Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εκανα φορματ σε windows 7 64 bit εκανα τις ενημερωσεις ολες απο την microsoft ολα καλα ωσπου ξαφνικα εκει που δουλευε παγωνει η οθονη και μου δηχνει μια μπλε οθονη  με κατι μηδενικα παω να πατησω το κουμπι της μοναδας για να κανει επανεκινηση και δεν ανταποκρινοταν συγκεκριμενα εδωνε ρευμα για περιπου τρεια δευτερολεπτα γυριζανε τα ανεμιστηρια  και αμεσως μετα για αλλα τρεια δευτερολεπτα δεν εδινε ρευμα  αυτο το εκανε συνεχεια  ωσπου αναγκαστικα να το κλεισω απο το τροφοδοτικο.κλεινωντας το απο το τροφοδοτικο μετα απο 5 λεπτα ανοιγω ον το κουμπι του τροφοδοτικου  αμεσως το κεντρικο κουμπι ον  της μοναδας και ανοιξε κανονικα ο υπολογιστης  δεν ξερω γιατι το κανει και καθε ποτε το κανει.

το μυαλο μου παει στο λογισμικο μηπως να ξανακανω format?

εχουν ελεγχθει ολα τα φισακια οι μνημες και αν ολα ειναι στην θεση τους

ποιο κατω επισυναπτω φωτογραφιες με χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου και τα χαρακτηριστικα της μπλε οθονης 

ευχαριστω για τον χρονο σας  

post-237740-0-49881900-1450121936_thumb.png

post-237740-0-95381100-1450122049_thumb.png

Δημοσ.

ναι μπορω και μπαινω  

ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα μονο αυτο με την μπλε οθονη εμφανιζει που και που  και αυτο με απασχολει  σε ευχαριστω 

Δημοσ.

εκανα μια επαναφορα των windows σε διαφορετικο σημειο και απο χθες βραδυ δεν ξαναεκανε κατι ας ελπισω πως λυθηκε το προβλημα θα ενημερωσω παιδια  αν προκυψει κατι   σας ευχαριστω. 

Δημοσ.

τελικα μετα απο μερικες μερες το προβλημα ξαναεπανηλθε ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα δουλευει κανονικα και εκει που δουλευει κανονικα παγωνει η οθονη και μου βγαζει την μπλε οθονη με το λογοτυπο που εχω αναφερει με εικονα πιο πανω 

εκανα φορματ μηπως ληθει το προβλημα  αλλα τα ιδια 

αλλαξα καρτα γραφικων μηπως και αλλα τα ιδια 

τι  λετε?

Δημοσ.

Σου έδωσε ο Χριστάρας ένα λινκ πιο πάνω. Διάβασέ το προσεχτικά. 

Τρέξε το BlueScreenView και ανέβασε μια φωτό. Επειδή πιθανότατα έχει να κάνει με drivers αναβάθμισε όλους τους drivers.

Το BSOD δεν λύνεται με επαναφορά.

• Like 1
Δημοσ.

εχω ενημερωσει ολους τους drivers με το προγραμμα driver robot εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα

θα ανεβασω και αυτο με το BlueScreenView. 

υπαρχει περιπτωση καποιο εξαρτημα που ειναι συνδεδεμενο με την μοναδα να μην δουλευει σωστα και να βραχυκηκλωνει το συστημα και μου το κανει αυτο?

ευχαριστω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...