Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Τα χριστουγενα σκεφτομαι να παρω ενα smartphone αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ειμαι αναμεσα σε σε 3 κινητα. Το θελω για  επαγγελματικη χρηση , surfing . Τα κινητα ειναι τα εξης

1. iphone 6s plus

2.Microsoft lumia 950xl

3. note 5

Δημοσ.

1. iphone 6s plus > Σταθερή πλατφόρμα, Premium κατασκευή, πολύ καλή απόδοση, καλή μπαταρία στα Plus μοντέλα, ασφαλείς για επαγγελματική χρήση και πληθώρα επαγγελματικών εφαρμογών.

2.Microsoft lumia 950xl > Σταθερή πλατφόρμα, Μέτρια κατασκευή για το κόστος, επίσης πολύ καλή απόδοση, μπαταρία δεν ξέρω δεν το έχω τσεκάρει, ασφαλείς επίσης αφού είναι Sandbox πλατφόρμα όπως το iOS, μειονέκτημα το πλήθος εφαρμογών. 

3. note 5 > Πλατφόρμα ζυγαριά που εξαρτάτε ουσιαστικά από τις ενημερώσεις αλλά το Marshmallow σε θέματα ασφαλείας φτάνει πλέον τους ανταγωνιστές, Premium κατασκευή, πολύ καλή απόδοση με δυνατά Specs για Android και περισσότερες επιλογές αφού δεν σε περιορίζει σε Sandbox, μπαταρία λένε πολλά Reviews ότι είναι μέτρια φυσικά με το γρήγορο γέμισμα μπορείς να το ξεπεράσεις αν μείνεις ικανοποιημένος, πληθώρα εφαρμογών επίσης και από το Android 6 και μετά θα έλεγα οτί είναι επίσης ασφαλή για επαγγελματική χρήση.

Με λίγα λόγια αν σε ενδιαφέρει η ποικιλία εφαρμογών θα κοιτάξεις για το 1 και το 3 αν έχεις συγκεκριμένες ανάγκες εφαρμογών τότε και τα τρία αφού μπορεί να σε καλύψει και το Lumia.

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον διαθέτεις τα λεφτά και το θέλεις για επαγγελματική χρήση, εγώ θα πω το iPhone 6s plus. Για εμένα, είναι το καλύτερο smartphone της αγοράς. Ωστόσο, θεωρώ τις τιμές της Apple, όπως και άλλων εταιριών, μεγάλη απάτη.  Αυτά. Καλή επιλογή!

Δημοσ.

καλησπέρα. Έχω πιστωτικό 200 ευρώ στο Πλαίσιο και θέλω να βάλω άλλα 200-250 ώστε να πάρω κινητό . πιο smartphone μου προτείνετε μέχρι το ποσό των450 ευρώ απο το Πλαίσιο ? ευχαριστώ εκ των προτέρων .  :-D  

Δημοσ.

καλησπέρα. Έχω πιστωτικό 200 ευρώ στο Πλαίσιο και θέλω να βάλω άλλα 200-250 ώστε να πάρω κινητό . πιο smartphone μου προτείνετε μέχρι το ποσό των450 ευρώ απο το Πλαίσιο ? ευχαριστώ εκ των προτέρων .  :-D  

Sony Xperia Z3

Δημοσ.

iphone 6s plus, διπυρινο χωρις card slot και μολις 2750mah μπαταρια για επαγγελματικη χρηση

ειστε για γελια μερικοι

το note 5 ακομα δεν βγηκε...

και για επαγγελματια windows phone? δυσκολα εισαι

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας. Τα χριστουγενα σκεφτομαι να παρω ενα smartphone αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ειμαι αναμεσα σε σε 3 κινητα. Το θελω για επαγγελματικη χρηση , surfing . Τα κινητα ειναι τα εξης

1. iphone 6s plus

2.Microsoft lumia 950xl

3. note 5

Καλημερα.

Απο Ελλαδα το θες?

Και ποσα λεφτα διαθετεις?

