V for Vagelis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Πως γίνεται να μην ειναι έτοιμη ρε παιδιά; Κάθονται και τραβάνε άκυρα πλάνα για το τρέιλερ και μέτα φτιάχνουν την ταινία και τα υπόλοιπα πλάνα + τα εφέ;; Στο τρέιλερ υπάρχουν ΗΔΗ κάποια εφέ, δεν μας δείχνουν μόνο διαλόγους κτλ. Σαν σκέψη μου φαίνεται χαζό να τη γυρίσουν έτσι τη ταινία. Οκ θέλουν να δημιουργήσουν ντόρο μέχρι να βγει, οκ δεν ειναι η εποχή της τώρα γιατι ειναι στη μόδα το σταρ τρεκ, λογικά μου ακούγονται αυτά. Αλλά να μην ειναι έτοιμη.. Παράξενο Προφανώς δε τραβάνε άκυρα πλάνα για το τρέιλερ... Τα γυρίσματα πιθανώς να είναι 100% έτοιμα, ενώ το post-production όχι. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχουν ολοκληρωθεί κάποια αποσπάσματα του συνολικού υλικού, αλλά ένα μεγάλο μέρος του cgi, των ηχητικών εφέ, της μουσικής κλπ. να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Αλλά ακόμα και αν όλα τα παραπάνω έχουν ολοκληρωθεί, (κάτι που αποκλείεται, εφόσον τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν το Μάιο αν θυμάμαι καλά) πως ξέρεις ότι έχει ολοκληρωθεί και το τελικό μοντάζ; Μη ξεχνάμε ότι ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί στο τέλος έχουν ένα σύνολο από διαφορετικά κλιπ, που πιθανώς να ξεπερνάει κατά πολύ τις 3-4 ώρες και από τα οποία πρέπει κόψουν υλικό και να συνθέσουν μια ιστορία με συνοχή (και με τη χρονολογική σειρά που τους ενδιαφέρει). Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι απαιτείται τόσος χρόνος, μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι δηλαδή, για να ολοκληρωθεί η ταινία. Προφανώς θα έχουν προσθέσει κάποιους μήνες παραπάνω στο χρονοδιάγραμμα της παραγωγής για πιθανές επιπλοκές, καθώς στη περίπτωση του Independence Day θεωρείται λίγο πολύ αδιαπραγμάτευτο το να βγει ακριβώς τη 4η Ιουλίου του 2016, για προφανείς λόγους... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης δεν είναι και λίγες οι φορές που πχ σκηνές που είδαμε σε trailer δεν μπήκαν τελικά στην ταινία... 1
star12 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης δεν είναι και λίγες οι φορές που πχ σκηνές που είδαμε σε trailer δεν μπήκαν τελικά στην ταινία... μπαινουν ομως στα εχτρα του blue ray αρα θα τις δει παλι ο θεατης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό δεν έχει σχέση με το επιχείρημα "είναι έτοιμη η ταινία αφού βγήκε το trailer"
georgeadams Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Με βάση το σενάριο έχουν από την αρχή μια ιδέα για τις σκηνές που θα βάλουν στο τρέιλερ και φροντίζουν να τις έχουν έτοιμες πριν από τις υπόλοιπες. Να ένα παράδειγμα με ταινία (John Carter, του 2012) που δεν ακολούθησε αυτήν την πρακτική (γιατί ο σκηνοθέτης ήταν συνηθισμένος σε ταινίες animation, που η παραγωγή γίνεται διαφορετικά) και οδήγησε (μαζί με άλλες κακές αποφάσεις) στο να πατώσει η ταινία: The Inside Story of How John Carter Was Doomed by Its First Trailer. 1
Apoll Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πριν λιγο διαβασα οτι βγηκε η ταινια "ημερα ανεξαρτησιας 2". Πεντε λεπτα αργοτερα ειδα και το τρεηλερ. Το οτι βγηκε τρεηλερ σημαινει οτι η ταινια ειναι ΕΤΟΙΜΗ να παιχθει, αλλα.. Μετα το αποσπασμα λεει οτι ερχεται στο σινεμα τι καλοκαιρι του 2016!!! . Ιουνιο!!! .. ... ..... ....... Γιατι τοσο παρα πολυ αργα για μια ηδη ετοιμη ταινια;;;; Γιατι;; Συμβαινει παντα αυτο νομιζω αλλα ακομα δεν ξερω το γιατι. Για να την διαφημισουν; Αν ναι τοτε, χρειαζονται οντως εφτα μηνες για να το κανουν;;;; Δυο μηνες το πολυ δεν αρκουν;;; Τι λετε; Ο Παπακαλιάτης ετοιμάζει ταινίες κάθε εβδομάδα μέχρι τότε. Τί περίμενες; Να αφήσουν τον μεγάλο γνωστό καλλιτέχνη <η τι τέλος πάντων είναι> να βγάζει ταινίες τέχνης στην Ελλάδα, και ο άλλος κόσμος να βλέπει σαβούρα όπως Star Trek Beyond, Captain American : Civil War, Independence Day 2, X Men Apocalypse, Batman vs Superman, Rogue One, Underworld 5, Jack Reacher : Never Go Back, John Wick 2. Εδώ ολόκληρο Star Wars, και ευτυχώς θα το δείτε σε καμμιά εβδομάδα, μιας και είναι Χριστούγεννα, είπε ο Παπακαλιάτης να σας κάνει ένα δώρο. Διαφορετικά θα το βλέπατε το 2017. Αφήστε εμάς τους απλούς θνητούς, που δεν έχουμε ιδέα ποιός είναι ο Παπαχαλιάτης, να βλέπουμε Star Wars ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα ΑΠΟΨΕ. Σε 3 ώρες δηλαδή, μετά τις διαφημίσεις και τα trailers..... Σας ζηλεύω......... not......
skiabox Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ σήμερα θα παω να δω Παπακαλιάτη!
oneofthem Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Πως γίνεται να μην ειναι έτοιμη ρε παιδιά; Κάθονται και τραβάνε άκυρα πλάνα για το τρέιλερ και μέτα φτιάχνουν την ταινία και τα υπόλοιπα πλάνα + τα εφέ;; Στο τρέιλερ υπάρχουν ΗΔΗ κάποια εφέ, δεν μας δείχνουν μόνο διαλόγους κτλ. Σαν σκέψη μου φαίνεται χαζό να τη γυρίσουν έτσι τη ταινία. Οκ θέλουν να δημιουργήσουν ντόρο μέχρι να βγει, οκ δεν ειναι η εποχή της τώρα γιατι ειναι στη μόδα το σταρ τρεκ, λογικά μου ακούγονται αυτά. Αλλά να μην ειναι έτοιμη.. Παράξενο δεν έχεις ακριβώς άδικο απλώς δεν είναι η ταινία που είναι έτοιμη αλλά οι σκηνές - άλλο το να, άλλο το άλλο αυτό που λένε πιο πάνω ότι κάποιες σκηνές γράφονται πιο μετά δεν πολυισχύει αν μιλάμε για full trailer η σειρά που γράφουν μπορεί να είναι εντελώς ανακατεμένη και διαφορετική από αυτή που φαντάζεται ο καθένας δηλαδή μπορεί σε τρεις εβδομάδες να έχουν τελειώσει γράψιμο όλοι οι ηθοποιοί για παράδειγμα και οι υπόλοιποι 6 μήνες να είναι κασκαντέρ, άλλοι τόσοι fx, editing κτλ (τώρα δεν παίζει αυτό βέβαια, γιατί διάφορα πράγματα γίνονται παράλληλα) κι όλα αυτά γίνονται σε μια σειρά που δεν έχει καμμία σχέση την τελική ταινία (αφού ούτε καν έχει αποφασιστεί η τελική σειρά κατά κανόνα...) αλλά όταν βγει full trailer συνήθως είμαστε σε στάδιο που όλες οι σκηνές (πλην εξαιρέσεων πχ κάποιο πρόβλημα) είναι πλήρως έτοιμες - άντε να εκκρεμεί κι άλλο editing αν δεν έχουν προλάβει τα deadlines οι σκηνές είναι έτοιμες, ποσοτικά βγάζεις μια ταινία με αυτά τα κομμάτια αλλά ακόμα η ταινία πάλι δεν είναι έτοιμη προηγούνται ένα σωρό πράγματα ακόμη, από δοκιμαστικές προβολές, αξιολογήσεις, επισκόπηση, πιθανόν μικρές (κυρίως cuts ή αλλαγή σειράς σκηνών - τώρα πια οι σκηνοθέτες το προβλέπουν από την αρχή και κάνουν όλα τα απαιτούμενα γυρίσματα για κάθε ενδεχόμενο) και σπάνια μεγάλες αλλαγές (δηλαδή γυρίσματα από την αρχή), marketing campaigns και τα μύρια όσα τίποτα από αυτά δεν μπορεί να γίνει πιο πριν και μπορείς να φανταστείς πόσο πολύπλοκα είναι αυτά τα πράγματα αυτά - υπάρχουν διάφορα θέματα όπως βλέπεις 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει άνθρωπος που πληρώνει για να δει Παπακαλιάτη; Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ σήμερα θα παω να δω Παπακαλιάτη! Μόνο η 3η ιστορία μου άρεσε και μόνο η ερμηνεία του γέρου. Από ότι φαίνεται ναι... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα