SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Έχει καλύτερο ήχο σίγουρα αλλα οχι και καμια μεγάλη διαφορά βέβαια εξαρτάται και απο την ταινία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 https://www.rottentomatoes.com/m/star_trek_beyond/ holy sith...
KilliK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) ναι, αλλα αμα διαβασεις τις κριτικες, οι περισσοτερες ειναι μετριες oμως δινουν στην ταινια free pass επειδη ειναι "fun". εξου και τα fresh tomatoes. it's fun, η απολογητικη δικαιολογια για κακες/μετριες ταινιες τα τελευταια 15 χρονια. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2016 από KilliK
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 "Αφού είπαμε ότι το Ghostbusters είναι καλό για να μην μας λιντσάρουν οι φεμινίστριες, δεν γίνεται να πούμε ότι το ST: Beyond είναι χάλι" - critics.
Erevus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δυνατό τρολ ο Killik "Αριστούργημα" το Warcraft με 30% και "κακή / μέτρια" το Star Trek που βλέπω ήδη έπιασε 91% στο rotten tomatoes. Περιμένω με ζωηρή ανυπομονησία την ταινία και κυρίως τη νέα σειρά! Live long and prosper. 2
snake_plissken2112 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 το δεύτερο ήταν εν μέρεί απογοήτευση, κυρίως γιατί πήγε να κάνει homage στο wrath of Khan... γενικά μέχρι και λίγο πριν το φινάλε, δε με χαλούσε ιδιαίτερα σα περιπέτεια sci-fi αλλά με αποτελείωσε λίγο με το αίμα κτλ κάπου εκεί... το πρώτο το καταδιασκέδασα και σε γενικές γραμμές ήταν και δυνατό σαν sci-fi γενικότερα ταινία... αλλά το μεγάλο μείον που μαστίζει και τα δύο, είναι η έλλειψη ουσιαστικής σχέσης με την σειρά και τις παλαιότερες ταινίες και το πνεύμα τους... το πρώτο σε λιγότερο βαθμό, το δεύτερο σε πολύ μεγάλο... αν δεν ήμουν φαν του franchise, δεν θα με ενοχλούσε καθόλου, τώρα λίγο με ξενίζει και με προβληματίζει η αλα star wars προσέγγιση του ονόματος του star trek με έμφαση στην δράση... ξαναλέω όμως ότι στο πρώτο εκ των δύο, σε πολύ λιγότερο βαθμό από το into darkness... overall είναι τελικά ένα star trek για την νέα γενιά... καλογυρισμένο, με έμφαση εκεί που θα κάνει appeal στο ευρή κοινό και σίγουρα όχι βαρετό... περιμένω πιο πολλά από τη σειρά σαν φίλος της, λιγότερα από το Beyond αν και τα πρώτα σχόλια είναι θετικά παρόλη την αμφιβολία λόγω σκηνοθέτη και εμπλοκής των σεναριογράφων του Abraams που δεν συμπαθώ γενικά.... είδωμεν πάντως μένος δε μπορώ να νιώσω για καμία από τις δύο , όταν έχουν βγεί σκουπίδια και σκουπίδια ταινίες star trek μέχρι πριν από αυτές τις δύο... 2
Apoll Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Χτες βράδυ πήγα σινεμά να δω και τις τρεις ταινίες back to back. Πολύ ωραία η τρίτη ταινία, και είναι φτιαγμένη για αυτό που όλες οι action ταινίες είναι φτιαγμένες. popcorn και να τις βλέπεις τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Και όποιος κάνει κριτική περί ηθοποιίας, για αυτή την ταινία, να μην βλέπετε ταινίες για τις μάζες. Κανένα Star Trek δεν πήρε τα σχετικά Oscar. Τραβάτε να δείτε ταινίες ποιότητας που προβάλουν στις Κάννες και στο Μοντρεάλ. (Αν την συγκρίνω με το Force Awakens, καμμία σχέση. Το FA είναι μία πατάτα.)
snake_plissken2112 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αυτό δεν είναι επιχείρημα, δλδ θα πρέπει να βλέπουμε ταινίες Pop corn με σκατένιους ηθοποιούς επειδή μας ενδιαφέρουν τα εφέ? Και τα Oscar ή οι Κάννες τί σχέση έχουν? To Μad Max έπαιξε πέρισυ στις Κάννες και αποθεώθηκε, η Σιγκούρνεη Γουίβερ ήταν υποψήφια για Oscar για το Aliens κτλ κτλ κτλ δλδ 0 προσδοκίες σε σχεδόν κάθε άλλο κομμάτι πλην της δράσης, των εφέ και του μπαμ μπουμ? ε δε νομίζω, τουλάχιστον από μια ηλικία και πάνω... το είδα και γώ, αρκετά καλό, δράση υπέρ του δέοντος (και κατά πολύ υπερ του δέοντος για τους φίλους της σειράς) αλλά γνκ μου θύμισε επεισόδιο της σειράς και οριακά με χαροποίησε λίγο στην δομή του...είχε τα μείον του όπως και οι τρείς μέχρι τώρα ταινίες αλλά αν χωνέψει κανείς την υπερβολική δράση σε βάρος της ουσίας που ήταν το Star Trek για μας τους παλιούς φαν, προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ από το 2ο... + μας έδωσε και έναν νέο εξαιρετικό χαρακτήρα και ένα τυπικό villain που προς το φινάλε λίγο διαφοροποιήθηκε και προσωπικά και πάλι ανέβηκε αρκετά στα μάτια μου... τεσπά, αρκετά καλό, αν αρέσουν σε κάποιον τα 2 προηγούμενα σίγουρα θα φχαριστηθεί και αυτό... 3
Apoll Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Πήγα απόψε ξανά να το δω σε IMAX 3D 4DX. Η εμπειρία μακράν διαφορετική κάνοντας την ταινία ακόμα καλύτερη.
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Την είδα χτες την ταινία , σε σχέση με τα προηγούμενα θα έλεγα οτι το 2 ηταν μακράν το καλύτερο για εμένα , καλό και το 3 το βλέπεις ευχάριστα αλλα κατι του λείπει ... 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 https://www.rottentomatoes.com/m/star_trek_beyond/ holy sith... Μην ανησυχείς, θα πλακώσουν διάφοροι γνωστοί "τιμητές των πάντων" να μας εξηγήσουν γιατί και πώς κλπ κλπ κλπ. Αν δεν είχε καταντήσει βαρετή και κουραστική, η κατάσταση θα ήταν διασκεδαστική. Ούτε καν πια... 3
Apoll Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Την είδα χτες την ταινία , σε σχέση με τα προηγούμενα θα έλεγα οτι το 2 ηταν μακράν το καλύτερο για εμένα , καλό και το 3 το βλέπεις ευχάριστα αλλα κατι του λείπει ... Οι κομμένες σκηνές δυστυχώς. Πολλές ταινίες υποφέρουν σχετικά, όταν 3-4 ώρες ταινία πρέπει να την κόψουν στο 2ωρο μέγιστο. Μέγιστο παράδειγμα το Kingdom of Heaven.
gdriver Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 στροφή στον χαρακτήρα του kirk όπου πλέον φαίνεται πολύ πιο υπευθυνος σε σχεση μετα προηγούμενα , πιο μεστωμένος και επιτέλους περισσότερο ήρεμος. τα αναμνηστικά από τους αποθανούντες τις κλασσικής σειράς ήταν μέσα, και μου άρεσαν πολύ. πλέον είδαμε και το κάπως νεότερο enterprise (Α) αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια σε ταινίες ή είναι ο προθάλαμος της πρώτης season της αντίστοιχης σειράς.
snake_plissken2112 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 btw, μιας και ξέχασα να το αναφέρω, είχα ξενερώσει τη ζωή μου στο trailer με beastie boyz για soundtrack, μου φάνηκε υπερβολικό και out of place ε στην ταινία, στην σκηνή που έχωσε το sabotage, αρχίσαμε να χτυπιόμαστε όλοι στην μεσαία σειρά Νομίζω τελικά η αγαπημένη μου σκηνή και από τα 3 nu treks \m/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα