error404 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Πρίν 3 μήνες ο ξάδερφός μου αγόρασε ένα Lenovo Desktop από το Public. Τον 1ο κιόλας μήνα έκανε 2 παγώματα όπως μου είπε. Δηλαδή κόλλησε εκεί που έβλεπε youtube. Σήμερα μου είπε ότι η οθόνη δείχνει θολά και η ανάλυση είναι χάλια όπως π.χ σε safe mode. Πήγα το είδα. Έψαξα για κακόβουλο λογισμικό και ιούς. Είχε μπόλικους. Τα έσβησα όλα αλλά δεν επιδιορθώθηκε το πρόβλημα. Προσπάθησα να ρυθμίσω ανάλυση και συχνότητα οθόνης από τα windows 8.1 αλλά δεν δίνει επιλογές. Επίσης δεν αναγνωρίζει το monitor (Samsung) αλλά το βγάζει Generic PnP. Έκανα refresh και επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις (Reset) αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Μια από τα ίδια. Προσπάθησα μέσα από την Nvidia να ρυθμίσω δεν δίνει επιλογές. Έφτιαξα μέσα από Nvidia δικές μου επιλογές ανάλυσης και συχνότητας δεν τις δέχεται. Δοκίμασα σε 2ο monitor παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Επομένως μάλλον αστόχησε η κάρτα γραφικών γιατί το μηχάνημα είναι μόλις 2 μηνών. Εγγύηση υπάρχει και μάλιστα και επέκταση εγγύησης εξτρά. Τι πρέπει να κάνει ο ξάδερφος για να του αντικαταστήσουν το ελαττωματικό (DOA) desktop από την Public. Κουτί υπάρχει δεν το έχει πετάξει. Υπάρχει απόδειξη και εγγύηση επέκταση. Πόσο καιρό θα πάρει η αντικατάσταση? Θ'αντικαταστασθεί με νέο ή θα επισκευαστεί το υπάρχον? Πόσο καιρό εν τέλει θα πάρει η ταλαιπωρία του? Ευχαριστώ όσους μου απαντήσουν . Καλά Χριστούγεννα καλές γιορτές.
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει άλλη κάρτα διαθέσιμη κάρτα να δοκιμαστεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα