sanaeriko Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα.Έστησα ένα καινούριο σύστημα και για να μην την πατήσω όπως παλιότερα με μια μητρική δεν ξέρω τι απ τα 2 κάνει γι'αυτή την περίπτωση. Δεν με ενδιαφέρει να χάσω μια εργασία αν δεν έχω κάνει save πχ σε μια διακοπή ρεύματος,αυτό που με νοιάζει είναι να είναι ασφαλές το hardware σε διακυμάνσεις και διακοπές. Οπότε χρειάζομαι ups η avr? Μόνο τον υπολογιστή θα έχω πάνω. Τροφοδοτικό έχω ένα Thermaltake smart se 630w.
blu3_orion Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Τα περισσότερα UPS διαθέτουν και AVR. Αν σε παιρνει το budget, παρε APC είναι τα κορυφαια. αν δε σε παιρνει μην παρεις turbo-x, εδω στην εταιρια ειχαμε 10 απο ολα τα μοντελα χαλασαν ολα. Πολυ καλα μέχρι τωρα από προσωπικης εμπειριας ειναι τα G-tec Powertec
saurada Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Να κάηκε η μητρική απο διακύμανσεις ρεύματος; Μήπως το τροφοδοτικό την έκαψε; Γιατί η λογική λέει πρώτα το τροφοδοτικό θα καεί και μετά οτιδήποτε άλλο. Ένα φτηνό ups θέλεις και τίποτα άλλο, έχω ένα turbo x 5ετιας και μια χαρα είναι.
sanaeriko Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Και το τροφοδοτικό πήρε μαζί απλά η μητρική ήταν πιο ακριβή γι'αυτό μου έχει μείνει Οπότε πάω σε ups. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο 40-45 ευρώ? Ας κρατάει και μόνο λίγα δευτερόλεπτα ανοιχτό ισα ισα για να κλείσω το pc.
agopthedog Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ενα APC 700VA κάνει γύρω στα 80 euro και δεν θα ασχοληθεις με αυτο για 2-3 χρόνια. Με 40-45 πας για κινέζο που στους 3-6 μηνες θα θέλει αλλαγη μπαταρίας ,το λιγότερο 25 eurο και θα έχεις πάρει και ups β διαλογής,
lak10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 εγω σε πιο φθηνο και καλο θα προτεινα accupower https://www.skroutz.gr/c/41/ups.html?keyphrase=accupower&page=1 εγω ειχα παρει 2 ups tele φθηνα για τα watt που εδιναν και με ταραξαν στις αλλαγες μπαταριας
Dare-Devil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα.Έστησα ένα καινούριο σύστημα και για να μην την πατήσω όπως παλιότερα με μια μητρική δεν ξέρω τι απ τα 2 κάνει γι'αυτή την περίπτωση. Δεν με ενδιαφέρει να χάσω μια εργασία αν δεν έχω κάνει save πχ σε μια διακοπή ρεύματος,αυτό που με νοιάζει είναι να είναι ασφαλές το hardware σε διακυμάνσεις και διακοπές. Οπότε χρειάζομαι ups η avr? Μόνο τον υπολογιστή θα έχω πάνω. Τροφοδοτικό έχω ένα Thermaltake smart se 630w. Για προστασία AVR, για να σώσεις εργασία στο pc UPS με ότι αυτό συνεπάγεται (κόστη μπαταριών και ακριβότερο το ups απο εναν σταθεροποιητή ) Οπότε αφού σε ενδιαφέρει να προστατέψεις το PC δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε ups που θες τα διπλάσια λεφτά και το να αλλάζεις τις μπαταρίες μετα απο κάποιο καιρό . Με τα μισά λεφτά που κάνει ένα πολύ καλό ups παίρνεις κορυφαίο σταθεροποιητή τάσης .
sanaeriko Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Για προστασία AVR, για να σώσεις εργασία στο pc UPS με ότι αυτό συνεπάγεται (κόστη μπαταριών και ακριβότερο το ups απο εναν σταθεροποιητή ) Οπότε αφού σε ενδιαφέρει να προστατέψεις το PC δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε ups που θες τα διπλάσια λεφτά και το να αλλάζεις τις μπαταρίες μετα απο κάποιο καιρό . Με τα μισά λεφτά που κάνει ένα πολύ καλό ups παίρνεις κορυφαίο σταθεροποιητή τάσης . Και είναι σίγουρο ότι με avr δεν θα μου καει τίποτα σε διακυμάνσεις τάσης η καμιά διακοπή? Έχεις να προτείνεις κάποιο μέχρι 40 ευρώ? Εκτός απ τον υπολογιστή θέλω να βάζω πάνω και 2 monitors http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/3-series/lsr305#Specs Ποιο είναι το σύστημά σου? Intel i7 4790 gb z97 d3h kingston 16gb ddr3 1866mhz thermaltake smart se 630w Raijintek themis 2 ssd samsung 850 evo 250gbx2 2 hdd western digital 500gbx2 Bitfenix comrade
Dare-Devil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Και είναι σίγουρο ότι με avr δεν θα μου καει τίποτα σε διακυμάνσεις τάσης η καμιά διακοπή? Έχεις να προτείνεις κάποιο μέχρι 40 ευρώ? Εκτός απ τον υπολογιστή θέλω να βάζω πάνω και 2 monitors http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/3-series/lsr305#Specs Intel i7 4790 gb z97 d3h kingston 16gb ddr3 1866mhz thermaltake smart se 630w Raijintek themis 2 ssd samsung 850 evo 250gbx2 2 hdd western digital 500gbx2 Bitfenix comrade O AVR σε προστατεύει απο διακυμάνσεις τάσης . Αυτό που φταίει και καιγονται οι συσκευες . Διορθώνει την τάση και την κρατάει μέσα στα όρια 220-240 V. To UPS ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο έναν AVR όπου του βάλαμε και μια μπαταρία για να μην χάνεις την εργασία σου στο pc .
dioskouros88 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παρακαλω πολυ, μια γνωμη οποιος γνωριζει. Απο αυτα τα UPS ποιο να διαλεξω? Ευχαριστω πολυ! Powertech Line interactive 1500VA Accupower Line Interctive 1400VA Tescom Leo LED 1500AP Tescom Leo LED 1500A Powertech Line Interactive 2000VA Quer Kom0555 Ups Micropower 2000 Mustek Powermust UPS 1590 Led Iec/Schuko
blu3_orion Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 αν δεν παρεις APC, που ειναι τα κορυφαια.... παρε αυτο http://www.skroutz.gr/s/296862/G-Tec-PC615-1500VA.html Εχω καμια 10αρια στην εταιρια που εργαζομαι, και τα εχω δοκιμασει σε πολυ (αλλα πολυ) δυσκολες συνθηκες σε κατι εργα που το ρευμα ειναι χειροτερο πεθαίνεις Α και το νου σας γιατι ποτε δεν ξερεις!!! τι μου ετυχε εμενα τις προαλλες..... ειχα ενα παλιο ups MGE 850VA, το ειχα αρκετα χρονια και του ειχα αλλαξει προσφατα μπαταρια. Ηθελα λοιπον να αλλαξω κατι διακοπτες στοσπιτι οποτε βγαζω πριζα ups κατεβαζω γενικο κανω τη δουλεια ολα καλα. ανεβαζω γενικο, βαζω πριζα ups αναβω ups.... χωρις υπερβολη εβγαλε τετοια φλογα που πηγε να μου καψει τα φρυδια.... και το αστειο ειναι οτι την ωρα που εβγαζε φλογα ακουγονταν τα ρελε και συνεχιζε να δινει ρευμα....ακομα και οταν τοθ αφαιρεσα την πριζα... φορτιο μιδαμινο μια κλειστη τηλεοραση σε stand by ενα ηχοσυστημα επισης σε stand by, ενα ασυρματο τηλεφωνο και το ρουτερ..... και οχι τπτ αλλο, σκεφτομουν τι θα ειχε γινει αν ελειπα απο το σπιτι και ειχε γινει διακοπη..... θα το εβρισκα κολυμπιθροξυλο??? 1
lak10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εγω εχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/296308/Accupower-Eyeon-2000VA-LCD-Display.htmlκαι στο προτεινω εχει μονο 40 ευρω διαφορα απο το δευτερο που προτεινεις
dioskouros88 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα ειμαι αναμεσα σε αυτα. Ποιο θα περνατε αν ειχατε αυτες τις δυο επιλογες? 1 - 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα