Προς το περιεχόμενο

[Sports Action Camera] Original XiaoMi Yi Z23L $55.24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο banggood με 975 points που μπορείτε να πάρετε από εδώ (το πολύ 150 κάθε μέρα), παίρνεται Original XiaoMi Yi Z23L Sports Action Camera με 15% έκπτωση δηλαδή στα $55.24(περίπου €51).

Να πω ότι με τους πόντους που παίρνετε καθημέρινα μέχρι 31/12/2015 από το πρώτο link που έδωσα, μπορείτε να πάρετε οτιδήποτε θέλετε με 15% έκπτωση(εφόσον φυσικά έχετε αρκετούς πόντους). Εξαιρούνται τα flash deals.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς:

Σ' εμένα πάντως έκανε την έκπτωση με points και το πήρα στην τιμή που αναφέρω στον τίτλο(μάλιστα ήδη έχει αποσταλεί).

Δημοσ.

Ουτε σε εμενα την κανει και εχω πανω απο 2000 ποντους!!!

Banggood points cannot be used on unbeatable products.

Δημοσ.

Ουτε σε εμενα την κανει και εχω πανω απο 2000 ποντους!!!

Banggood points cannot be used on unbeatable products.

Κι εμένα το ίδιο μου έγραφε, αλλα μόλις έβγαλα τα άλλα πράγματα από το καλάθι και άφησα μόνο την κάμερα, τότε τους δέχτηκε κανονικά.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι προσφορά όμως. Οτιδήποτε που δεν το χουν σε έκπτωση μπορείς να το αγοράσεις με πόντους ή εκπτωτικο κουπόνι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως χτες και σήμερα πήρα από 110 πόντους κάθε μέρα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι, οπότε μέτρησε αυτό το thread. Θα γεμίσω πόντους να ψωνίσω τίποτα μέχρι το τέλος της χρονιάς με τις κάλτσες.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό δεν είναι προσφορά όμως. Οτιδήποτε που δεν το χουν σε έκπτωση μπορείς να το αγοράσεις με πόντους ή εκπτωτικο κουπόνι.

Aκριβώς...έτσι όλα τα προιόντα του banggood(- flash deals) είναι προσφορά  :huh:

Δημοσ.

Aκριβώς...έτσι όλα τα προιόντα του banggood(- flash deals) είναι προσφορά  :huh:

και επίσης, μπορείτε  να δημιουργήσετε περισσότερους από έναν accounts και να παίρνετε πόντους από τον κάθε account.

Δημοσ.

Πάπντως σε μένα δεν περνάει καμιά έκπτωση ούτε με πόντους ούτε με κουπόνια.

Στους πόντους βγάζει αυτό : Banggood points cannot be used on unbeatable products

και στα κουπόνια αυτό : This coupon is not available for limited offer products.

Έχει καταφέρει κάποιος κάτι ???

Δημοσ.

Πάπντως σε μένα δεν περνάει καμιά έκπτωση ούτε με πόντους ούτε με κουπόνια.

Στους πόντους βγάζει αυτό : Banggood points cannot be used on unbeatable products

και στα κουπόνια αυτό : This coupon is not available for limited offer products.

Έχει καταφέρει κάποιος κάτι ???

Αυτή τη στιγμή λόγω του ότι το έχει στο flash deals δεν σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις τους πόντους. Όταν το είχα αγοράσει φαίνεται ότι δεν ήταν εκεί. Μία λύση είναι να περιμένεις όταν τελειώσει η αντίστροφή μέτρηση και αφαιρεθεί από το flash deals να το αγοράσεις (αν δεν το προσθέσει πάλι σε flash deal).

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή λόγω του ότι το έχει στο flash deals δεν σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις τους πόντους. Όταν το είχα αγοράσει φαίνεται ότι δεν ήταν εκεί. Μία λύση είναι να περιμένεις όταν τελειώσει η αντίστροφή μέτρηση και αφαιρεθεί από το flash deals να το αγοράσεις (αν δεν το προσθέσει πάλι σε flash deal).

Δεν το είχα προσέξει .....

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...