tsimpouri3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Το ξέρω εινια ασχετο αλλα εχω ανεβάσει ενα μερος της σελιδασ μου και θέλω την γνώμη σας----------->http://www.geocities.com/tsimpouri3 φαινεται καλυτερα σε 800χ600. .:Tsimpouri:. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Periklis120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 mia hara einai file.Otan kaneis kati dimiourgiko den einai pote aidia opos les sto site(Svisto ayto!).Kali sineheia! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 8a simfwnisw apolita me ton prolalisanta.Sinexise tsimpouri3,exeis kanei mia poli kali arxi...kai allakse tropo skepsis epi tou 8ematos .Filika... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimpouri3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 ευχαριστω παιδια θα κανω οτι μπορω για να την κρατησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.