Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σε χαρακτήρισα. Φανατικός της Apple, με Moto G 3rd GEN, λιγάκι δύσκολο φίλε :D Δεν θα συνεχίσω, μπορείς να έχεις την άποψή σου και εγώ τη δική μου. Θα ήταν απλή ματαιοδοξία, η περαιτέρω ανάλυση, για το αν χρειάζεται το iPhone τα specc μιας android συσκευής ή όχι. Ή για το αν τα πολλά mp, κάνουν την ποιότητα της εικόνας. Καλή συνέχεια και καλές γιορτές εύχομαι!

Δημοσ.

Νομιζα οτι αυτο το βλακωδες hate προς την Apple ειχε εξαλειφθει αλλα δυστυχως εκανα λαθος.Φιλε TS πραγματια παρε το 6s plus.Δεν προκειται να μετανιωσεις στιγμη και ασε τους αλλους με τα οκταπυρηνα να τρεχουν να βαλουν custom rom και kernel γιατι τους λαγκαρει η ακριβοπληρωμενη συσκευη τους

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα τι χρήση κάνει ο φίλος με το κινητό του να κινηθεί κατάλληλος, η καθε πλατφόρμα εχει τα υπερ και τα κατα της. Οποιαδήποτε κι αν ειναι αυτά απο χρησιμότητα, specs hunting ή μοδα.

Μη τσακώνεστε σα τα κοκόρια για εταιρείες.

Προσωπικά εχω LG G2. Δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο τα νεα smartphones μονο μια micro sd θα ηθελα. Το λειτούργησα 1 ετος στοκ και μόλις ψαχτηκα και διάβασα περι ροοτ το εχω ροοταρισμενο στα μετρα μου.

Δημοσ.

Νομιζα οτι αυτο το βλακωδες hate προς την Apple ειχε εξαλειφθει

βλακωδης ειναι η αποψη που λεει οτι αν προτιμας αλλο μοντελο περαν apple, τοτε εισαι hater.. και ακομα πιο βλακωδης η τακτικη των apple fanboys που θα βαραν τους γλουτους στο πατωμα μεχρι να σου αποδειξουν οτι εισαι ελεφαντας.. 

και αυτο δεν εξαλειφεται

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα το Lumia 950XL που το δουλεψα πολυ ωρα στον Κοτσοβολο ηταν ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ κινητο..
Πλαστικο αλλα εμενα μ αρεσε απειρα η αισθηση στο χερι και το κρατημα του! Στιβαρο και γνκα απο αποψη κατασκευη παρα πολυ καλο!
Η καμερα δε τι να πω..Απιστευτα γρηγοροι και αστεια ωραιες!(τουλαχιστον ετσι φαινοντουσαν στν οθονη του 950)
Αν και οι amoled οθονες δν μαρεσουν με το οικοσυστημα των windows τεριαζουν παρα πολυ και ναι ηταν αψογη και η οθοην!
Τα 10αρια μου αρεσαν και αυτα αλλα ναι το στορε τους ειναι ΠΟΛΥ λειψω!
Να σου πω την αληθεια εγω θα το τολμουσα και θα το επερνα!
Μ αρεσε τοσο τοσο πολυ ηταν αστεια γρηγορο και τα παντα πανω του ηταν προσεγμενα!
Ειμαι φαν των ανδροιδ εχω χρησιμοποιησει και αρκετο καιρο windows phoen αλλα δν με πολυ καληψαν αλλα τα 10αρια ηταν πολυ πιο ομορφα με μικρες αλλα καλες αλλαγες και αμα ειχα το "κασερι" θα το τολμουσα εγω!

Δημοσ.

βλακωδης ειναι η αποψη που λεει οτι αν προτιμας αλλο μοντελο περαν apple, τοτε εισαι hater.. και ακομα πιο βλακωδης η τακτικη των apple fanboys που θα βαραν τους γλουτους στο πατωμα μεχρι να σου αποδειξουν οτι εισαι ελεφαντας.. 

και αυτο δεν εξαλειφεται

Εγω προσωπικα ειμαι και θα ειμαι σε android απο εποχη Galaxy S.Το οτι πηρα iOS συσκευη πριν ουτε ενα μηνα δεν με κανει σε καμια περιπτωση fanboy ουτε εμενα ουτε και το παιδι πανω με το moto g 3rd gen.Εχει κολλησει απλα το μυαλο σας οτι για να υποστηριζει καποιος το μηλο πρεπει να ειναι και fanboy και αλλη αποψη δεν παιζει να δεχτητε οποτε τσαμπα τα λεμε ολα αυτα

Κοιτα το Lumia 950XL που το δουλεψα πολυ ωρα στον Κοτσοβολο ηταν ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ κινητο..

Πλαστικο αλλα εμενα μ αρεσε απειρα η αισθηση στο χερι και το κρατημα του! Στιβαρο και γνκα απο αποψη κατασκευη παρα πολυ καλο!

Η καμερα δε τι να πω..Απιστευτα γρηγοροι και αστεια ωραιες!(τουλαχιστον ετσι φαινοντουσαν στν οθονη του 950)

Αν και οι amoled οθονες δν μαρεσουν με το οικοσυστημα των windows τεριαζουν παρα πολυ και ναι ηταν αψογη και η οθοην!

Τα 10αρια μου αρεσαν και αυτα αλλα ναι το στορε τους ειναι ΠΟΛΥ λειψω!

Να σου πω την αληθεια εγω θα το τολμουσα και θα το επερνα!

Μ αρεσε τοσο τοσο πολυ ηταν αστεια γρηγορο και τα παντα πανω του ηταν προσεγμενα!

Ειμαι φαν των ανδροιδ εχω χρησιμοποιησει και αρκετο καιρο windows phoen αλλα δν με πολυ καληψαν αλλα τα 10αρια ηταν πολυ πιο ομορφα με μικρες αλλα καλες αλλαγες και αμα ειχα το "κασερι" θα το τολμουσα εγω!

Φοβερη καμερα και πολυ καλη οθονη το Lumia.Τα Windows φυσικα σφαιρατα οπως παντα αλλα εκει στα 10αρια καπου χαλαει το πραγμα.Οι εφαρμογες στο store ειναι ανυπαρκτες και αυτες που υπαρχουν τη μια δεν μπορεις να τις κατεβασεις,την αλλη να τις ενημερωσεις και την αλλη κρασαρουν.Αρκετα bugs επισης στο λειτουργικο πχ το error code που πεταει οταν τραβας βιντεο και τα στελνει ολα στο βροντο.Ολα αυτα σε συσκευη που προοριζεται για επαγγελματικη χρηση δεν θα τα προτεινα

• Like 1
Δημοσ.

Τι είδους επαγγελματική χρήση; Αν είναι μόνο για ομιλία, σε ενδιαφέρει απλά να έχει καλή μπαταρία το κινητό.

Όλα αυτά τα κινητά είναι υπερβολικά για τέτοια χρήση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...