Demon Lord Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Εντός ολίγων ημερών θα αγοράσω ένα pentium g3258 ο οποίος θα μπει σε μια asrock z97 anniversary. Σκέφτομαι να πάρω επίσης και μια 4άρα Kingston HyperX Fury Black (έχω πιστωτικό από e-gate). Είδα όμως πως η εν λόγω ram είναι ddr3l (από ένα γρήγορο search είδα πως είναι κανονικές ddr3 αλλά με χαμηλότερα ρεύματα, ισχύει; ). Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει θέμα συμβατότητας έτσι;
Superman2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα, δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την μνημη. Θα παιξει κανονικα. Οπως λεει και η Intel για τον Pentium G3258 Memory Types DDR3-1333, DDR3L-1333 @ 1.5V Οι DDR3l τρεχουν σε 1.25 - 1.35V οποτε αυτο σημαινει λιγοτερη θερμοτητα και περισσοτεροι αντοχη στον χρονο. Πια μητρικη εχεις ακριβως;
Demon Lord Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ναι αργότερα το είδα και εγώ ότι υποστηρίζεται Θα πάρω τη z97 anniversary της asrock
Demon Lord Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Σε ενδιαφερει το overclock? Yeap... φυσικά με το τροφοδοτικό που έχω δεν πάω μακριά αλλά σχεδιάζω να το αλλάξω και να πάρω και μια καλύτερη ψύχτρα για να αρχίσω το "παιχνίδι"
Superman2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Με τον Pentium G3258? Ξεχνα το overclock.
Demon Lord Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Με τον Pentium G3258? Ξεχνα το overclock. Γιατί φίλε μου; Νομίζω πως για αρχή καλά είναι
blitzNikos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι "ξεκλείδωτος", ακριβώς για υπερχρονισμό... Με μια μητρική Ζ97 μπορείς να ανέβεις πολύ... Απλά, είναι 2πύρηνος, με ότι αυτό συνεπάγεται για πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα...
Demon Lord Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι "ξεκλείδωτος", ακριβώς για υπερχρονισμό... Με μια μητρική Ζ97 μπορείς να ανέβεις πολύ... Απλά, είναι 2πύρηνος, με ότι αυτό συνεπάγεται για πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα... Μα αυτό γνωρίζω και εγώ. Ήθελα να αρχίσω να μαθαίνω για oc και επειδή δεν είχα τα χρήματα να πάω σε κάποιο καλύτερο Intel ή amd προτίμησα αυτό, ακριβώς γι αυτό το λόγο. Σιγά σιγά βέβαια γιατί έχω αδύναμο τροφοδοτικό. Τώρα για Multitasking Κλπ, τις γνωρίζω τις "αδυναμίες" του.
Superman2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι "ξεκλείδωτος", ακριβώς για υπερχρονισμό... Με μια μητρική Ζ97 μπορείς να ανέβεις πολύ... Απλά, είναι 2πύρηνος, με ότι αυτό συνεπάγεται για πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα... Η Θερμοκρασια του θα ειναι πολυ υψηλη
Demon Lord Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Η Θερμοκρασια του θα ειναι πολυ υψηλη νομίζω πως μια hyper 212 evo θα με καλύψει. δεν είναι δα και amd
jgeorgiou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 μην αποθαρρύνεσαι , ένα μέτριο κλοκάρισμα θα το κάνεις. κλοκαρισμένος θα είναι συμπαθητικός για παιχνίδια και θα κάνει μια χαρα ζευγαράκι με την 260Χ. Το τροφοδοτικό σου είναι μια χαρά και θα παίξει ακόμη και αν πας σε Ι5!! Θα χρειαστείς αναβάθμιση μονο αν πας σε ακριβή και ενεργοβόρο vga. επίσης , στο μέλλον μπορείς να πουλήσεις την cpu και να πάρεις Ι5 ξεκλείδωτο και να "απογειώσεις" την ισχύ σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα. 1
Superman2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 νομίζω πως μια hyper 212 evo θα με καλύψει. δεν είναι δα και amd Η Μέγιστη θερμοκρασία του CPU σου είναι 72 βαθμούς, άμα την ξεπεράσεις θα σταματάει την λειτουργιά του. Οπότε όπως είπε ο jgeorgiou κανε μέτρια overclock(Η normal θερμοκρασίες θα πρέπει να είναι κάτω από 62 βαθμούς). Επίσης όσο μεγαλύτερες θερμοκρασίες τόσο λιγότερη ζωή θα έχει ο CPU & Κατεβάζει την απόδοση.
Bender83 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 To 72 απο που βγηκε? Εγω οτι εχω δει αναφερει tjmax 100. Οσο για degradation εγω εχω ενα Ι5 πρωτης γενιας και under load με στοκ ψυκτρα παντα παιζει στους 65-75 (στα καλα σεναρια) χωρις κανενα προβλημα. Ενα διαστημα λογω μη αλλαγης παστας εδινε για κατι μηνες στους 80.
Superman2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 To 72 απο που βγηκε? Εγω οτι εχω δει αναφερει tjmax 100. Οσο για degradation εγω εχω ενα Ι5 πρωτης γενιας και under load με στοκ ψυκτρα παντα παιζει στους 65-75 (στα καλα σεναρια) χωρις κανενα προβλημα. Ενα διαστημα λογω μη αλλαγης παστας εδινε για κατι μηνες στους 80. Οριστε το 72 http://prntscr.com/9f0jte. Λεμε οτι οταν ο επεξεργαστης περναει τα ορια, εχει λιγοτερη διαρκεια ζωης. Εκτος αν δεν τον ενδιαφερει ποσο θα ζησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα