Jimys2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον, προσπαθω να υπερσυγχρονισω τον εν λόγω CPU και εχει βρει ενα τεραστιο τοιχο που δεν μπορω να γκρεμισω Οι ρυθμισεις στα Bios εχουν ως εξης Cpu ratio : 44 BCLK : 100.00 (bus speed ) IntelSpeedstep : Enabled ( Για να μην δουλευει συνεχεια στα 4400 ) Vcore : 1.22 ( Υπαρχει τροπος να μην δουλευει μονιμως στα 1.22 οταν ειναι σε idle κατασταση ; ) Turbo : Disabled H Μητρικη ειναι ASUS Z170-A . Τωρα, ενω εγω εχω δωσει Ratio x44, το PC δεν παει πανω απο χ35 για κανενα λογο. Τι κανω λαθος ;;; Παει στα 4400mhz μοναχα οταν θα ειναι το Turbo ανοιχτο, αλλα το turbo μου αλλαζει και τα ρευματα, οποτε δεν μου κανει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον, νομιζω πως καταφερα αυτο που ηθελα. Οι ρυθμισεις μου τωρα : Intel SpeedStep > Enabled Turbo > Enabled AI OC Tuner > XMP ( για τις μνημες ) BCLK Freq. > 100.00 Asus MulticoreE.> Disabled Core Ratio > 44 Max CPU Cache> 44 CPU voltage > Adaptive > 1.22 > με offset 0.04 > 1.18~1.20. Ετσι καταφερα να εχω χαμηλοτερο ρευμα σε idle και 1.2 σε full load με Turbo boost. CPU temps max 65C . idle: Full Load : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vatanen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 δοκιμασε σιγα σιγα να ριχνεις το vcore να δεις μεχρι που εισαι σταθερος. Οι θερμοκακρασιες σου καλες ειναι αλλα ισως μπορεις και καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Σταθερότητα καλύτερα να τσεκάρεις με aida64 (20λεπτό) στους skylake...και μετά 3 loopes συνεχόμενες realbench. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Είτε έχεις skylake είτε haswell, μετά από μία ώρα aida64 θα δεις σφάλματα, μέσα στο 20λεπτο δεν έχεις σαφή εικόνα, το βέλτιστο είναι μιάμιση ώρα aida και άλλη τόση realbench. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Με το που ειδα τον τιτλο λεω, ωπα ο λολεκ και ο μπολεκ θα ειναι... Απογοητευση. Ts δοκιμασε να ριξεις σιγα σιγα το vcore. Ωραιο κομματι φαινεται σου εκατσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Συγνωμη που χαθηκα αλλα τωρα γυρισα απο δουλεια!. Λοιπον, θα δοκιμασω να κατεβασω κι αλλο το vcore και ξαναμιλαμε Θα τρεξω και AIDA, Realbench . Παντως και εγω δεν περιμενα να πιασω 4.4Ghz με 1.18vcore edit1 : Δυστυχως δεν δουλεψε κατω απο 1.18 στα 4.4Ghz. Ουτε καν στο 1.175 . Βρέθηκε η χρυσή τομή Τωρα παμε για Benchmarking/ Stresstestinggggg Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2015 από Jimys2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vatanen Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δοκιμασες με το 1.20 να πας στα 4.5ghz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα