gkirapas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 παιδια βοηθεια εχω σηστημα μητρηκη EVGA Αμερικανηκη επεξεργαστη intel [r] core [tm] i7 920 2.67 ghz 2.65 ghz ram 12.0 gb 64 bit καρτα γραφεικον radeon hd 4870 2 gb cddr5 λειτουργεικο συστημα Windows 7 Windows vista Windows xp σε τρεις διαφορετικούς σκρηλουςδισκους. δουλεύοντας ποιο πολλυ τα Windows 7 από το Facebook μπηκε οιος και αρχησαι να κανει τα κολπα του μετα από λιγο καιρο μου καταστρεψαι την καρτα γραφικον δεν εδειχνε η οθονη και μου παρουσιαζε μπλε γραμματα με πολλους αριθμούς αγορασα ιδια καρτα γραφικον από ebay ολλα μια χαρα .το πλοβλημα συνεχειζη να μου το παρουσιαζει όταν μπαινο στο Facebook μετα από 5 λεπτα παντα στα Windows 7 το μηχανημα κρασαρει σταματάει και μου βγαζει μπλε οθονη με πολλα γραμματα πουθενα αλλου δεν το κανει και δεν εχω πρόβλημα σε καπια αλλα σαιτε. αντιβαριους εχω το εσετ πειστευω οτη εινα πολλυ καλλο .ευχαρειστο εκ τον προτερον ακουω γνωμες.
soteras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 1ον ενας ιος δεν καταστρεφει μια καρτα γραφικων αλλου ειναι το θεμα το γεγονος οτι κρασαρει το μηχανημα μπορει να οφειλετε σε 2.000 αιτίες ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη σκαν εχει κανει με malware adware και ολα τα συναφη αν και εγω θα προτημουσα τη λυση format ωστε να εξαφανστει καθε ειδος κοληματος και κρασαρισματος ωστε να εχω νακ κανω με ενα καθαρος συστημα απο σκουπιδια και μετα να αρχησω να ξαχνω αιτια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα