johnyb98 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Έχω ένα πρόβλημα με την εναλλαγή keyboard layout σε ubuntu 15.10.Η εναλλαγή δουλεύει σε όλα χωρίς πρόβλημα, εκτός από ένα σημείο:στη μετονομασία αρχείων.Κατεβάζω π.χ. ένα .mp4 που έχει ελληνικούς χαρακτήρες, και όταν κατεβαίνει λέγεται Σ2___Επεισόδιο_13Εγώ θέλω να το κάνω s2_ep13.βήμα 1...Κάνω ένα click επάνω του να το μαρκάρω:okβήμα 2...Πατάω F2 να μπει σε edit mode:okβήμα 3...Ας πούμε εδώ ότι έχω ελληνικά. Πατώντας Alt + Shift, χάνεται το edit mode. Απλά, ξαναμαρκάρεται, και επιστρέφω στο βήμα 1. Δηλαδή, όταν είσαι σε edit mode σε αρχείο, δουλεύει μόνο η γλώσσα που είναι το layout. Αν πατήσεις Alt + Shift, χάνεται ό,τι έχεις πληκτρολογήσει, απλά ξαναμαρκάρεται το αρχείο όπως ήταν πριν πληκτρολογήσεις, και η γλώσσα παραμένει η ίδια που πληκτρολογούσες. Πρέπει να πατήσεις πάλι Alt + Shift, αλλάζεις γλώσσα, πάλι F2, κλπ κλπ.Τί μπορώ να κάνω γι' αυτό; Το έχετε συναντήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irenegr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Προφανώς σε επηρεάζει το συγκεκριμένο bug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα