Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όμορφο φαίνεται. Μπορεί τα windows phones σε εφαρμογές να έχουν λιγότερες από ότι το ioS και Android έχουν όμως πολύ καλύτερη σχέση τιμής και απόδοσις ''κατά τη γνώμη μου''. 

Εντωμεταξύ όσο αφορά τις λίγες εφαρμογές είναι λίγο αστείο καθώς οι περισσότερες από τις γνωστές υπάρχουν και στα WP. Έχει πλάκα πχ όταν ακούω από συνάδελφους στη δουλειά δεν αγοράζω WP γιατί λέει έχει λίγες εφαρμογές και οι 7 στους 10 χρησιμοποιούν Facebook, tweeter, you tube, Instagram, Messenger, viber κλπ. εφαρμογές οι οποίες υπάρχουν απλώς έχει διαδοθεί το ''Δεν έχει εφαρμογές'' και χάνει σαν πλατφόρμα από εκεί. 

Δημοσ.

Αν και έχω μια unofficial την swapchat που είχε βγει για λίγο πραγματικά δεν βλέπω γιατί σας αρέσει.

Είναι το νέο kik. Γεματο instagramιτησες να μας δείχνουν τα βυζιά τους :P

Μακάρι να έρθει στα WP πάντως.

το σκοτωσαν, δε δουλευει κανενα ανοφισιαλ αππ για σναπτσατ

και, ναι, ειναι χαζο, αλλα αν δε μπορω να κανω σεξτινγκ απ το κινητο, τι να το κανω το κινητο

Δημοσ.

Εσύ έχεις κολλήσει στη θεωρία? Δηλαδή αν σου πούνε ότι έχει 2 GB Ram αλλά λειτουργικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα θα νοιώσεις καλύτερα?

Ας πουμε για αρχη εχεις μπει σε τεχνολογικο φορουμ και δεν δικαιολογουνται τα γραφομενα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Να βρεις κοπέλα; :ρ

*αγορι μαλλον

Μπορεί όμως η κοπέλα να γουστάρει Sexting :P

σιγουρα ναι, ειδαλλως δε βλεπω πως θα λειτουργουσε

Τότε πρέπει να έχεις το νου σου γιατί σίγουρα δεν θα είσαι ο μονος που κανει σεξτινγκ μαζί ;P

δε με αφορα η μονογαμια, δεν εχω κτητικοτητα πανω σε ανθρωπους και τη διαχειριση της σεξουαλικοτητας τους

• Moderators
Δημοσ.

*αγορι μαλλον

σιγουρα ναι, ειδαλλως δε βλεπω πως θα λειτουργουσε

δε με αφορα η μονογαμια, δεν εχω κτητικοτητα πανω σε ανθρωπους και τη διαχειριση της σεξουαλικοτητας τους

Congrats, αλλα δεν μας απασχολει καθολου μια και ειναι παντελως ασχετο με το θεμα.

Μην το συνεχισεις, ουτε καν σαν reply στο μηνυμα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...