nomikarios25 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα.μολονοτι υπάρχει πληθώρα παρόμοιων ζητημάτων θεωρώ αναγκαίο την αναφορά της δικης μου περίπτωσης ώστε να αποφευχθεί τυχόν κοροϊδία εις βάρος άλλου ατομου.πρόκειται για τον χρήστη jimteo ο οποίος εκδήλωσε έντονα το ενδιαφέρον του για ένα κινητό που είχα βάλει σε αγγελία.αρχικά επικοινώνησαμε μέσω τηλεφώνου και έγινε συνεννόηση για αποστολη με αντικαταβολή.το ίδιο βράδυ μου έστειλε τα στοιχεία του.την επόμενη μέρα πήγα να στείλω το δέμα στην Κούριερ και τον ενημέρωσα ότι το έστειλα.ο ίδιος μου ζήτησε να κλειδώσω την αγγελία μιας και πουλήθηκε.το δέμα στάλθηκε την παραπροηγουμενη πέμπτη και έφτασε Σάββατο στον προορισμό του.ενημερωνόμουν απο το σαιτ της Κούριερ για την πορεία του.την προηγούμενη τρίτη στέλνω στον κύριο αυτον προσωπικό μήνυμα αν πηε να το παραλάβει.η απάντηση του ήταν ότι ήταν εκτός και θα το έκανε την Πέμπτη.περνάει η πέμπτη τα ίδια..Σάββατο στέλνω προσωπικό μήνυμα δεν απαντάει.χθες τον παίρνω τηλέφωνο και μου λέει ότι επέστρεψε,σήμερα και θα το πάρει αύριο δήαδη σήμερα.το απόγευμα η Κούριερ με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα επιστραφεί το δέμα διότι έχει περάσει το προβλεπόμενο όριο αναμονής.να σημειώσω ότι η acs με ενημέρωσε ότι όταν εφτασε το δέμα επικοινώνησαν με τον παραλήπτη και ο ίδιος είπες ότι θα το έπαιρνε απο τα γραφεία τους.με τα πολλά πολλά σήμερα στέλνεται πίσω το κινητό, θα πληρώσω δίπλα έξοδα αποστολής ,έμεινα χωρίς κινητό κοντά 2 εβδομάδες γιατί υπάρχουν τέτοια αναξιόπιστα άτομα.προς Θεού δεν κρίνω τον άνθρωπο απλως μπορούσε να με ενημερώσει ότι δεν το θέλει και τέλος και όχι αυτη η κοροϊδία.θα μου πεις..έχασες λεφτά;κινητό;όχι προφανώς αλλά τι έχει κάποιος να κερδίσει με τέτοιες ενέργειες;συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο αλλά όφειλα να ενημερώσω πιθανούς πωλητές που θα συναναστραφούν με αυτον τον χρηστή.
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αν όντως είχε σκοπό να παραλάβει θα το κρατούσαν στην κούριερ αν ενημέρωνε αυτός ή εσύ
nikos903 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Είχε ήδη 2 αρνητικές που έδειχναν μη συνέπεια σε προηγούμενες συναλλαγές και παρόλα αυτά του έστειλες χωρίς να πάρεις κάποια προκαταβολή. Λάθος σου κατ εμέ... Βέβαια και εσύ αξιολογήσεις δεν έχεις άρα που να σου κάνει ο άλλος κατάθεση... Μπέρδεμα... Όπως και να έχει δεν έκατσε το πράγμα, τώρα δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα...Αξιολόγηση νομίζω δεν μπορείς να κάνεις γιατί δεν έχει γίνει συναλλαγή πρακτικά αλλά τι να σου πω... Το χέρι χέρι είναι το καλύτερο αν μπορείς... Και βλέπεις τι παίρνεις, και βλέπεις τι δίνεις, τα λέτε όλα εκεί και τέρμα... 2
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Είχε ήδη 2 αρνητικές που έδειχναν μη συνέπεια σε προηγούμενες συναλλαγές και παρόλα αυτά του έστειλες χωρίς να πάρεις κάποια προκαταβολή. Λάθος σου κατ εμέ... Βέβαια και εσύ αξιολογήσεις δεν έχεις άρα που να σου κάνει ο άλλος κατάθεση... Μπέρδεμα... Όπως και να έχει δεν έκατσε το πράγμα, τώρα δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα... Αξιολόγηση νομίζω δεν μπορείς να κάνεις γιατί δεν έχει γίνει συναλλαγή πρακτικά αλλά τι να σου πω... Το χέρι χέρι είναι το καλύτερο αν μπορείς... Και βλέπεις τι παίρνεις, και βλέπεις τι δίνεις, τα λέτε όλα εκεί και τέρμα... Είναι το καλύτερο αλλά περιορίζει πολύ τις επιλογές, ειδικά για όσους είναι από επαρχία
antbyron Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Η λέξη την πάτησες είναι βαριά κουβέντα και δεν ταιριάζει στην περίπτωση σου. Ταλαιπωρήθηκες, έχασες κάποια χρήματα λόγω κουριερ από δικό σου σφάλμα διότι δεν στέλνουμε κάτι χωρίς να έχει γίνει κατάθεση των μεταφορικών και αυτό ήταν όλο. Το να ανοίξεις θέμα να κατηγορήσεις τον άλλο το θεωρώ υπερβολή αλλά αντιτίθεται και στους κανόνες του forum. 4
nikos903 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Είναι το καλύτερο αλλά περιορίζει πολύ τις επιλογές, ειδικά για όσους είναι από επαρχία True, αλλά και αν το χέρι χέρι δεν είναι εφικτό μια ματιά τουλάχιστον στις αξιολογήσεις του άλλου επιβάλλεται.... Είτε είσαι πωλητής είτε αγοραστής... 1
karembe78 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εγω πριν τρεις μερες εστειλα ενα κινητο στης σερρες σε εναν με αντικαταβολη απο την γενικη και ενω τον πηρα και μου ειπε οτι το παρελαβε εχθες τον παιρνω πανω απο 10 τηλ και δεν το σηκωνει..και αρχιζω να αγχωνομαι γιατι ειχαμε 2 ημερες αργιες και δεν ξερω τι μου γινεται
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εγω πριν τρεις μερες εστειλα ενα κινητο στης σερρες σε εναν με αντικαταβολη απο την γενικη και ενω τον πηρα και μου ειπε οτι το παρελαβε εχθες τον παιρνω πανω απο 10 τηλ και δεν το σηκωνει..και αρχιζω να αγχωνομαι γιατι ειχαμε 2 ημερες αργιες και δεν ξερω τι μου γινεται tracking number υπαρχει?κατα τα αλλα αποφευγουμε αντικαταβολες σε ατομα που εχουν 0 κριτικες etc.
Eazyman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 παιδες προσοχη με τον σερραιο, εχει κανει πολλα προφιλ, εγω του ειχα στειλει ενα 360, αυτος τα παραγγελνει και οσο βρισκονται στο κουριερ ψαχνει ατομα να τα πουλησει με τιμη μεγαλυτερη ωστε να το μεινει κερδος η υπεραξια, π.χ εγω του εστειλα το xbox 360 110 ευρω, αυτος 2 εβδομαδες εψαχνε ατομο να το πουλησει 140 να του μεινει το 30αρι, μετα απο πολλα τηλεφωνα και ψεματα του ξεφυγε, κανει πολλα προφιλ και ειναι θρασυτατος αφου πρωτα δειχνει εντονο ενδιαφερον και λεει στειλτο γρηγορα βιαζομαι κτλπ μετα μερα με τη μερα σε κοροϊδευει με γελοια ψεματα, εμενα με ειπε κιολλας οτι θα με αποζημιωνε τα εξοδα αποστολη, πρωτα μου ειπε οτι εχει και καλα γνωστο στο κουριερ και θα βαζε μεσα στο δεμα εναν φακελο με 30 ευρω να ερθει πισω, ψεμα, μετα του εστειλα και του πα οτι δεν εισαι ενταξει και μου πε να του δωσω αριθμο λογ τραπεζης, παλι @@, ειναι απατεωνας ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΦΙΛ 1
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 οσο γινονται αντικαταβολες σε ατομα με 0 κριτικες και τετοια αυτοι θα συνεχιζουν να υπαρχουν.θα κλεινει το ενα account θα ανοιγει το αλλο αφου ξερει οτι και 0 κριτικες να εχει καποιος θα στειλει αντικαταβολη.ναι δυσκολο για ατομα στην επαρχια να διωξουν κατι με αλλο τροπο αλλα δεν βοηθαει στο να μην υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις.ναι μεν ειναι λιγες αλλα υπαρχουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις