macios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αδιάφορο σαν σχέδιο και τα specs του 2011.
tulipas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αδιάφορο σαν σχέδιο και τα specs του 2011.Πανέμορφο σα σχεδιοΜε αυτά τα specs αυτό το midrange phone είναι τόσο γρήγορο όσο το iPhone 6 και όσο οι ναυαρχίδες των android. Βέβαια αν κρίνω απο την εικόνα σου. Καταλαβαίνω πως δεν έχεις σχέση απο WP και απλά είπες να γράψεις την κοτσάνα σου. 6
Neg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Πανέμορφο σα σχεδιο Με αυτά τα specs αυτό το midrange phone είναι τόσο γρήγορο όσο το iPhone 6 και όσο οι ναυαρχίδες των android. Βέβαια αν κρίνω απο την εικόνα σου. Καταλαβαίνω πως δεν έχεις σχέση απο WP και απλά είπες να γράψεις την κοτσάνα σου. Το σχέδιο είναι μία μίξη iPhone 5 και Nexus 5X είτε σου αρέσει είτε όχι είναι μία μίξη από τις δύο πλατφόρμες που κοροϊδεύεις, Midrange είναι και όχι δεν φτάνει τις ναυαρχίδες όπως λες iPhone 6 και Android, βάλε ένα παιχνίδι πάνω με Next-Gen γραφικά να δούμε πως θα πάει σε απόδοση. Το ότι έφερε κάποιος αντίθετη γνώμη από εσένα δεν είναι ανάγκη να τον προσβάλεις, σου απάντησα και στο άλλο το Post για τον τρόπο που σκέφτεσαι, δεν θα κάνω τον κόπο να σου τα ξαναγράψω, απλά φανατίζεσαι αφάνταστα. 1
georgetsl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι αντροιντ να κολλάει ο dialer. 1gb είναι υπεραρκετό για WP. δηλαδη τσιγκουνευονται να βαλουν 2GB ram εν ετη 2016 ? ποσο θα τους στοιχιζε και ποσο θα στοιχιζε στον καταναλωτη ??? 15-20 ευρω παραπανω ???ας βαζανε 2 gb ram και ας ειναι αχρειαστη ???τοσο δυσκολο ειναι ??? αυτα ειναι τσιγκουνιες και η τσιγκουνια δεν εχει ανταγωνισμο ......παει ο αλλος σε κατι καλυτερο για μια διαφορα των 15 ευρω μεσες ακρες !!!! 2
tulipas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Το σχέδιο είναι μία μίξη iPhone 5 και Nexus 5X είτε σου αρέσει είτε όχι είναι μία μίξη από τις δύο πλατφόρμες που κοροϊδεύεις, Midrange είναι και όχι δεν φτάνει τις ναυαρχίδες όπως λες iPhone 6 και Android, βάλε ένα παιχνίδι πάνω με Next-Gen γραφικά να δούμε πως θα πάει σε απόδοση. Το ότι έφερε κάποιος αντίθετη γνώμη από εσένα δεν είναι ανάγκη να τον προσβάλεις, σου απάντησα και στο άλλο το Post για τον τρόπο που σκέφτεσαι, δεν θα κάνω τον κόπο να σου τα ξαναγράψω, απλά φανατίζεσαι αφάνταστα.Μιλάς για το iPhone την κόπια της HTC? Μα δε με νοιάζει να είναι μίξη ενα κινητό αν το αποτέλεσμα είναι όμορφο. Σημασία έχει να μην είναι άσχημο. Όσο για την ταχύτητα στο μενού δεν θα δεις ποτε lag σε WP με 1gb αυτό λέω. Όχι οτι θα δεις σε iPhone αλλα θα δεις σίγουρα σε android. Επίσης. Μιλώντας για γραφικά παίζω αλαγκαριστα το Asphalt 8: Airborn σε Lumia 520 (512 μνήμη) Κανένα άλλο mobile os δεν μπορεί να το κάνει αυτό 2
ilektrolo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Σαπίλα το κινητό και από σχεδίαση και από specs. Τα fanboys σε όλο τον κόσμο το βλέπουν εξαιρετικό φυσικά. Όσο συνεχίζετε έτσι ότι δεν είναι lagdroid δεν χρειάζεται εκείνο δεν χρειάζεται το άλλο, στο 3-2-1-0,1% θα φτάσετε. 1
tulipas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Σαπίλα το κινητό και από σχεδίαση και από specs. Τα fanboys σε όλο τον κόσμο το βλέπουν εξαιρετικό φυσικά. Όσο συνεχίζετε έτσι ότι δεν είναι lagdroid δεν χρειάζεται εκείνο δεν χρειάζεται το άλλο, στο 3-2-1-0,1% θα φτάσετε.και στο 0,1% να φτάσουν δεν μας νοιάζει γιατί φράγκα δεν παινουν στην τσέπη μας μπρο.Να κάνουμε τη δουλειά μας πάνω απο όλα Πες μας κάτι που κανεις και χρειάζεται και δεν μπορούμε; 2
alxlightning Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 και στο 0,1% να φτάσουν δεν μας νοιάζει γιατί φράγκα δεν παινουν στην τσέπη μας μπρο. Να κάνουμε τη δουλειά μας πάνω απο όλα Πες μας κάτι που κανεις και χρειάζεται και δεν μπορούμε; σναπτσατ. ο μονος λογος που δεν εχω wp
tulipas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 σναπτσατ. ο μονος λογος που δεν εχω wpΑν και έχω μια unofficial την swapchat που είχε βγει για λίγο πραγματικά δεν βλέπω γιατί σας αρέσει. Είναι το νέο kik. Γεματο instagramιτησες να μας δείχνουν τα βυζιά τους Μακάρι να έρθει στα WP πάντως.
stevchrly Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 όσο δεν γίνετε προσπάθεια για ποικιλία εφαρμογών ότι και να βγάλει θα έρχεται τελευταία 1
tulipas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 όσο δεν γίνετε προσπάθεια για ποικιλία εφαρμογών ότι και να βγάλει θα έρχεται τελευταίαΑυτό γίνεται με τις Universal.Το έχω ξανά γράψει. Μπες στο Win central να δεις πόσες εταιρίες κάνουνε redesign τις WP apps τους και τις κάνουν universal. Το τι θα γίνει στο τέλος θα δείξει. Πάντως τα πρώτα αποτελέσματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Χάρη στην διαρροή δύο νέων φωτογραφιών, μπορούμε να σχηματίσουμε μία σχετικά ολοκληρωμένη εικόνα για την εμφάνιση της νέας συσκευής της Microsoft, που από ότι φαίνεται, διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε διάφορους χρωματισμούς, όσον αφορά στο φινίρισμα (silver, black, gold, rose gold) και όπως και τα άλλα δύο νέα αδέρφια του, θα κυκλοφορήσει μόνο σε μαύρο και λευκό. Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής? ή εγώ είμαι πολύ ζαλισμένος και δεν κατάλαβα ή το άρθρο το έγραψε η πυθία...
Kostas93 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής? ή εγώ είμαι πολύ ζαλισμένος και δεν κατάλαβα ή το άρθρο το έγραψε η πυθία... το μεταλλικό πλαίσιο θα διαθέτεται σε αυτούς τους χρωματισμούς και η πλάτη θα είναι είτε λευκή είτε μαύρη. κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στο 925. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Αν τα specs ισχυουν ιδια μοιρα με το Lumia 830 θα εχει δηλαδη αστα να πανε.Να θυμισω οτι το Lumia 830 με τα μισα περιπου specs απο το 930 εκανε στο skroutz πιο παλια 250-270ευρω,και το 930 για αρκετο καιρο επαιζε απο προσφορα στα 250-300ευρω,κοινως εκανε την υπαρξη του 830 χωρις λογο. Τελος για τον κυριο toulipa ,ουτε ποσοστα να επαιρνες που υπερασπιζεσαι τοσο πολυ την MS σε ολα της τα προιοντα. Και αλλοι εχουν windows phone και ειναι ικανοποιημενοι,αλλα δεν εχω δει κανενα απο αυτους να μπαινουν σε οτιδηποτε γραφει στο αρθρο Microsoft μονο και μονο να το υπερασπιστουν. Και εγω εχω γνωστο μου που ειναι ικανοποιημενος απο το ταπεινο του 640,το οποιο το θεωρω και εγω σαν ενα απο τα καλυτερα κινητα της αγορας στα χρηματα αυτα,αλλα οπως μου δηλωσε αν ειχε παραπανω χρηματα προφανως και θα πηγαινε σε android/iphone.
Jflor Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 δηλαδη τσιγκουνευονται να βαλουν 2GB ram εν ετη 2016 ? ποσο θα τους στοιχιζε και ποσο θα στοιχιζε στον καταναλωτη ??? 15-20 ευρω παραπανω ???ας βαζανε 2 gb ram και ας ειναι αχρειαστη ???τοσο δυσκολο ειναι ??? αυτα ειναι τσιγκουνιες και η τσιγκουνια δεν εχει ανταγωνισμο ......παει ο αλλος σε κατι καλυτερο για μια διαφορα των 15 ευρω μεσες ακρες !!!! Εσύ έχεις κολλήσει στη θεωρία? Δηλαδή αν σου πούνε ότι έχει 2 GB Ram αλλά λειτουργικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα θα νοιώσεις καλύτερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα