micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ότι θέλεις να εμφανίζεται το κάνεις δεξί κλικ->add to tray ή add to gadget. Δεξί κλικ όμως στον ανάλογο sensor και όχι στη κατηγορία. π.χ. για 4πύρηνο επεξεργαστή θα πρέπει να εμφανίσεις την θερμοκρασία και στους 4 πυρήνες ξεχωριστά και όχι στο γενικό cpu temp. Εγώ προτιμώ το gadget το οποίο το εμφανίζεις από το μενού.
iordanis77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ότι θέλεις να εμφανίζεται το κάνεις δεξί κλικ->add to tray ή add to gadget. Με 'show in tray' εμφανιζεται με τα αλλα αν πατησεις το βελακι. Γινεται να εμφανιζεται εξω απ το βελακι? Με 'show in gadget' που εμφανιζεται? Δεξί κλικ όμως στον ανάλογο sensor και όχι στη κατηγορία. π.χ. για 4πύρηνο επεξεργαστή θα πρέπει να εμφανίσεις την θερμοκρασία και στους 4 πυρήνες ξεχωριστά και όχι στο γενικό cpu temp. Τετραπυρηνο εχω, και τους 4 πυρηνες τους εφανιζει σε μια γραμμη, πχ. αυτη τη στιγμη ειναι: "Core #1 - #4 value 40,5 oC max 43,1oC" Max σημαινει η τιμη που εχει παει maximum μεχρι στιγμης? Ποια θερμοκρασια ειναι η σωστη/πιο σημαντικη? το γενικο cpu temp ή οι πυρηνες χωριστα? Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2015 από iordanis77
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μενού view->show gadget για το gadget Η maximum τιμή είναι η μέγιστη που καταγράφηκε από το πρόγραμμα στην τρέχουσα λειτουργία. Για το tray, πάτα στο βελάκι και κάνε αλλαγή των ειδοποιήσεων ώστε να εμφανίζονται πάντα οι ενδείξεις. Είμαι σε xp τώρα και δε θυμάμε πως ακριβώς το έχει.
iordanis77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ προτιμώ το gadget το οποίο το εμφανίζεις από το μενού. Tο load του cpu και της ram ειναι σε μπαρα, μπορει να γινει αριθμητικο?
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω πως όχι. Δε βλέπω κάποια τέτοια επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα