Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pc ειναι στημενο το 2009 με μητρικη την intel 55wb και επεξεργαστη intel i3 530 . Η μητρικη τα επεξε λογω τροφοδοτικου και θελω αυτη που θα βαλω να ειναι συμβατη με τον i3 την καρτα γραφικων που ηδη υπαρχει ati radeon hd455hd και τις δυο ram ddr3 (2×2Giga) που εχω και σκοπευω να προσθεσω και αλλη μια 4Giga. Η προηγουμενη ειχε sata1 ειναι δυνατον η καινουργια να εχει sata 3 για ssd μελοντικα; Θα ηθελα τις προτασεις σας.

Δημοσ.

Βασικά φίλε μου δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά ο επεξεργαστής σου μπαίνει σε μητρική με 1156 socket.Τέτοια μητρική καινούρια είναι λίγο απίθανο να βρείς.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μεταχειρισμένη μητρική,το μόνο που θα κοιτάξεις είναι το socket(πρέπει να είναι 1156)και το πόσες ram παίρνει εφόσον λές οτι θέλεις να προσθέσεις μνήμη.Αν δεν μπορέσεις να βρείς μητρική η επόμενη λύση είναι η αγορά νέας μητρικής και επεξεργαστή.Αν διαθέτεις τα χρήματα για αλλαγή και επεξεργαστή πάντως θα σου το πρότεινα γιατί και να πάρεις μεταχειρισμένη μητρική δεν ξέρεις πόση χρήση έχει στην πλάτη της και πόσο θα σου κρατήσει με δεδομένο οτι μάλλον δεν θα έχει και εγγύηση.Ελπίζω να έχεις αντικαταστήσει το τροφοδοτικό σου με κάποιο ποιοτικό γιατί το παλιό για να σου έκαψε τη μητρική φαντάζομαι τι θα ήταν.

Δημοσ.

Το φοβόμουνα αυτό.

Για πείτε καμία ιδέα για συνδυασμό cpu + mobo  με μέγιστο κόστος 200 ευρώ .

Σκεφτόμουν έναν i3 64bit να υποστηρίζει DDR3 εως 16Gb και sata κατάλληλη για ssd.

Κάρτα γραφικών ήδη έχω και 4Gb Ram .

• Moderators
Δημοσ.

1156 δεν βλέπω καν μητρικές πλέον,η μητρική που έχεις λογικά sata 2 έχει και όχι 1

Παρολα αυτά 1156 μητρική με sata 3 δεν έχει η και αν βρεις της βγάζει από κάποιο 3rd party controller και όχι από το chipset της μητρικής και της περισσότερες φορές παρόλο που sata 3 είχε επιδόσεις χειρότερες από sata 2της μητρικής

Κοίτα στα μεταχειρισμενα μήπως βρεις κάποια οικονομική αν όχι τότε κοίτα για πιο καινούργιο πακέτο,

Λες ότι η προηγούμενη χάλασε λόγο τροφοδοτικού, καλό είναι να δώσεις κάποια λεφτά για ένα ποιοτικό τροφοδοτικό για να μην έχεις παρόμοια θέματα ξανά στο μέλλον

Δημοσ.

Στα 200 ευρώ φίλε και εφόσον θές να παραμείνεις σε ddr3 μνήμες πάς  σε i3 4170 και μητρική asrock h97 anniversary αλλιώς αν θές σε amd μπορείς να πάς σε athlon 860k και fm2+ μητρική με 160 περίπου ευρώ..

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...