Προς το περιεχόμενο

Huawei Honor 4C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα χρηματα του για τα specs που εχει και Ελληνικο κιολας ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη στην Ελληνικη αγορα στα χρηματα αυτα μαζι με το 640. Καλυτερο απο αυτο ειναι το Moto G 3rd gen με 2gb ram αλλα κοστιζει αρκετα ακριβοτερα.

Λιγο ο αποθηκευτικος χωρος δεν ξερω ποσο διαθεσιμος ειναι αλλιως κατα τα αλλα ειναι πολυ δυνατο κινητο.

Δημοσ.

Εγώ δε θα ξαναέπαιρνα Huawei Honor.

Πιο συγκεκριμενος δεν μπορεις να γινεις??Με αερολογιες τι ακριβως να καταλαβει ο ενδιαφερομενος.

Δημοσ.

Εγώ δε θα ξαναέπαιρνα Huawei Honor.

Eχεις πει και μονος σου ομως οτι το honor σου πιθανον ηταν κλονος. Και εξαλου στη σειρα honor υπαρχουν πολλες αξιολογες συσκευες, δεν μπορεις να τις ακυρωνεις ολες ετσι

Δημοσ.

Έλεγα να πάω στο Moto G 3rd. Ομως ποιο λέτε είναι καλύτερο? Στα Media Markt λέει πως το 4C έχει 149€! Μήπως είναι καλύτερο σε ταχύτητα και θα αντέξει περισσότερα χρόνια απο το Moto G 3rd generation?

Δημοσ.

Έλεγα να πάω στο Moto G 3rd. Ομως ποιο λέτε είναι καλύτερο? Στα Media Markt λέει πως το 4C έχει 149€! Μήπως είναι καλύτερο σε ταχύτητα και θα αντέξει περισσότερα χρόνια απο το Moto G 3rd generation?

Το Moto G 3 το έχω σπίτι και σε κατηγορία Huawei το P8 επίσης, τώρα το Moto G 3 είναι ανθεκτικό και καλό κινητό, αλλά για να πάρεις τα 2GB RAM που έχει το Honor πρέπει να δώσεις 100€ παραπάνω. Τα Huawei έχουν το δικό τους UI στυλ iOS αλλά πιο όμορφο και λεπτoκομμένο design ενώ το άλλο σχεδόν Pure Android και κομματάκι ογκώδες. Εγώ θα αγόραζα δαγκωτό στο Honor ή το P8 Lite

Δημοσ.

@Neg Λες να προτιμήσω το 4C απο το Moto G3? Θα αντέξει περισσότερα χρόνια? Τα specs τους μοιάζουν εκτός το ότι το 4C έχει Octa Core και 2 GB ram? Και η τιμή τους είναι ίδια. Λες να πάω στο 4C?

Δημοσ.

@Neg Λες να προτιμήσω το 4C απο το Moto G3? Θα αντέξει περισσότερα χρόνια? Τα specs τους μοιάζουν εκτός το ότι το 4C έχει Octa Core και 2 GB ram? Και η τιμή τους είναι ίδια. Λες να πάω στο 4C?

Το σίγουρο είναι οτι η Motorola στέλνει πιο συχνά Updates και θα υποστηρίζει λογικά την συσκευή και μετά το Marshmallow, για την Huawei δεν γνωρίζω αν μετά το Marshmallow θα αποφασίσει να δώσει και τις επόμενες εκδόσεις στο Honor πάντως και τα δύο κινητά αξίζουν τα λεφτά τους, το σημείο είναι από εκεί και πέρα η κατασκευή, το Design έξω και μέσα στην συσκευή, η απόδοση της μπαταρίας και η κάμερα. Ψάξε μερικά Reviews για τις δύο συσκευές στο Google καλύτερα.

Δημοσ.

Βρήκα αυτο το κινητό ( http://www.skroutz.gr/s/7069469/Huawei-Honor-4C-8GB.html) και σκεφτομαι να το αγορασω. Πιστεύετε οτι ειναι καλό κινητό ή θα μου βγάλει προβλήματα σύντομα;

Κανε λιγο την υπερβαση και δες και το Meizu M2 Note ή το Huawei P8 Lite γιατι αυτο που θες εχει 8GB και θα σου μεινουν καθαρα γυρω στα 4-4,5GB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...