Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι φοιτητής και θελω να αγοράσω ενα αυτοκίνητο στα 2000 ευρω. Οι γονεις μου δουλευουν εξωτερικο οποτε εχουν 0 ελληνικο εισοδημα οπως και εγω. Το αμαξι πως θα δικαιολογειται στην εφορία? Πρεπει οι γονείς μου (ή εγω) να δηλωσουν 1000 ευρω εισοδημα και να φορολογουνται με 20%? Τι γινεται αν το παρω απο μαντρα και απο ιδωτη εχει σημασια οσο αφορα το κόστος πληρωμης?
Hyphen Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Kάνεις μηδενικη φορολογικη? εχεις τιποτα αλλο στο ονομα σου? αν το παρεις απο ιδιωτη αν δεν εχει θεμα το δηλωνετε κανα 1000ρικο αγορα. αν το παρεις απο μαντα 99% θα σε βαλει να δηλωσεις ολο το ποσο λογο τιμολογιου που εχει κοψει. Μπορεις να το παρεις κανονικα στο ονομα σου αρκει να το δηλωσεις στην επομενη χρηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Kάνεις μηδενικη φορολογικη? . εχεις τιποτα αλλο στο ονομα σου? αν το παρεις απο ιδιωτη αν δεν εχει θεμα το δηλωνετε κανα 1000ρικο αγορα. αν το παρεις απο μαντα 99% θα σε βαλει να δηλωσεις ολο το ποσο λογο τιμολογιου που εχει κοψει. Μπορεις να το παρεις κανονικα στο ονομα σου αρκει να το δηλωσεις στην επομενη χρηση. Τίποτα ούτε φορολογική δήλωση.Τι θα κερδίσω αν το δηλώσουμε 1000 ευρώ; Επειδή είμαι φοιτητής σε εστία Ο λογιστής μας είπε ότι δε γίνεται να γραφτεί ούτε στο δικό μου ούτε στου γονέα γιατί βγαίνει στο σύστημα και θα έχω πρόβλημα με τη δωρεάν στέγαση. Πρέπει να το ψάξουμε καλυτερα. Στη χειρότερη περίπτωση θα πάρω με ξένες πινακίδες και επειδή είμαι φοιτητής δε χρειάζεται να το γυρνάω κάθε λίγο στη χωρα του ή πρεπει να γραφτεί σε κανένα άλλο όνομα που είναι λίγο δύσκολο να δεχτεί κάποιος κάτι τετοιο. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2015 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα