antwnic4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα. Εχω την οθονη Flatron W2234S η οποια εχει υποδοχη για VGA και καλωδιο VGA/VGA. H προηγουμενη καρτα γραφικων μου , 7870, εδινε σημα στην οθονη με αναπτορα DVI-I to VGA και δουλευε κανονικα. Τωρα εχω μια παλια μου GT9500, μεχρι να παρω την Sapphire r9 390 η οποια εχει υποδοχες DVI-D, HDMI, DisplayPort. Αγορασα σημερα ενα ανταπτορα DVI-D to VGA, αλλα αν τον συνδεσω ειτε στην καρτα γραφικων, που παιρνει DVI-I ειτε στη μητρικη μου που παιρνει DVI-D, δεν δινει σημα στην οθονη. Ενω οι VGA υποδοχες και της καρτας και της μητρικης δουλευουν κανονικα. Αν εχω ανοικτη την οθονη χωρις να ειναι συνδεμενη πουθενα μου βγαζει ενα μηνυμα τυπου No signal detected. Οταν τη συνδεσω με το ανταπτορακι, ενω δε δουλευει, δεν μου βγαζει αυτο το σημα. Εχω δοκιμασει να το συνδεσω με κλειστη και ανοιχτη οθονη, με κλειστο και ανοιχτο υπολογιστη χωρις αποτελεσμα. Στο μαγαζι που το πηραν μου ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ελαττωματικο το αναπτορακι. Ξερει κανεις τι παιζει; Ευχαριστω.
seller.gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ο απλος ανταπτορας δεν λειτουργει χρειαζεσαι. http://www.ebay.com/itm/Tripp-Lite-DVI-D-To-VGA-Active-Adapter-Converter-Cable-6-in-1920x1200-DVI-For-/351591527475
antwnic4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ο απλος ανταπτορας δεν λειτουργει χρειαζεσαι. http://www.ebay.com/itm/Tripp-Lite-DVI-D-To-VGA-Active-Adapter-Converter-Cable-6-in-1920x1200-DVI-For-/351591527475 Απλος ανταπτορας δε κανει σε κανενα απο τα 3: DisplayPort, HDMI, DVI-D; Γιατι μου βγαινει πολυ ακριβα. Σε ελλαδα εχω βρει κατι τετοια αλλα με HDMI και DisplayPort αντι για DVI-D Θα δουλεψουν; Αυτα ας πουμε HDMI DisplayPort
john_But Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλυτερα να σου απαντησει καποιος που γνωριζει καλυτερα αλλα εψαχνα κ εγω ανταπτορα και μετα καταλαβα οτι το vga ειναι αναλογικο σημα ενω τα υπολοιπα ειναι για ψυφιακο οποτε μονο με converter λειτουργει.
seller.gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Απλος ανταπτορας δε κανει σε κανενα απο τα 3: DisplayPort, HDMI, DVI-D; Γιατι μου βγαινει πολυ ακριβα. Σε ελλαδα εχω βρει κατι τετοια αλλα με HDMI και DisplayPort αντι για DVI-D Θα δουλεψουν; Αυτα ας πουμε HDMI DisplayPort Νομιζω κανουν αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος και 18-19€ δεν ειναι για πεταμα.Αν στο σιγουρευει ο πωλητης τοτε καλως
antwnic4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Νομιζω κανουν αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος και 18-19€ δεν ειναι για πεταμα.Αν στο σιγουρευει ο πωλητης τοτε καλως Συμφωνω. Ξερει κανεις σιγουρα αν συγκεκριμενα αυτο DisplayPort to VGA θα κανει δουλεια; Edit: Ισως καποιο απο αυτα, μπας και βγει λιγο πιο φθηνα; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2015 από antwnic4
antwnic4 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Κανεις ρε παιδια; Αυτο ειναι αρκετα φθηνο, κανει δουλεια;
antwnic4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα, Σημερα παρελαβα αυτο, το οποιο δε δουλευει. Εχει και η καρτα γραφικων (GT 9500) και η μητρικη (Asrock H77 Pro4/MVP). Εχω δυο οθονες που συνδεοντε μονο με VGA. Αν το συνδεσω στη μητρικη, απλα δεν δουλευει καθολου. Αν το βαλω ομως στη καρτα γραφικων, το Nvidia control panel αναγνωριζει την οθονη(το δοκιμασα με τη μικρη VA1916w). Δε μπορω να καταλαβω καθολου τι παιζει. Στο e-shop, το προιον λεει: converts digital signal to analog. Για ποιο λογο δε δουλευει; Ευχαριστω. Edit: Και τις δυο οθονες βλεπει το nvidia control panel. Ο,τι αναλυση και αν βαλω, δεν γινεται τιποτα. Ισως ειναι ασυμβατοτητα των hdmi; Το ανταπτορακι λεει 1.4 και καπου ειδα οτι η μητρικη εχει 1.4a. Η καρτα γραφικων δεν ξερω τι ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα