Abudi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν! Θέλω να κάνω μια αγορά βάσης στήριξης + φορτιστή αυτοκινήτου και θέλω να είναι καλά και ποιοτικά.Διότι αν η βάση δεν είναι ποιοτική, στη λακούβα το κινητό πέφτει και κλαις. Αν ο φορτιστής δεν είναι ποιοτικός, το κινητό αυτοπυρπολείται και πάλι κλαις. Οπότε καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω ώστε και να μην κλαίω και να μου μείνουν για επόμενο κινητό.Από βάσεις θέλω κάποια να μπαίνει στα air-vents. Δε με ενδιαφέρουν αυτές που κολλάνε στο παμπρίζ. Συγκεκριμένα σε πολλές πηγές μνημονεύουν την Kenu Airframe+ (που σε κάποια video reviews φαίνεται να ανταποκρίνεται).Όσο για φορτιστή, είναι αδιαπραγμάτευτο να είναι κάτι καλό. Κι εφόσον παίρνω που παίρνω, ας έχει και δύο θύρες USB έτσι για τα γούστα. Το μάτι μου έπεσε στον Scosche reVOLT Dual . Δυστυχώς και τα δύο τα βρίσκω σε πολύ λίγα καταστήματα εδώ στην Ελλάδα. Το Amazon δε στέλνει Ελλάδα τη βάση (μόνο σε άσπρο χρώμα δυστυχώς). Σε eBay βρίσκω κάτι επιλογές αγοράς. Γι'αυτό θα ήθελα να μου προτείνετε κι άλλες λύσεις, ει δυνατόν οικονομικότερες. Ευχαριστώ
l3ft3r1s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Για τη βάση μη τρελαίνεσαι, πάρα πολλές από τις επώνυμες και πανάκριβες βάσεις που υπάρχουν εκεί έξω δεν είναι τίποτα άλλο παρά κινέζικες βάσεις με ένα λογότυπο πάνω... πχ αυτή που αναφέρεις, είναι ουσιαστικά αυτή με κόστος μόλις 2 ευρώ... Εγώ έχω πάρει μια παρόμοια, συγκεκριμένα αυτή, και δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο, αρκετά δυνατή. Για φορτιστή, μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε aukey με 2 usb, εκ των οποίων η μια quick charge. Ποιοτικότατος, πολύ ευχαριστημένος. Γνωστή μάρκα και η anker, αλλά νομίζω το αντίστοιχο μοντέλο δεν είχε καλώδιο μέσα.
Abudi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Για τη βάση μη τρελαίνεσαι, πάρα πολλές από τις επώνυμες και πανάκριβες βάσεις που υπάρχουν εκεί έξω δεν είναι τίποτα άλλο παρά κινέζικες βάσεις με ένα λογότυπο πάνω... πχ αυτή που αναφέρεις, είναι ουσιαστικά αυτή με κόστος μόλις 2 ευρώ... Εγώ έχω πάρει μια παρόμοια, συγκεκριμένα αυτή, και δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο, αρκετά δυνατή. Για φορτιστή, μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε aukey με 2 usb, εκ των οποίων η μια quick charge. Ποιοτικότατος, πολύ ευχαριστημένος. Γνωστή μάρκα και η anker, αλλά νομίζω το αντίστοιχο μοντέλο δεν είχε καλώδιο μέσα. Καλά αυτό που λες για τα λογότυπα συμφωνώ. Αν βρω κάτι εξίσου λειτουργικό χωρίς τη στάμπα, δε με νοιάζει και καθόλου. Τώρα για τους φορτιστές, βρήκα έναν μόνο anker με ένα ψάξιμο σε ελληνικά καταστήματα. Aukey δε βρήκα
Abudi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μια ερώτηση. Βλέπω οτι ο Anker Powerdrive 2 έχει και Lite έκδοση που δίνει 12W αντί για 24W της πρώτης. Επίσης ο Aukey Quickcharge δίνει 36. Εμένα που η συσκευή μου δεν έχει quickcharging και ο φορτιστής γράφει πάνω output 2A (ο Anker γράφει για 4,8A output ας πουμε), θα έχει πρόβλημα; Θα κάνει ζημιά στην μπαταρία;Επίσης για την ώρα στο θέμα της βάσης για αυτοκίνητο μόνο η Kenu με καλύπτει σε αυτά που θέλω. Δε βρίσκω γενικά στο internet παρά μόνο 2-3 εναλλακτικές προτάσεις οι οποίες όμως είναι λίγο γκουμουτσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα