mikemart Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 γεια σε ολους , πηρα το παραπανω κινητο απο τον κωτσο (thank you dobro for the deal as always!!!) και το προβλημα ειναι οτι μιας και ειναι ατσουμπαλος θα το διαλυσει, οποτε ψαχνω θηκη . Για το ιδιο το mls θηκη το αποκλειω να βρω μιας και πρεπει να ναι καινουργιο και το εχει μονο ο κωτσος .Οποτε ψαχνω καποια που να ταιριαζει ,εχετε καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων!
alex999 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβες; Mήπως να δοκιμάσεις κάποιο κατάστημα της MLS?
mikemart Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβες; Mήπως να δοκιμάσεις κάποιο κατάστημα της MLS? οχι ακομα με πηραν τηλ το πρωι αλλα δεν ειχα το κινητο μαζι μου, σημερα πηρα στο τηλεφωνικο κεντρο και μου ειπαν οτι αυριο θα τους ερθει αποθεμα. στον κωτσοβολο που ρωτησα μου ειπαν οτι κανεις δεν βγαζει θηκες για mls .ηλπιζα πως καποιος θα ηξερε ποιο κινεζικο ειναι....
leonpapas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Για mls θηκη ξερει κανεις ποιο κινεζικο ειναι..
alex999 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχω βρει δυστυχως ποιο είναι ουτε εγώ αν κάποιος ξέρει ας ενημερώσει!
panos- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς δεν υπάρχουν θήκες για το συγκεκριμένο μοντέλο.. Έλεγξε όμως κάτω από την μπαταρία αν η εττικέτα αναγράφει το μοντέλο και κατέβασε κάποιο Benchmark μήπως βγάλει το κινέζικο μοντέλο.
Lanike71 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Η Ηλεκτρονική έχει θήκες για MLS.Δεν ξέρω αν υπάρχει για το δικό σου, ρίξε μία ματιά.
Dtsal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι: http://www.mlsshop.gr/accessories Ωραίες και κομψες!.
mikemart Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 και 20 ευρω η καθε μια!20 ευρω για θηκη ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα