alex_ts Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μαγκες , καλησπερα εχω ενα νετμπουκ φιλου (ειναι ενα acer aspire one) και δεν δουλευει το wifi (σερνω το σλαιντ του διακοπτη τιποτα ουτε το λαμπακι του αναβει)(στις ιδιοτητες της συσκευης ελεγε 'δεν ειναι δυνατη η εκκινηση της συσκευης'(ηταν περασμενος ο driver της καρτας) .Του βαζω πανω μια καρτα απο hp mini netbook το αναβω , και η ενδηξη του wifi γινεται φωτηνη , παω να περασω τον driver της καρτας και μ πετουσε καθε φορα μπλε οθονη , τι παιζει εδω περα , δεν δεχεται την καρτα;
SPANK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα μου κάνει για καποιο πρόβλημα με τα windows και τους drivers οποτε για αρχή δοκίμασε ενα repair
alex_ts Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα μου κάνει για καποιο πρόβλημα με τα windows και τους drivers οποτε για αρχή δοκίμασε ενα repair θα το κανω φορματ για να μαστε σιγουροι , η καρτουλα του hp ειναι μαρκας broadcom , και το hp mini 110 1150ev και το acer a0531h εχουν καρτα broadcom επομενως θα ηθελα να ρωτησω απο ποια εταιρια να κατεβασω τον driver για την καρτα ;
Rumpelstiltskin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 θα το κανω φορματ για να μαστε σιγουροι , η καρτουλα του hp ειναι μαρκας broadcom , και το hp mini 110 1150ev και το acer a0531h εχουν καρτα broadcom επομενως θα ηθελα να ρωτησω απο ποια εταιρια να κατεβασω τον driver για την καρτα ; πριν κανεις format βαλε σε ενα φλασακι linux και κανε boot απο εκεί, αν δεις αν συνδέεται στο δίκτυο τότε. Αν ναι, τότε είναι σιγουρα θέμα drivers-windows.
alex_ts Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 πριν κανεις format βαλε σε ενα φλασακι linux και κανε boot απο εκεί, αν δεις αν συνδέεται στο δίκτυο τότε. Αν ναι, τότε είναι σιγουρα θέμα drivers-windows. θα το δοκιμασω...
alex_ts Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) και με τις 2 διανομες που δοκιμασα , δεν αναγνωριζοτανε , συνδεσα το καλωδιο του ιντερνετ για να βρει driver, και στις 2 διανομες η εγκατασταση του driver παγωνε μπορω να βαλω αυτο πανω; http://www.ebay.co.uk/itm/Atheros-AR5B125-Acer-Aspire-7739-802-11-bn-Wireless-Half-Height-Mini-PCI-E-Card-/121698714475?hash=item1c55cf036b:g:la4AAOSwLVZVnNtF Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2015 από alex_ts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα