iliasmo13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά και λέω να βάλω μπροστά για μηχανή και συγκεκριμένα την suzuki gsxr το 600 η το honda cbr600rr αλλά είμαι κοντός (1.63 ύψος) και δεν ξέρω αν γίνεται να οδηγήσω ένα από αυτά τα δύο οποίος ξέρει κάτι ας μου πει παρακαλώ και συγγνώμη αν σας ζαλίζω.
Invader Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Να πας σε μια έκθεση να τα καβαλήσεις.Εσυ θα δεις αν μπορείς να τα κουμαντάρεις. 1
iliasmo13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλό αυτό που λες αλλά εδώ που μένω δεν γίνονται.. Ευχαριστώ πάντως.
panos2171 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Θεωρητικά δε μπορεί να σου απαντήσει κάποιος. O Pedrosa 1.60 είναι αλλά δες τι μπορεί να κάνει. Το βασικό θέμα είναι να μπορείς να πατάς με τα δύο πόδια κάτω μιας και θα πρέπει να σταματάς (φανάρια, κίνηση κλπ). 1
iliasmo13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρω τον pedrosa έβλεπα παλιά motogp (1.58) είναι το είδα στο Google.σε έναν προσομοιωτή έβαλα το gsxr και έδειχνε ότι το πατούσα λίγο παραπάνω από τις μιτες.. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου πάντως.
Invader Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Σε 1000ari RR πάντως εγώ με 1,83 πατάω οριακά καλά με τα 2 πόδια στο φανάρι.Αν ήμουν 5 πόντους κοντύτερος θα σήκωνα μύτες.Ναι μεν είναι χαμηλά τα street αλλά έχουν και όγκο και αναγκαστικά είσαι με ανοιχτά πόδια (με την καλή ένοια).Υπολόγισε ότι θα είσαι με ένα πόδι στο φανάρι έστω και αν τα 600αρια έχουν μικρότερο όγκο.Θεωρητικά για μένα θα είναι θέμα συνήθειας μέχρι να βρεις τα πατήματα σου με το μηχανάκι.Όσο δύσκολο και να σου είναι, πριν δώσεις τόσα χρήματα να ανέβεις τουλάχιστον,αν όχι και να το οδηγήσεις.
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το βασικό θέμα είναι να μπορείς να πατάς με τα δύο πόδια κάτω μιας και θα πρέπει να σταματάς (φανάρια, κίνηση κλπ). Σωστά, και αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το μήκος των ποδιών και όχι με το συνολικό ύψος.
Invader Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει μιλάμε για κανονικές αναλογίες.Δε λέμε να είσαι 1.80 και τα πόδια σου να είναι 30 πόντους.Ενδεικτίκα το ανέφερα για να έχει ἐνα μέτρο ο άνθρωπος.
iliasmo13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά.είδα ένα βίντεο έναν τύπο που είχε gsxr 750 νομίζω και ήταν 1.60 και πατούσε πολύ καλύτερα από τις μιτες αλλά είχε βγάλει αφρό από την σέλα και τον ρώτησα και λέει ναι θα το φτάνω αλλά αν νιώθω ψηλά να βγάλω τον αφρό από την σέλα. Λέτε να είναι δύσκολο να το κρατήσω ?
Gaming_alone Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά.είδα ένα βίντεο έναν τύπο που είχε gsxr 750 νομίζω και ήταν 1.60 και πατούσε πολύ καλύτερα από τις μιτες αλλά είχε βγάλει αφρό από την σέλα και τον ρώτησα και λέει ναι θα το φτάνω αλλά αν νιώθω ψηλά να βγάλω τον αφρό από την σέλα. Λέτε να είναι δύσκολο να το κρατήσω ? αυτό που έχω δει είναι να βγάζουν υλικό απο την σέλα. δεν θα βολευτείς ποτέ όμως. θα πιάνεσε συνέχεια και θα σκέφτεσαι πότε να σταματήσεις, και ο αφρος θα δώσει ύψος.
iliasmo13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο αλλά αν είναι να οδηγήσω μηχανή θα το κάνω γτ από πολύ μικρός μου άρεσαν οι μηχανές τρελά σημασία για εμένα έχει να πατάω και να μπορώ να το κρατήσω όταν σταματάω. Ευχαριστώ πάντως..
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 αυτό που έχω δει είναι να βγάζουν υλικό απο την σέλα. δεν θα βολευτείς ποτέ όμως. θα πιάνεσε συνέχεια και θα σκέφτεσαι πότε να σταματήσεις, και ο αφρος θα δώσει ύψος. Κάτσε, πως ακριβώς θα καταφέρει ο αφρός που θα βγει(προσοχή, θα βγει δεν θα μπει) να δώσει ύψος?
iliasmo13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αυτό που είδα στον τύπο η σέλα του ήταν τέρμα μαλακή και φαινόταν ότι έβγαλε από μέσα υλικό..
Invader Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Χωρίς να έχεις ακόμα μηχανάκι έχεις μπει σε διαδικασία να κάνεις πατέντες.Κατέληξε πρώτα τι θές,κάνε την αγορά και μετά αν έχεις πρόβλημα στο να την κυκλοφορείς,τότε μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία.
iliasmo13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σωστός έχω καταλήξει ξέρω ποιο θέλω τώρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα