La_MoRt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα το πρόβλημα είναι το εξής: όταν προσπαθώ να ανοίξω το youtube και μόνο σε αυτή τη σελίδα με βγάζει σε μια οθόνη που μου λέει: the connection is not private και δε με αφήνει να την ανοίξω. Δε το κάνει σε καμία άλλη σελίδα με https:// παρά μόνο σε αυτή. Έχω τσεκάρει ήδη ημερομηνία και ώρα και στα μηχανήματα και στο modem και είναι όλα ok. Επίσης το πρόβλημα παρουσιάζεται σε οποιοδήποτε μηχάνημα και αν είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο ακόμα και από android συσκευή. Επίσης έχω δοκιμάσει και flushdns χωρίς αποτέλεσμα. Καμία άλλη ιδέα τι μπορεί να φταίει;
La_MoRt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο στο youtube. Τελικά μου έχει βγάλει πρόβλημα το modem μάλλον τα έχει παίξει για αυτό πρέπει να τα ε΄κανε αυτά. Σήμερα θα το αλλάξω για να δω αν θα συνεχίσει. Εδώ και 2 μέρες δε μοιράζει καθόλου IP πρέπει να βάλω καρφωτά για να μπω στη σελίδα του και δε δουλεύει σωστά. Μόλις το αλλάξω θα σας πω αν διορθώθηκε.
rfc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 καντου ενα ρεσετ σε πρωτη φαση και δες αν βοηθησε αυτο.
La_MoRt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 15 rset του έχω κάνει. Είχε κάποια θεματάκια από παλιά πρέπει να τα έχει φάει τα ψωμιά του. Σήμερα θα δοκιμάσω με ένα netgear να δω αν θα έχω διαφορά και θα ποστάρω για αποτελέσματα. 1
La_MoRt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά με το καινούριο router έπαιξε μια χαρά. Βέβαι είχα ένα θέμα με τους DNS της wind αλλά τελικά έβαλα το google και δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα