Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μου έχουν πει ότι στο android τα μηνύματα αποθηκεύονται από μόνα τους στο τηλ΄φωνο όχι στην sim, και αν σου κλέψει κάποιος το τηλέφωνο και αλλάξει sim μπορεί να δει τι μηνύματα πριν. Ισχύει;
Λύση defacer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Λύση Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Βγάλε τη SIM, άνοιξε το τηλέφωνό σου και πήγαινε να δεις μηνύματα. Ναι ισχύει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δε μπορώ να βγάλω τη σιμ. Δε ξέρω αν το λες σοβαρά ή αστεία. Άρα μάλλον δεν είναι αυτή η καλύτερη απάντηση. Καμιά φορά δεν χρειάζεται να δουλεύεις το συνομιλητή σου, και πού ξέρεις, μπορεί να φτιάξεις το χαρακτήρα σου έτσι Βγάλε τη SIM, άνοιξε το τηλέφωνό σου και πήγαινε να δεις μηνύματα. Ναι ισχύει.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 εχω να δω να αποθηκεύονται μηνύματα στην σιμ απο τότε που πηρα το πρώτο nokia N-Gage.
defacer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δε μπορώ να βγάλω τη σιμ. Δε ξέρω αν το λες σοβαρά ή αστεία. Άρα μάλλον δεν είναι αυτή η καλύτερη απάντηση. Καμιά φορά δεν χρειάζεται να δουλεύεις το συνομιλητή σου, και πού ξέρεις, μπορεί να φτιάξεις το χαρακτήρα σου έτσι Σοβαρά φίλος; Δε μπορείς να βγάλεις τη SIM (γιατί? με ξυλόκολλα την πέρασες?) και γι' αυτό δε μπορείς να καταλάβεις αν μιλάω σοβαρά και φταίει η απάντηση; Σου είπα και την απάντηση στο ερώτημά σου και το πώς μπορείς να την επιβεβαιώσεις. Αν αυτό κάπου σε σκαλώνει επειδή δεν ξέρω τι περνάει μέσα απ' το κεφάλι σου, not my problem. Κοίταξέ το μόνος σου.
saruman123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μου έχουν πει ότι στο android τα μηνύματα αποθηκεύονται από μόνα τους στο τηλ΄φωνο όχι στην sim, και αν σου κλέψει κάποιος το τηλέφωνο και αλλάξει sim μπορεί να δει τι μηνύματα πριν. Ισχύει;Δυστιχως τα μηνυματα στο κινητο αποθηκευονται ειναι αληθεια.Και νομιζω οτι και χωρις sim τα βλεπει αφου αποθηκευονται στο κινητο.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δυστιχως τα μηνυματα στο κινητο αποθηκευονται ειναι αληθεια. Και νομιζω οτι και χωρις sim τα βλεπει αφου αποθηκευονται στο κινητο. Ευχαριστώ για την ακομπλεξάριστη απάντηση
panos- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εχει κανενα κομπλεξ η απαντηση του φιλου. Σου λεει να βγαλεις την Sim και να δεις αν υπαρχουν τα μηνυματα. Αν και λογικα θα αποθηκευονται στη SIM .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα