρισε τύφλα και άρχισε να δέρνει την γυναίκα του στην σκάλα μετά την έβαλε μέσα στο ασανσέρ και συνέχιζε να την δέρνει!

Μόλις πήρα τους μπάτσους να έρθουν να τον μαζέψουν, μου λέει ο μπάτσος στο τηλέφωνο είναι γνωστή περίπτωση αυτός και αν συνεχίσει να την δέρνει να τους ξανακαλέσω! 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δε θα συμμετέχω πολύ σήμερα γιατί με κούρασε χθες η stavi.

Το ίδιο βλέπω και στον hliastek. Μας έκανε πιο ώριμους το χθεσινό. Βλέπουμε με άλλο μάτι πλέον τη ζωή.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δε θα συμμετέχω πολύ σήμερα γιατί με κούρασε χθες η stavi.

Το ίδιο βλέπω και στον hliastek. Μας έκανε πιο ώριμους το χθεσινό. Βλέπουμε με άλλο μάτι πλέον τη ζωή.

Μετα το χθεσινο ξυπνησα το απογευμα και ενιωσα λιγο παραπάνω... ανθρωπος.

Ασε που οταν τελειωσε (η συζήτηση), αναψα τσιγαρο.... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...