Δημοσ.

iphone 6s plus, διπυρινο χωρις card slot και μολις 2750mah μπαταρια για επαγγελματικη χρηση

ειστε για γελια μερικοι

Σε πληροφορώ, ότι με τους 2 πυρήνες, περνάει σε ταχύτητα, ένα μεγάλο σκουπιδαριό συσκευών android, που καφιούντε για τα υπερspecc τους. Οπότε αν δεν γνωρίζεις το πως λειτουργεί το iOS, τουλάχιστον μην παραπληροφορείς. Μπορεί η σειρά 6 να έχει θέματα με τη μπαταρία, με την έννοια του να μην βγάζει μια μέρα με αρκετή χρήση, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με την σειρά S. Το Card Slot, είναι αρεστό σε όλους πράγματι και το iPhone δεν έχει. Έχει όμως άλλες τόσες δυνατότητες, που το κενό αυτό, μοιάζει μικρό. Να πούμε για την κάμερα; Τη σταθερότητα του λειτουργικού; Το τρελό support της Apple; Ή να το μηδενίσουμε, λέγοντας ότι είναι πανάκριβο; Ναι είναι. Προσωπικά, θεωρώ ότι κακώς πουλιέται τόσο ακριβά, όπως και πολλές Android συσκευές, αλλά δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να το μηδενίσω σαν συσκευή, επειδή είμαι κατά της τιμολογιακής πολιτικής της Αμερικανικής εταιρείας. 

• Like 2
Δημοσ.

ειστε για γελια μερικοι

Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν έχεις ιδέα έτσι; Έχεις δουλέψει ποτέ αυτό το διπύρηνο με 2750 μπαταρία που λες; Κάτοχος Note 4 από πέρυσι και πρόσφατα απέκτησα ένα 6s plus. Δεν υπάρχει η συσκευή και από θέμα ταχύτητας αλλά και αυτονομίας

• Like 3
Δημοσ.

Σε πληροφορώ, ότι με τους 2 πυρήνες, περνάει σε ταχύτητα, ένα μεγάλο σκουπιδαριό συσκευών android

δεν ισχύει όμως το ίδιο και με την σειρά S

Να πούμε για την κάμερα

δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να το μηδενίσω σαν συσκευή, 

για πιο σκουπιδαριο μιλας στα 700+ ευρο?

και ποσο καλος να ειναι ενας διπυρινος κατασκευης samsung επεξεργαστης, που ουτε η ιδια η samsung δεν φοραει?

αν τολμησει και βαλει η samsung διπυρινο επεξεργαστη σε συσκευη των 780 ευρο φαντασου τι εχει να γινει.. ουτε οι πιο φανατικοι  φαν θα δεχτουν να το αγορασουν

αλλα στο iphone ο διπυρινος μεταφραζεται σε "εμενα δεν μου χρειαζεται μεγαλυτερος"

"ασε δε που ειναι σαν να αγοραζεις kinder εκπληξη, διοτι κυκλοφορουν και tsmc χωρις να αναγραφεται πουθενα ποια συσκευη φοραει ποιον"

η μπαταρια και στο 6s και στο 6 ειναι το ιδιο χαλια.. πρακτικα σκουπιδη μιας που σε μια μερα χρειαζεται 2 full φορτισεις...

και ναι.. το 6s το επιασα το πρωι κατα τις 9 και το μεσιμερη ειχε καπου στο 20% με μετρια χρηση κιολας...

και τι να πουμε για την καμερα? 12mp ειναι την ιδια ωρα που σχεδον ολα τα υπολοιπα εχουν καπου στα 20

sony Z5 23mp

lumia 950 20mp

htc m9+ 20mp

motorola moto x 21mp

meizu pro5 21mp

Έχεις δουλέψει ποτέ αυτό το διπύρηνο με 2750 μπαταρία που λες;

ναι...

Δημοσ.

για πιο σκουπιδαριο μιλας στα 700+ ευρο?

και ποσο καλος να ειναι ενας διπυρινος κατασκευης samsung επεξεργαστης, που ουτε η ιδια η samsung δεν φοραει?

αν τολμησει και βαλει η samsung διπυρινο επεξεργαστη σε συσκευη των 780 ευρο φαντασου τι εχει να γινει.. ουτε οι πιο φανατικοι  φαν θα δεχτουν να το αγορασουν

αλλα στο iphone ο διπυρινος μεταφραζεται σε "εμενα δεν μου χρειαζεται μεγαλυτερος"

"ασε δε που ειναι σαν να αγοραζεις kinder εκπληξη, διοτι κυκλοφορουν και tsmc χωρις να αναγραφεται πουθενα ποια συσκευη φοραει ποιον"

η μπαταρια και στο 6s και στο 6 ειναι το ιδιο χαλια.. πρακτικα σκουπιδη μιας που σε μια μερα χρειαζεται 2 full φορτισεις...

και ναι.. το 6s το επιασα το πρωι κατα τις 9 και το μεσιμερη ειχε καπου στο 20% με μετρια χρηση κιολας...

και τι να πουμε για την καμερα? 12mp ειναι την ιδια ωρα που σχεδον ολα τα υπολοιπα εχουν καπου στα 20

sony Z5 23mp

lumia 950 20mp

htc m9+ 20mp

motorola moto x 21mp

meizu pro5 21mp

ναι...

Για οποιοδήποτε Galaxy ως τώρα ας πούμε; Μα αν η Samsung βάλει 2 επεξεργαστές, θα έχει θέμα απόδοσης, λόγο λειτουργικού. Τι ακριβώς ΔΕΝ καταλαβαίνεις; 

Αν δεν γνωρίζεις την Ελληνική διάλεκτο, είναι δικό σου προσωπικό θέμα. Αυτά που σου γράψαμε είναι τόσο ξεκάθαρα, όσο το γεγονός, ότι κανείς δεν ζει δίχως νερό. Οι iOS συσκευές, έχουν την ίδια ταχύτητα με Android συσκευές που υπερτερούν σε επεξεργαστική ισχύη / RAM. Ακόμα, είναι πολύ πιο σταθερές. Είτε αρέσει, είτε όχι.

Για ποιο λόγο να βάλουν λοιπόν πάνω από δυο; Για να νιώσει η μάζα καλά και να χορτάσει το μάτι πυρήνες; Μα, από πότε τα megapixel κρίνουν την ποιότητα της εικόνας; Κάνε μια ερεύνα προτού γράψεις φίλε. 

• Like 1
Δημοσ.

και αφου ξεμεινες απο κατι σοβαρο να πεις, φυσικα και αρχισες τους χαρακτηρισμους για το τι σοι μυαλο εχω και ποσο χαλια τα ελληνικα μου, που δεν καταλαβαινω οτι σαν το iphone κανενα...

φυσικα και παιζουν ρολο τα mp.. αλλιως θα εμενε ακομα στην 8αρα του απλου iphone 6... οτι κανει καλη δουλεια ο ισσοροπιστης "sony κατασκευης" στην καμερα κανει...  αλλα οπως και να το κανουμε την λεπτομερεια των λοιπων δεν την εχει..

και ναι.. τα διπλασια mp εχουν σημασια..

η ios δεν ηθελε πολυ ram γι αυτο ειχε 1gb το 6.. ετσι λεγατε πριν το 6s

πλεον εβαλε και η apple 2gb..

οχι γιατι ειδανε οτι δεν τραβουσε..  ετσι.. για το γαμωτο

τωρα ακουμε οτι δεν χρειαζεται παραπανω πυρινες.. για αυτο και εβαλαν 2 ειδων διπυρινους.. joker φαση!

αλλα το frame drop στα iphone... ωπ? τι? ποιος? που?

καπου εδω κανουν ολοι τους ανηξερους.. δεν φαινεται και τοσο λενε..

990 ευρο εδωσες.."για το 64αρι... μιας που δεν εχει και card slot το μικρο"  το δικαιολογεις κιολας?? 

και το κοβω εδω γιατι με φανατικους του μηλου δεν βγαινει ακρη... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...