Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=pu03zQVgI9Y Και κοίταξα και το Sev Space (έχει και άλλα parodies) website λειτουργεί ακόμα... Αν και δεν κάνει updates χρόνια τώρα.
Lautrec Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα πάλι μου άρεσε το trailer γιατί είναι ειλικρινές. Σου δείχνει απο τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα ότι η ταινία είναι ένα Fast & Furious στο διάστημα. Έτσι όσοι θέλουν να δούνε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας μπορούν απο τώρα κιόλας να αγνοήσουν το beyond.
The_Judas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 φαίνεται πολύ καλύτερο από το νέο star trek 1
Apoll Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το δεύτερο trailer της ταινίας που βγήκε πριν μερικές ώρες.
blanka Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 WOW , το δευτερο trailer δείχνει πολύ καλύτερο απο το πρώτο! Λέτε τελικά να βγει καλό;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Looks trekkier. Αnother Enterprise bites the dust.
The_Judas Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μοιάζει λίγο περισσότερο με star trek σε σχέση με τις προηγούμενες παπαρίες. Εχει κάποιους εξωγήινους και εξερεύνηση του διαστήματος αλλά ο συνδυασμός fast and furious+abrahams δεν αφήνει και περιθώρια για κάτι περισσότερο από απλή ταινίας δράσης.
arxaggelos Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μάλλον κατάλαβαν τί π@π@ριά είχαν κάνει με το προηγούμενο τρέιλερ. Επίσης ο villain μου θύμισε πολύ τον G'Kar ενώ δεν λες ότι μοιάζει κι όλας. 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Star Trek Actor Anton Yelchin Has Died in a Car Accident Ugh.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Charlie Bartlett
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πραγματικα στεναχωρηθηκα με τον θανατο του. Στα star trek δεν τον εχω δει αλλα παιζει σε μια απο τις αγαπημενες μου ρομαντικες ταινιες, το "Like Crazy". Μεσα στην εβδομαδα ειδα και στο "The driftless area" το οποιο δεν ηταν καλο και σκεφτομουν μεχρι που μπορει να φτασει υποκριτικα. Κριμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα