Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά και λέω να βάλω μπροστά για μηχανή και συγκεκριμένα την suzuki gsxr το 600 η το honda cbr600rr αλλά είμαι κοντός (1.63 ύψος) και δεν ξέρω αν γίνεται να οδηγήσω ένα από αυτά τα δύο οποίος ξέρει κάτι ας μου πει παρακαλώ και συγγνώμη αν σας ζαλίζω.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θεωρητικά δε μπορεί να σου απαντήσει κάποιος. O Pedrosa 1.60 είναι αλλά δες τι μπορεί να κάνει. Το βασικό θέμα είναι να μπορείς να πατάς με τα δύο πόδια κάτω μιας και θα πρέπει να σταματάς (φανάρια, κίνηση κλπ).

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω τον pedrosa έβλεπα παλιά motogp (1.58) είναι το είδα στο Google.σε έναν προσομοιωτή έβαλα το gsxr και έδειχνε ότι το πατούσα λίγο παραπάνω από τις μιτες.. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου πάντως.

Δημοσ.

Σε 1000ari RR πάντως εγώ με 1,83 πατάω οριακά καλά με τα 2 πόδια στο φανάρι.Αν ήμουν 5 πόντους κοντύτερος θα σήκωνα μύτες.Ναι μεν είναι χαμηλά τα street αλλά έχουν και όγκο και αναγκαστικά είσαι με ανοιχτά πόδια (με την καλή ένοια).Υπολόγισε ότι θα είσαι με ένα πόδι στο φανάρι έστω και αν τα 600αρια έχουν μικρότερο όγκο.Θεωρητικά για μένα θα είναι θέμα συνήθειας μέχρι να βρεις τα πατήματα σου με το μηχανάκι.Όσο δύσκολο και να σου είναι, πριν δώσεις τόσα χρήματα να ανέβεις τουλάχιστον,αν όχι και να το οδηγήσεις.

Δημοσ.

Το βασικό θέμα είναι να μπορείς να πατάς με τα δύο πόδια κάτω μιας και θα πρέπει να σταματάς (φανάρια, κίνηση κλπ).

Σωστά, και αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το μήκος των ποδιών και όχι με το συνολικό ύψος.

Δημοσ.

Εντάξει μιλάμε για κανονικές αναλογίες.Δε λέμε να είσαι 1.80 και τα πόδια σου να είναι 30 πόντους.Ενδεικτίκα το ανέφερα για να έχει ἐνα μέτρο ο άνθρωπος.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά.είδα ένα βίντεο έναν τύπο που είχε gsxr 750 νομίζω και ήταν 1.60 και πατούσε πολύ καλύτερα από τις μιτες αλλά είχε βγάλει αφρό από την σέλα και τον ρώτησα και λέει ναι θα το φτάνω αλλά αν νιώθω ψηλά να βγάλω τον αφρό από την σέλα. Λέτε να είναι δύσκολο να το κρατήσω ?

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά.είδα ένα βίντεο έναν τύπο που είχε gsxr 750 νομίζω και ήταν 1.60 και πατούσε πολύ καλύτερα από τις μιτες αλλά είχε βγάλει αφρό από την σέλα και τον ρώτησα και λέει ναι θα το φτάνω αλλά αν νιώθω ψηλά να βγάλω τον αφρό από την σέλα. Λέτε να είναι δύσκολο να το κρατήσω ?

αυτό που έχω δει είναι να βγάζουν υλικό απο την σέλα. δεν θα βολευτείς ποτέ όμως. θα πιάνεσε συνέχεια και θα σκέφτεσαι πότε να σταματήσεις, και ο αφρος θα δώσει ύψος.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο αλλά αν είναι να οδηγήσω μηχανή θα το κάνω γτ από πολύ μικρός μου άρεσαν οι μηχανές τρελά σημασία για εμένα έχει να πατάω και να μπορώ να το κρατήσω όταν σταματάω. Ευχαριστώ πάντως..

Δημοσ.

αυτό που έχω δει είναι να βγάζουν υλικό απο την σέλα. δεν θα βολευτείς ποτέ όμως. θα πιάνεσε συνέχεια και θα σκέφτεσαι πότε να σταματήσεις, και ο αφρος θα δώσει ύψος.

Κάτσε, πως ακριβώς θα καταφέρει ο αφρός που θα βγει(προσοχή, θα βγει δεν θα μπει) να δώσει ύψος?

Δημοσ.

Χωρίς να έχεις ακόμα μηχανάκι έχεις μπει σε διαδικασία να κάνεις πατέντες.Κατέληξε πρώτα τι θές,κάνε την αγορά και μετά αν έχεις πρόβλημα στο να την κυκλοφορείς,τότε μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...